Fastighetsmäklarna

Fastighetsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tideliusgatan 61 5tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00

Tideliusgatan 61 5tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
5 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/5
2 994 kr/mån
88 984 kr/m²

Lugnt belägen högst upp i obelånad Brf. Lägenheten utmärks av ljuset högst upp i huset och den hemtrevnad som genast infinner sig direkt, när du kliver in i hallen. Balkong i sydväst. I kombinationen med det allmänt fina skicket och de varsamma renoveringar som tagit hänsyn till originalskicket, får ni ett boende som det är lätt att bli förälskad i. Lägenheten går lätt att disponera om till en väl fungerande 3:a med ytterligare sovrum med fönster. Se exempelbilder. Mycket välplanerad och genomgående planlösning med ljusinsläpp från två håll, kök med ordentligt matrum, gott om förvaring och stort badrum med frostat fönster. Ett lugnt boende invid lummiga Rosenlundsparken som kombinerar det moderna med härliga 60-tals värden. Här bor du med minuters promenadavstånd till Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv. Lika nära får du till utmärkta kommunikationer och all service samt nöjesutbud som Söder erbjuder.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kungsklippan 14, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 14

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 995 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2
3 997 kr/mån
82 055 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på attraktiv adress. Här bor man i en perfekt planerad mini-tvåa med rymligt sovrum, socialt vardagsrum, ljust kök och ett optimalt badrum. Lägenheten har en balkong i högt och ljust läge. Välbevarade originaldetaljer i tidig funkisstil.

  • Balkong
  • Hiss
Trollesundsvägen 110, Högdalen, Stockholms kommun

Trollesundsvägen 110

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
3 827 kr/mån
27 787 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade och rymliga tvåa om 61 kvm med ett högt läge. Här ges chansen att sätta sin egen prägel då lägenheten är i behov av en renovering. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till dagis, skola, affärer samt restauranger. Lägenheten har en härlig och rymlig balkong. Gott om förvaring i flertalet garderober samt i rymlig klädkammare. Stort vardagsrum, äldre tidstypiskt kök samt stambytt badrum. 3022 kr ingår att renovera för.

Huggarvägen 49, Västerhaninge, Haninge kommun

Huggarvägen 49

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsmäklarna
1 650 000 kr
73 m²
3.5 rum
5 701 kr/mån
22 603 kr/m²

Varmt välkomna till denna perfekt planerade lägenhet med ett populärt läge. Här bor man med ett fint renoverat badrum, två rymliga sovrum, ett kontor samt ett härligt kök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Stabil och populär förening. 4908 kr i renoveringsfond som tillfaller nya ägaren. Brf Berget har sin egen lilla idrottsplats för fotboll och tennis . Vintertid finns en spolad isbana. På drygt fem minuters gångavstånd från Huggarvägen finns busshållplatser som inom 5 min tar dig till Västerhaninge Centrum. En kort promenad till Västerhaninge centrum tar 15 minuter. Från Västerhaninge station går pendeltåg till Stockholm och Nynäshamn. Resan till Stockholm tar knappt 30 minuter och tågen går med kvartstrafik under rusningstid. Till Haninge centrum åker man buss eller tåg, restid med tåg är ca 5 minuter och med buss ca 12 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

Åre strand 15:2 v.39, Holiday Club, Åre kommun

Åre strand 15:2 v.39

Lägenhet
Holiday Club, Åre kommun
Fastighetsmäklarna
95 000 kr
118 m²
4 rum
375 kr/mån
805 kr/m²

