Drömmiga stugor på Hemnet just nu

Är du på jakt efter ett nytt smultronställe? Då har du kommit rätt. Här har vi samlat några av de charmigaste stugorna på Hemnet just nu.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Usansbo 107. Foto: Fastighetsbyrån Sala.

1. Usansbo 107

I det här torpet kan du bo under både sommaren och vintern. Fastigheten har en stor trädgård och vackra lantliga omgivningar. På bottenvåningen finns ett rymligt kök, vardagsrum, en liten kammare, ett fint duschrum och golvvärme. En trappa upp finns ett stort ljust allrum med rymlig takhöjd, två sovrum och en klädkammare. 

Usansbo 107. Foto: Fastighetsbyrån Sala.

–  Det jag tycker sticker ut med just den fastigheten är att den har väldigt bra standard utan att man gjort avkall på den charmiga torpkänslan. Läget är också väldigt vackert. Man bor längs en liten grusväg med fint brukat åkerlandskap med skog runt om, säger mäklaren Ingela Nordgren på Fastighetsbyrån Sala, som förmedlar bostaden.

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.

Algrena Kosegård 474. Foto: Fastighetsbyrån Laxå.

2. Algrena Kosegård 474

Den här fastigheten ligger 15 minuter från Askersund. Här bor man med närhet till vattnet och i huset finns både kamin och vedspis. På övervåningen finns två sovrum och på nedre plan finns köket och vardagsrummet. På tomten finns en häftig uteplats byggt på ett berg. 

Algrena Kosegård 474. Foto: Fastighetsbyrån Laxå.

– Det som sticker ut extra mycket med det här objektet är utsikten från uteplatsen på berget, säger mäklaren David Johansson på Fastighetsbyrån Laxå, som förmedlar bostaden. 

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.

Hångerviken 3. Foto: HusmanHagberg.

3. Hångerviken 3

Här bor man nära naturen med en vacker sjöutsikt över Vidöstern. Då och då kan man få besök av en älg strax utanför tomtgränsen, och läget bjuder in till en omedelbar avkoppling och möjlighet att komma bort från vardagens stress. Den härliga verandan bjuder in till umgänge med vänner.

Hångerviken 3. Foto: HusmanHagberg.

– Det som verkligen sticker ut med detta objekt är dess unika avsaknad av moderna bekvämligheter som el och VVS, samt från störande strålning. Här får du chansen att koppla bort det digitala och uppleva en helt annan, naturnära livsstil, säger mäklaren Sofia Bjurelid på HusmanHagberg, som förmedlar bostaden. 

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.

Stodenehagen 442. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

4. Stodenehagen 442

Det här blir helt klart ett nytt smultronställe att koppla av vid. Här finns ett kök med vedspis, skafferi och plats för matbord. På vinden finns goda förvaringsmöjligheter med möjlighet att bygga om till sovloft. På tomten finns, förutom torpet, en gäststuga och ett uthus med förrådsdel. Dessutom finns flera uteplatser och en altan under tak med vacker utsikt.

Stodenehagen 442. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– Det som är absolut unikt är läget med Klarälven på den egna tomten samt att det är väldigt nära centrala Karlstad, säger mäklaren Marika Westerberg på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden. 

Vill du läsa mer om huset? Klicka här.