Grönskande idyll i Partille till salu – lockar tusentals

Drömmer du om att bli välkomnad av en privat oas när du kliver innanför grindarna? Då är du inte ensam. Villan på Jonseredsvägen 20 har lockat mångas intresse, och tog sig till första plats som Hemnets mest klickade objekt under veckan.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bjurfors Partille

Den här fastigheten har varit i de nuvarande ägarnas ägo sedan 1997. Hela huset går i stil med byggåret, med många välbevarade originaldetaljer. 

– Allt är unikt; läget, åldern, den smakfulla kombinationen av modernitet och bevarad originalcharm. Tomten är som ett parkområde där du vandrar på grusgångar genom den vackra grönskan, säger mäklaren Linnea Nilsson på Bjurfors Partille, som förmedlar bostaden.

När man kliver in möts man av hallen, och sedan köket och vardagsrummet. Köket är handmålat och ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Golven består av vackra plankgolv, och fönsterna är i original. I vardagsrummet finns dessutom en kamin som skapar mysig stämning. 

Foto: Bjurfors Partille

På den övre våningen finns två sovrum, en hall och en gästtoalett. Det stora sovrummet har öppet i nock vilket skapar en härlig rymd. På källarplanet finns ett badrum med både dusch och badkar samt en tvättavdelning. 

– Köper man den här fastigheten blir man ägare av ett väldigt sällsynt och attraktivt hem i den mysiga fabriksorten. Där du på insidan av grindarna befinner dig i din egen lilla värld, säger Linnea. 

Förutom den vackra trädgården och huvudbostaden på 70 kvm, finns en gäststuga om 15 kvm på tomten. Gäststugan har uppförts i samma stil som huvudbyggnaden med ett fint plankgolv och vackra fönster. 

Foto: Bjurfors Partille

Trädgården är grönskande och parkliknande. Här finns bland annat ett hönshus, fruktträd, blombågar och ett växthus där du kan njuta av både odling och en kopp kaffe. Sittgrupper är utplacerade runt om i trädgården och en grillplats med tillhörande sittgrupp är placerade där solen håller sig kvar som längst. 

– Intresset har varit otroligt stort. Vi har haft strax över 100 sällskap på visning och har för nuvarande 10 st budgivare, säger Linnea avslutningsvis. 

I skrivande stund har artikeln kommit upp i över 36 200 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om villan? Klicka här.