Lock-Off lägenhet i populära Holiday Club. En andelslägenhet som består av två lägenheten vilket ger dig en mängd olika möjligheter. Den större lägenheten är 95 kvm med 2 sovum badrum bastu och stor altan med sjöutsikt. Den mindre studiolägenheten är 23 kvm med kök, badrum och allrum och egen altan. Perfekt för tonåringen, vänner eller uthyrning. Nu ges du möjlighet att komma hit vecka 39 varje år och bo i egen andelslägenhet. Ett härligt boende bara ett stenkast från Holiday Club nere vid Åresjön som erbjuder härliga vyer över fjällvärlden och kanske till och med ett bad från den närbelägna stranden. Vecka 39 är den tid på året som Åre är som vackrast. Träden skiftar färg till både rött och gult och fjällvärlden erbjuder fantastiska vandringar i den klara höstluften. De flesta år infaller denna vecka samtidigt som Åre inbjuder till höstmarknad och byn exploderar i aktiviteter, marknadsstånd, restauranger både utomhus och inomhus och shopping. Om du inte besökt Åre höstmarknad så är det dags. Holiday Club ownership erbjuder ett semesterboende där du äger en andelsvecka i en bestämd lägenhet. Här finns allt du behöver för en härlig vecka i fjällvärlden och båda lägenheterna är fullt utrustad för 6 -8 personer. Två sovrum med dubbelsäng, stort badrum med bastu, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök. Här finns stor altan i söderläge med med fin utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Lakan och handdukar finns på plats och du behöver inte bekymra dig om städning. Som att bo på hotell, fast bättre. Denna lägenhet ligger bara 100 meter från Holiday Club med äventyrsbad, gym, minigolfbana, bowlinghall, affär och flera restauranger och via en gångbro kommer du snabbt till stationshuset med ICA och ännu fler affärer. Alldeles utanför huset finns en lekplats och en sandstrand med magisk utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Här finns möjlighet att hyra kajak eller ta en promenad i kvällssolen. Denna andelsvecka ger även möjlighet att delta i det internationella RCI-systemet som ger dig möjlighet att byta din vecka till en semester någon annanstans i världen eller om du vill komma till Åre en annan vecka något år. Läs gärna mer om Holiday Club ownership på deras informativa hemsida www.holidayclub.se/ownership Välkommen till Åre!

  • Balkong
  • Uteplats
Broddarpsvägen 80, Torekov, Båstads kommun
  • Budgivning pågår

Broddarpsvägen 80

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsmäklarna
7 950 000 kr
175 + 28 m²
11 rum
2 792 m² tomt

Strax utanför Torekov ligger denna genuina skånegård med stor uppvuxen trädgård och vidsträckt utsikt över Kullahalvön. Fastigheten har renoveringsbehov och disponerar klassisk huvudbyggnad med gårdslänga i vinkel mot härlig innergård. Fristående orangeri med öppen spis och övriga förrådsbyggnader är idylliskt belägna i det böljande landskapet. Generösa sällskapsrum med bla vardagsrum med biblioteksdel och öppen spis, matsal för 10-12 personer, lantkök med köksingång och flertalet sovrum varav masterbedroom med flertalet garderober, eget badrum och utgång till trädgård. På övre plan finns separat gästavdelning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, 3 sovrum och badrum med handfat och wc. Ytterligare gästavdelning finns i ”längan” med vackert sovrum och i anslutning finns dusch samt bastu. Mycket generöst ”sommarrum” med härlig rymd och stora portar som öppnar upp mot den grusade innergården. Tvättstuga med direktutgång, pannrum med bergvärme samt snickarbod. På övre plan i ”längan” finns möjlighet att inreda råvind till ytterligare bostadsyta. På den uppvuxna och vackra tomten om ca 3.000 kvm finns ett underbart charmigt orangeri med plats för stora sällskap. Garage och ytterligare flertalet förråd finns. Välkommen till denna sommaridyll belägen endast 10 minuters cykelväg till morgonbryggan och hamnen i Torekov.

