Unikt gårdshus till salu – mitt i stan

Drömmer du om ett eget, avskilt gårdshus med en lugn innergård? Då är du inte ensam. I den här lägenheten i flera etage bor du med hög mysfaktor och charm – mitt i stadens myller.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Historiska Hem 

Gårdshuset, som är på 51 kvadratmeter, ligger i SoFo i Stockholm. Lägenheten är uppdelad i tre etage med två gjutjärnskaminer, vackra takbjälkar och snedtak som ger lägenheten mycket charm och karaktär.

– Det här är ett unikt boende i ett mysigt kvarter i SoFo. Man får en härlig frihetskänsla eftersom man inte har några grannar i samma byggnad, säger mäklaren Charlotte Pellas på Historiska Hem, som förmedlar bostaden. 

Foto: Historiska Hem 

Bostaden ligger mitt i myllret, men samtidigt avskilt vid en lugn innergård. På entréplanet ligger ett nyrenoverat kök med matplats, på mellanplanet ligger vardagsrummet med ett separat arbetsrum och wc. Längst upp finns ett sovrum och ett badrum. Båda gjutjärnskaminerna, som ligger på plan 2 respektive 3, är redo att värma upp tillvaron i höst och vinter.

– Bostaden är en bra kombination av ett väldigt charmigt hem med hög komfort med ett helt nyrenoverat och socialt kök, säger Charlotte. 

Foto: Historiska Hem 

De sociala ytorna i kök och vardagsrum är generösa. På innergården kan du njuta av morgonkaffet, eller långa härliga middagar under årets varmare månader. Här ges även juridisk person möjlighet att förvärva bostaden.

I skrivande stund har objektet kommit upp i över 13 800 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om gårdshuset? Klicka här.