Förnya ditt hem snabbt och billigt med inredningsskivor

Att göra om hemma kan bli dyrt och krångligt. Men med smarta inredningsskivor från Fibo och Huntonit kan du förnya ditt hem själv – på bara några timmar. 

Nu finns en snabbare och billigare lösning för dig som vill uppdatera hemma och slippa allt underarbete, spackling och byggdamm.

Perfekt resultat direkt med Huntonits tak- och väggskivor

Vill du fräscha upp vardagsrummet med nya väggar eller varför inte ge sovrummet ett nytt tak att se upp på från sängen? Vare sig du föredrar en klassisk eller modern inredningsstil är det lätt att sätta stämningen med Huntonits träbaserade inredningsskivor. 

Se Huntonits utbud av inredningsskivor hos Bygghemma.

På en helg kan du göra om hemma genom att montera väggskivorna snabbt och enkelt tack vare den smarta klickprofilen. Även ett nytt innertak kan ändra stilen i ett rum. Huntonits takskivor är lättmonterade, eleganta och hållbara. De klarar dessutom både takkronor och infällda spotlights. 

Alla Huntonits inredningsskivor är redo att monteras och ger ett perfekt resultat direkt, utan tidskrävande spackling. Skivorna är färdigmålade med olika profiler, färger och strukturer. Det är bara att välja och sätta igång.

Fibos våtrumsskivor – snabbare och billigare än kakel

Just badrumsrenoveringar är ökända som dyra, tidskrävande och svåra att genomföra själv. Fibos smidiga våtrumsskivor är en kostnadseffektiv lösning som innebär att du inte behöver kompromissa med designen. 

Vill du se mer från Fibo? Se utbudet hos Bygghemma här.

– Glöm långdragna grundarbeten och härdningstider. Med Fibos våtrumsskivor bygger du badrumsväggen fem gånger snabbare än med kakel. Dessutom kräver skivorna minimalt med underhåll, säger Anita Möller på BOA, som är leverantör av Fibos våtrumsskivor. 

Våtrumsskivorna finns i massor av olika stilar, mönster och strukturer som kakel, marmor, sten och betong. Fibos våtrumsskivor är tillverkade av högtryckslaminat. De är 100 procent vattentäta och är godkända för våtrum med hela 15 års garanti.

Klicka här om du vill se Fibos utbud av våtrumsskivor hos Bygghemma.

Du kan även enkelt ge köket ett lyft med Fibos stänkskyddsskivor. De är både hygieniska och hållbara och finns i många olika färger och utföranden. 

– Skivorna monteras med hjälp av profiler som utgör väggsystemets ramverk. Därefter monteras skivorna upp och tätas i alla skarvar med Fibos fogmassa Fibo Seal. Det finns väldigt tydliga monteringsanvisningar som är enkla att följa, säger Anita Möller. 

Skivorna är smidiga att kapa och blir därför snabbt anpassade efter just dina väggar. De är helt vattentäta, godkända för våtrum och ger väggar med extra slitstyrka. 

Vill du se mer från Fibo? Se utbudet hos Bygghemma här.

– Våtrumsskivorna monteras på existerande väggar eller direkt på regelverk. Väggsystemet är godkänt enligt Boverkets Byggregler för alla zoner i våtrum och kräver varken gips eller kakelfogning, och fuktspärren är en del av skivan, berättar Anita Möller avslutningsvis.