  • Uteplats
Tändkulevägen 27, Nacka, Nacka kommun

Tändkulevägen 27

Lägenhet
Nacka, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
2 400 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/6
2 713 kr/mån
68 571 kr/m²

Nyproducerad stilren och elegant lägenhet med modern touch i pulserande Nacka strand. Nära till centrum med mycket bra kommunikationer både med båt och buss till centrala Stockholm och härligt folkliv på kajen. På absolut bästa läge med Nacka Strand samt Nacka Forum som närmsta granne, finner du denna etta med smakfullt väldisponerad yta.

  • Hiss
Ursviksvägen 113, Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviksvägen 113

Lägenhet
Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun
Fastighetsmäklarna
1 495 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/2
2 107 kr/mån
62 292 kr/m²

Denna perfekta 1:a erbjuder genomgående fina ytskikt och stilrena färgval som skapar en harmonisk atmosfär. Belägen i ett grönt villaområde i Lilla Ursvik, bara ett stenkast från naturområden, är denna lägenhet ett drömhem. Välplanerat rum med plats för både dubbelsäng, soffhörna och matplats. Praktiskt kök med all maskinell utrustning. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig kontakt med omgivningen. Förvaringsutrymmena är smart utformade för att maximera utrymmet. Badrummet renoverades och erbjuder moderna bekvämligheter. För den som önskar flexibilitet finns möjlighet till eget parkeringsutrymme till en förmånlig månadskostnad. Kommunikationerna är utmärkta med buss 504 precis utanför dörren, vilken tar dig till T-bana och Sundbybergs Station på endast 15 minuter. Dessutom nås tvärbanan, tunnelbanan och pendeltåget från Sundbybergs Centrum. Området kring Ursviks motionsområde lockar med utomhusgym, vandringsstigar och löparslingor, perfekt för den aktiva livsstilen. Med flexibelt tillträde och ett unikt läge i Sundbyberg, är denna lägenhet ett eftertraktat boende för den som vill kombinera stadsliv med närheten till naturen.

Skogskärrsvägen 5E, Högmora, Huddinge kommun

Skogskärrsvägen 5E

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Fastighetsmäklarna
1 775 000 kr
20 m²
2 rum
3 325 kr/mån
88 750 kr/m²

Välkommen till 33 stilrena kvadratmeter i detta studiohus i etagé. Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterparti med altan i bästa söderläge precis utanför. Social planlösning på entréplanet och på övre plan är idag sovrum med klädkammare. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Skurusundsvägen 103C, Nacka - Skuru, Nacka kommun

Skurusundsvägen 103C

Radhus
Nacka - Skuru, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
7 795 000 kr
121,5 m²
5 rum
7 654 kr/mån
64 156 kr/m²

VISNING SÖNDAG 7/4 15.00-15.30! Varmt välkomna till detta välplanerade och härliga boende i barnvänligt och lugnt område. Här bor man med högsta tänkbara standard fördelat på två plan plus stor solig takterrass med sned utsikt mot havet. Det finns även grönyta samt uteplatser. Från framsidan syns även här Saltsjön. Det ingår plats för två bilar framför vardera hus. På bara några minuters promenad finns förskola, skola och kommunikationer. Omgivningarna bjuder in till lek och bad i naturskön miljö.

  • Balkong
  • Uteplats
Tideliusgatan 65 BV, Södermalm, Stockholms kommun
Tideliusgatan 65 BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tideliusgatan 65 BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tideliusgatan 65 BV

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 395 000 kr
42 m²
1 rum
1 733 kr/mån
80 833 kr/m²

