Nya lösningen för badrummet – stilrent och lyxigt

Drömmer du om ett badrum där varje detalj känns genomtänkt och lyxig, samtidigt som det är funktionellt? Då har Mora Armatur svaret. Deras nya inbyggnadsprodukter är designade för att förena stil med funktionalitet – och för att förgylla din vardag.

Ta med dig spakänslan hem. Foto: Mora Armatur.

Mora Armaturs X Collection är designkollektionen för badrummet med blandare, badkar, tvättställ och speglar. Nu har kollektionen utökats med INXX II inbyggnad. Genom att gömma vattenrören i väggen sätter serien en helt ny standard för inbyggda duschar. 

Klicka här för att se mer av Mora Armaturs inbyggnadsblandare.

– Det är ett elegant och stilrent val med rören dolda i väggen. Produkterna tar mindre plats än traditionella produkter, vilket kan vara en fördel i små badrum, säger Roger Wideen, produktchef på Mora Armatur. 

Helt utan synliga skruvhål

Mora Armatur erbjuder ett brett utbud av inbyggnadslösningar som passar perfekt i både nybyggen och renoveringsprojekt. Genom att integrera armaturer och duschsystem i väggen får du ett enhetligt resultat – helt utan synliga skruvhål. Dessutom blir det lättstädat, och du slipper rörledningar med kalkfläckar eller tvålrester. 

En dold pärla. Foto: Mora Armatur.

Vill du veta mer? Klicka här.

– Den stora fördelen med en inbyggnadslösning är förstås att det blir snyggt. Äntligen kan du få hotellkänsla, eller till och med känslan av en äkta spamiljö i ditt eget hem. Det är det givna valet om du ska bygga ett nytt hus och skapa din egen dröm redan från början, säger Roger. 

Han fortsätter: 

– Om du ska renovera badrummet och byta tätskikt är det definitivt läge att passa på att uppgradera till en inbyggnadslösning. Montera in produkten i väggen och få en helt ny miljö och känsla efteråt. Du kommer inte ångra dig. 

Uppfyller alla krav 

Mora Armatur har tagit fram en installationsfilm som visar installationen övergripande. De rekommenderar att certifierade hantverkare utför arbetet, eftersom det kräver installationer inuti väggen. Inbyggnadsprodukter blir allt vanligare på den svenska marknaden och idag är det inga problem för ett proffs att göra en sådan installation. 

Här kan du se mer av inbyggnadslösningarna.

– Modellen för vägg passar egentligen i alla utrymmen, medan den takmonterade kräver en viss takhöjd. Vår inbyggda taksil är 50×50 cm och har en stor duscharea, där bör man ha ett ganska stort duschutrymme för att den ska komma till sin rätt, säger Roger. 

Få ditt badrum precis så som du vill ha det. Foto: Mora Armatur.

INXX II uppfyller inte bara dina visioner när det kommer till designen, utan även de striktaste säkerhetskraven är uppfyllda. Monteringsinstruktionerna är godkända enligt Säker Vatten, och blandarna är försedda med återströmningsskydd enligt EU-standard. Dessutom är produkterna typgodkända och uppfyller Boverkets byggregler enligt plan- och bygglagen.