Sätt färg på badrummet – så blir det personligt

Är det dags för en förändring i badrummet? Då är Mora Armaturs nya X Collection någonting för dig. Här kan du bland annat välja vilken kulör du vill från NCS-skalan på både ditt badkar och tvättställ, och på så sätt skräddarsy ditt badrum helt efter din smak. 

Matcha tvättstället och badkaret med samma kulör. Foto: Mora Armatur.

Mora Armaturs nya kollektion X Collection innehåller en mängd olika former och stilar på både badkar, tvättställ och speglar. Oavsett om man föredrar raka linjer eller mer organiska former så finns det en lösning som passar just din stil. Dessutom erbjuds badkar och tvättställ i vilken kulör du vill ur NCS-skalan, vilket gör att du har oändliga möjligheter att skapa badrummet du alltid drömt om.

Vill du se mer av X Collection? Klicka här.

– X Collection gör det möjligt för form, funktion och detaljer att knytas samman till en harmonisk helhet i ditt badrum. I och med att vi har valt att ta in så många olika former, material och storlekar i sortimentet – både för badkar, tvättställ och speglar – så finns det stora valmöjligheter, säger Marina Morell, varumärkeschef på Mora Armatur.

Design och kvalitet 

Mora Armatur har alltid haft som mål att skapa vackra, dynamiska och funktionella produkter som ger en äkta och hållbar upplevelse. De strävar alltid efter att hitta en balans mellan design, konstruktion och kvalitet. 

Varför inte välja en stark kulör som sticker ut? Foto: Mora Armatur.

– Vi har länge tänkt på att bredda produktportföljen för Mora Armatur. När koncernen förvärvade det anrika varumärket Adamsez som har badkar, tvättställ och speglar i fokus blev steget lagom stort. Med förvärvet följde en stor kompetens kring dessa produkter och det passade som handen i handsken med vårt eget tänk kring design och kvalitet, säger Marina. 

Våga vara personlig 

Det är bara din fantasi som sätter stopp när det kommer till val av kulör. Men när valmöjligheterna blir många kan det ibland kännas utmanande att hitta rätt. Då kan du ta hjälp av Mora Armaturs inredare, Maria Kingsley, som satt ihop tolv olika mood boards med inspirerande och trendriktiga kulörer som matchar ditt val av blandare. Här kan du hitta inspiration om du känner dig osäker på ditt val. 

Klicka här för att se Maria Kingsleys mood boards.

– Färg är någonting ytterst personligt och jag tänker inte att man ska lyssna så mycket på andra, utan istället välja någonting man själv tycker om. Självklart är det enklare att variera sig om man utgår ifrån något mer neutralt och jobbar med accenter i form av handdukar och andra textilier. Men som sagt, smaken är personlig – våga låt den vara det, säger Marina. 

Blått gör sig snyggt i badrummet. Foto: Mora Armatur.

Mora Armatur grundades för nästan hundra år sedan, år 1927, i Mora i Dalarna. Idag är de en av Europas största och modernaste armaturfabriker, och varje år lämnar nästan 450 000 högkvalitativa kranar fabriken för att inreda badrum och kök runtom i världen. 

Här kan du ta del av mer inspiration av den nya kollektionen.

– Vår långa erfarenhet i branschen är en fördel. Med decennier av forskning och utveckling, innovation och design vet vi vad vi pratar om. Vi har sett till att göra ett urval och kvalitetssäkrar alla produkter – precis så som du som kund ska förvänta dig av Mora Armatur, säger Marina avslutningsvis.