Lugnt belägen mot gård i obelånad Brf, med 8 st. HR kvar och garage. Här för du många välplanerade kvadrat för priset. Lägenheten utmärks av den ljusa hemtrevnad som genast infinner sig direkt när du kliver in i hallen. I kombinationen med det fina skicket och renoveringar som tagit hänsyn till originalskicket, hittar ni här ett boende som det är lätt att bli förälskad i! De boende erbjuds, övernattningslägenhet, Gym, musikrum, möteslokal, återbrukslokal, snickeri, sopsorteringsrum, grovsoprum, gemensam bokningsbar lådcykel, garage och två moderna tvättstugor. Mycket välplanerade 42 kvm. Renoverat kök med ordentligt matplats, gott om förvaring och kvalitativa material, som t.ex Carrara-marmor. Lättmöblerat vardagsrum med avskild sovalkov för 160 cm säng, umgängesdel, arbetsplats och naturlig plats för TV. Hall med många fullhöjdsskåp ger gott om förvaring och ett stort badrum.. Ett lugnt boende invid lummiga Rosenlundsparken som kombinerar det moderna med härliga 60-tals värden. Här bor du med minuters promenadavstånd till Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv. Lika nära får du till utmärkta kommunikationer och all service samt nöjesutbud som Söder erbjuder. Välkommen till Tideliusgatan 65!

  • Premium
Södertäljevägen 160, null, Haninge kommun

Södertäljevägen 160

Villa
Haninge kommun
Fastighetsmäklarna
4 250 000 kr
62 + 26 m²
4 rum
6 053 m² tomt

Välkommen till denna natursköna fastighet med två inredda bostäder. Soligt och fritt läge med skogen som närmaste granne. Välkommen!

Betsövägen 10, Orminge, Nacka kommun

Betsövägen 10

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
1 490 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/4
3 171 kr/mån
36 341 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och hemtrevliga etta som enkelt går att bygga om till en 1,5:a med avskild sovdel. Lägenheten erbjuder ett stort och ljust vardagsrum samt fint kök med plats för matbord. Fransk balkong finns idag. Just nu arbetas för genomförandet av "Vision Betsövägen" som bland annat omfattar att huset ska få riktiga balkonger. Trevligt närområde med härliga grönytor runt hörnet. Här bor du ett stenkast från Orminge Centrum. I Orminge Centrum finns mataffär, apotek, Systembolag samt flertalet butiker, restauranger och cafeér. Därtill finner du här vårdcentral, folktandvård, bibliotek, bank och gym. Bra kommunikationer på bekvämt avstånd med flera busslinjer som tar dig till övriga Nacka, Värmdö eller Stockholm City. Med motorvägsbussen tar det endast ca 20-25 minuter till Slussen.

  • Hiss
Tollare Kaj 2, Tollare - Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Tollare Kaj 2

Lägenhet
Tollare - Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
9 950 000 kr
104 m²
3 rum
vån 8/8
5 666 kr/mån
95 673 kr/m²

Exceptionellt läge med första parkett mot vattnet i Tollare. Denna underbara hörntrea (möjlig 4:a) har en 45 kvm solig och ogenerad terrass högst upp i huset med magisk sjöutsikt. Dessutom garanterad garageplats i huset. Det blir inte bättre än så här! Därtill kan du addera en inglasad balkong, även denna med fri sjöutsikt och vy mot horisonten. Vackert inredd lägenhet med högklassiga design- och materialval. Väldisponerad med stora sociala ytor och två utmärkta sovrum, möjlighet finns dessutom att skapa ytterligare ett sovrum genom att avskilja del av vardagsrummet. Stora fönster i två väderstreck ger ständig kontakt med vattnet och himlen samt ger ett fantastiskt ljus. Genomgående parkettgolv. Detta är ett boende för den kräsne. Boendekvalitét handlar som bekant även om funktion, denna lägenhet gör er inte besviken. God förvaring tillförsäkras av ett stort antal garderober och rymlig klädkammare, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten, garageplats (med eller utan laddstolpe) finns att hyra i samma hus. Addera till detta en enkel entré från gatan samt stor hiss - suveränt för både barnvagnar och rörelsehindrade. Därtill har föreningen en bastu, gemensamhetslokal med egen terrass samt en gästlägenhet med fem sovplatser. Tollare är ett relativt nytt bostadsområde i Saltsjö-Boo. Området har snabbt blivit mycket populärt vilket inte är konstigt, här bor du nämligen i en fantastisk miljö invid vattnet med badbrygga, småbåtshamn och vacker strandpromenad. Dessutom nära till skog, grönområden och motionsspår. Townhouse, parhus och lägenheter samsas i området. Buss 414 och 442X passerar området. Det tar endast drygt 20 minuter med buss 442X till stan. Vid Tollare torg finns en närlivs, gym, yoga studio m.m. Nere vid vattnet ligger Kennys Gelato med magisk glass som vunnit guld i SM. På första parkett vid vattnet finner du också populära restaurang Bruket. Ta för all del annars strandpromenaden bort till Old Smokehouse som är en favoritrestaurang för många i Boo. Noblaskolan (F-Åk 9) ligger i området och intill ligger en idrottshall. Dessutom finns flera förskolor i området. En kort bit bort ligger Björknässkolan och flertalet förskolor. Det är inte långt till Björknäs centrum där du finner välsorterad ICA-butik, apotek, restaurang m.m. Du cyklar på några minuter till flertalet badplatser såsom Lännerstabadet och Boobadet. Nära till lekpark, utegym och fotbollsplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Dianas väg 3, null, Södertälje kommun

