Trappstigen 4

Kyrkbacken, Falu kommunVisa på karta
4 195 000 kr
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
185 m²
Byggår
1979
Energiklass
D
Driftkostnad
51 269 kr/år
Antal besök
1 475

Välkomna till Trappstigen 4, ett fint suterrängradhus på barnvänliga Kyrkbacken i Falun! Ett boende som liksom radhusområdet i stort, är ett utmärkt exempel på 1970-talsarkitektur när den är som bäst. Här bor man bekvämt i ett idylliskt villaområde i centrala Falun med närhet till förskola och skola, grönområden och till det mesta som efterfrågas i vardagen. Ett boende där du kan flytta in i direkt, en lättskött oas mitt i centrala Falun, i ett kvarter där barnen kan roa sig vid lekplatsen och vintertid åka skridskor på isbanan. 

 Huset fördelar sig på tre plan om totalt 150 kvm väldisponerad boarea. Huset erbjuder både trevliga sällskapsytor, hela 4-5 sovrum och en härlig utemiljö med altaner både på fram- och baksida av huset, där du kan njuta av solen hela dagen. Lägg därtill att skötseln av gården är minimal! De stora grönytorna för barnens lek erbjuder samfälligheten ett stenkast från huset. Badrum/WC på samtliga våningsplan, varav det mest påkostade i anslutning till bostadens sovrum, utrustat med rymlig kommod, duschvägg och handdukstork. Ett ljust kök med ramluckor där bänkskivan och golvets träinslag ger karaktär och värme till rummet. Ett fullt utrustat kök med tillhörande matplats i anslutning till framsidans stora fönsterpartier, där du på nära håll kan följa barnens lek.

Bostadens bästa umgängesyta är det öppna vardagsrummet med plats för samvaro i soffgrupp och kring matsalsbord. Fönsterpartier i östlig riktning ger fin vy över Kyrkbackens villakvarter. I anslutning till vardagsrummet finns även husets balkong där du kan njuta av kvällssolen under tak.

På övervåningen erbjuds hela fyra sovrum sammanflätade med fina parkettgolv och ljust målade väggar. Master bedroom med plats för dubbelsäng samt en rymlig garderob längst med rummets kortsida med praktiska skjutdörrar. Suterrängplanet består av ett rymligt allrum med stora fönsterpartier mot bakgårdens härliga altan. Låt de äldre barnen få ett eget utrymme att umgås med kompisar eller skapa ytterligare ett sovrum genom att dela av rummet; alternativen är många! Våningsplanet erbjuder även en tvättstuga, ett badrum samt en härlig bastu med anslutande relaxrum. Utöver detta finns även stora förrådsutrymmen med plats för familjens alla prylar.

 Bostadens insynsskyddade bakgård med sin stora trätrall förgyller vår- och sommarhalvåret. Här kan du njuta av lugn och ro tillsammans med familj och vänner med plats för ett stort matbord och loungemöbler. Även framsidan erbjuder en mindre uteplats, carportplats i direkt anslutning till huset samt en förrådsbyggnad.

Här bor du i gemytliga Kyrkbacken och med allt det härliga som närområdet har att erbjuda!
Både skola, barnomsorg, härliga strövområden och idrottsplats finns på gångavstånd.
På promenadavstånd finner du även Lugnets rekreations- och idrottsanläggning och Falu lasarett. Bra kommunikationer med busshållplats utanför huset och bekvämt cykelavstånd till både Majorens köpcentrum och Falu centrum.

Läs mer hos mäklaren
Malin Bäckrud Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Malin BäckrudMalin Bäckrud Fastighetsförmedling AB
Malin Bäckrud

Visningstider

Räkna på ditt nya boende

Om BRF

Karta & restider

Säljkollen

Prisutveckling

Liknande bostäder till salu

Kanske finns det andra radhus du har missat?

Artiklar från Hemnet