Så får du ut mer av Sveriges ledande bostadsplattform

På Hemnet, platsen där majoriteten av Sveriges bostäder till salu annonseras, får du en detaljerad och omfattande översikt av bostadsmarknaden. För både köpare och säljare är det den optimala plattformen för att utforska, upptäcka och förverkliga bostadsdrömmar.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Visste du att 9 av 10 bostäder som säljs i Sverige annonseras på Hemnet? Det vet vi genom att vi jämför antalet annonserade och sålda bostäder på Hemnet under ett år med siffror från Statistiska Centralbyrån över sålda bostäder under samma period. De senaste åren har den här siffran legat stabilt. Det gör att du som bostadsköpare kan känna dig trygg i att du på Hemnet hittar ett relevant innehåll av bostäder som faktiskt är till salu, liksom bostäder som står inför försäljning under Kommande. Tillsammans med att vi är en av Sveriges mest besökta digitala plattformar med miljontals besökare varje vecka, gör det här oss till landets främsta och mest effektiva plats för att köpa och sälja bostad.

Hos oss kan du leta efter ditt nya drömhem, hålla koll på värdet på din bostad, hitta din nästa mäklare – eller botanisera bland de senaste sålda bostäder, många med bilder. Du kan även spara bostäder och bli först att veta när en ny bostad publiceras till din mejl eller direkt i appen. Missa inte att skapa ett konto på Hemnet för att få ut det mesta av Sveriges ledande bostadsplattform!