Dianas väg 3

Tomt
Södertälje kommun
Fastighetsmäklarna
2 500 000 kr
1 620 m² tomt

Har du drömt om att få forma ditt hem precis så som du vill ha det? Då äntligen finns möjligheten här på en fantastisk villatomt med byggrätt upp till 320kvm. Välkommen!

Barnhemsvägen 8, Skuru, Nacka kommun

Barnhemsvägen 8

Lägenhet
Skuru, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
5 190 000 kr
95 m²
5 rum
vån 2
6 436 kr/mån
54 632 kr/m²

Härligt etagé för familjen i populära Bastuhöjden i Skuru. Fin och optimal planlösning med sociala ytor på varje plan, perfekt för middagar och mingel. Här bor du naturnära intill kvarter med bullerbykänsla, ett paradis för både barn och vuxna. Närhet till badplatser samt fantastisk natur och ett brett utbud av friluftsaktiviteter.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kratsbodavägen 50C, Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 50C

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/5
4 265 kr/mån
71 000 kr/m²

Lyxig tvåa i bästa läge. I Mariehäll, intill Annedal vid Bällstaviken har vi nu förmånen att presentera denna lägenhet till försäljning. Med sina 45 kvm erbjuds du här generöst med utrymmen i ett lugnt område. Ljus och fin lägenhet där du bara kan ta ditt flyttlass och flytta in. Det tar 5 minuter att cykla till Brommablocks, Brommas välkända centrum ( i huset har du cykelpool) eller promenera till Bällstaviken samt precis vid entrén kan du ta en av Volvos On-demand (bilpool) bilar och åka iväg. Träningsanläggning runt hörnet samt stor terrass på taket. Här bor du i lugnt område med närhet till såväl stan och fina skogspromenader. Välkomna på visning!

  • Hiss
Finntorpsvägen 3, 1 tr, Finntorp, Nacka kommun

Finntorpsvägen 3, 1 tr

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
1 695 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 952 kr/mån
72 128 kr/m²

Välkommen till en mysig och välskött etta med centralt läge i Nacka. Stor äldre förening med stabil ekonomi. Närhet till buss, tåg, gym, centrum, strandpromenad, caféer och restauranger. T-bana på väg. Lägenhetens smarta planering skapar en mycket fin boendemiljö till en låg månadskostnad. Det trevliga rummet med fransk balkong rymmer både sovrumsdel, soffgrupp och matplats. Kök i separat rum med bra utrustning. Helkaklat duschrum med klinkers.

