Lyxig fjälldröm veckans klickraket

Vill du äga en av Sveriges kanske lyxigaste fjällvillor? Då har du hittat rätt. Den här privata villan i Högfjället lockade mest klick på Hemnet i veckan. Med de dubbla eldstäderna och spa med stor bastu är det inte svårt att förstå varför.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Foto: Bjurfors Örebro

På Tallmyrslingan 28 bor man privat längst in på gatan, på 240 kvadratmeter. Här är inredningsvalen genomgående exklusiva med smarta lösningar för både belysning, ljudsystem och larm. Det exklusiva köket har vitvaror från Miele och garaget är häftigt integrerat i huset. De brunbetsade timmerväggarna skapar hög fjällmys-faktor. 

– Om man köper den här fjällvillan får man en genuin känsla rakt igenom. Material husplacering och planlösning är genomgående noga utvalt och planerat. Ingenting har lämnats åt slumpen, säger mäklaren Andreas Rutqvist på Bjurfors Örebro, som förmedlar bostaden.

Foto: Bjurfors Örebro

I vardagsrummet sträcker sig kaminen fem meter upp, ända upp till nock. Från vardagsrummet nås dessutom vinrummet med vinkyl där omkring 100 flaskor ryms. Från spat och vardagsrummet når man den 60 kvadratmeter stora altanen med nedsänkt spabad. På tomten finns också en varmbonad friggebod/skotergarage på 15 kvadratmeter. 

– Det som sticker ut är noggrannheten i alla byggnadsmoment, kulörvalen och den genuina timmerstommen. Men även den genomtänkta planlösningen, det här är en underbar samlingsplats för familj och vänner, säger Andreas.

Foto: Bjurfors Örebro

I direkt närhet till huset finns Högfjällets fina längdskidspår, anslutningslift till Högfjällshotellets och Lindvallens backar samt skoter- och vandringsleder som året om bjuder på härliga fjällutflykter. På kort gångavstånd finns Gammelgården och Högfjällshotellet med ett brett utbud av restauranger.  

I skrivande stund har fjällvillan kommit upp i över 24 600 klick på Hemnet.

Vill du läsa mer om Tallmyrslingan? Klicka här.