  • Hiss
Trålgatan 6, Fisksätra, Nacka kommun
Trålgatan 6, Fisksätra, Nacka kommun, bild 2
Trålgatan 6, Fisksätra, Nacka kommun, bild 3

Trålgatan 6

Radhus
Fisksätra, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
4 100 000 kr
123 m²
6 rum
153 m² tomt

Trevligt och välskött radhus med viss sjöutsikt. Ett av de bästa lägena i området. Ogenerad tomt intill naturområde. Sociala ytor på entréplan och privata rum på övre plan. Renoverade badrum på bägge plan. Dubbla uteplatser och garage.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fabrikörvägen 11, Nacka Strand, Nacka kommun

Fabrikörvägen 11

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
4 350 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3
5 147 kr/mån
67 969 kr/m²

VISNING 17/3 kl 13.15-13.45! Anmäl er på hemsidan för bästa service. - Exklusiva materialval - Balkong i söderläge - Utsikt mot vacker natur - Stora fönsterpartier - Garage Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna trevliga och välplanerade trerummare beläget i det heta projektet K1 i Nacka Strand. Bostaden är oerhört välplanerad där varenda kvadratmeter utnyttjats till max. Materialvalen är ljusa och påkostade, däribland ljus vitpigementerad askparkett i samtliga rum utom hall och badrum. Stora fönsterpartier i samtliga rum där det största i vardagsrummet har en bröstningshöjd på 40 cm.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Åre strand 3B3 v.39, Holiday Club, Åre kommun

Åre strand 3B3 v.39

Lägenhet
Holiday Club, Åre kommun
Fastighetsmäklarna
Pris saknas
76 m²
3 rum
371 kr/mån

Välkommen till Åres vackra höst. Nu har du möjlighet att komma hit vecka 39 varje år och bo i egen andelslägenhet. Ett härligt boende bara ett stenkast från Holiday Club nere vid Åresjön som erbjuder härliga vyer över fjällvärlden och kanske till och med ett bad från den närbelägna stranden. Vecka 39 är den tid på året som Åre är som vackrast. Träden skiftar färg till både rött och gult och fjällvärlden erbjuder fantastiska vandringar i den klara höstluften. De flesta år infaller denna vecka samtidigt som Åre inbjuder till höstmarknad och byn exploderar i aktiviteter, marknadsstånd, restauranger både utomhus och inomhus och shopping. Om du inte besökt Åre höstmarknad så är det dags. Holiday Club ownership erbjuder ett semesterboende där du äger en andelsvecka i en bestämd lägenhet. Här finns allt du behöver för en härlig vecka i fjällvärlden och lägenheten är fullt utrustad för 6 personer. Två sovrum med dubbelsäng, stort badrum med bastu, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök. Här finns en balkong i västerläge med fin utsikt över backarna i centrala Åre. Lakan och handdukar finns på plats och du behöver inte bekymra dig om städning. Som att bo på hotell, fast bättre. Denna lägenhet ligger bara 100 meter från Holiday Club med äventyrsbad, gym, minigolfbana, bowlinghall, affär och flera restauranger och via en gångbro kommer du snabbt till stationshuset med ICA och ännu fler affärer. Alldeles utanför huset finns en lekplats och en sandstrand med magisk utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Här finns möjlighet att hyra kajak eller ta en promenad i kvällssolen. Denna andelsvecka ger även möjlighet att delta i det internationella RCI-systemet som ger dig möjlighet att byta din vecka till en semester någon annanstans i världen eller om du vill komma till Åre en annan vecka något år. Läs gärna mer om Holiday Club ownership på deras informativa hemsida www.holidayclub.se/ownership Välkommen till Åre!

Kantarellstigen, Stavsnäs, Värmdö kommun

Kantarellstigen

Tomt
Stavsnäs, Värmdö kommun
Fastighetsmäklarna
2 950 000 kr
3,1 ha tomt

Stor fastighet med långsiktig potential. Före samtal med mäklaren - gå igenom alla dokument. Fastighetens totala areal är 30 813 kvm.

Visar alla 22