Topplistan: Här är årets mest klickade bostäder

Från havsutsikt på västkusten till paradvåning i Stockholm. Här har vi samlat de sex mest klickade objekten på Hemnet under året – där vinnaren har fått över 160 000 besök.

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Här är årets mest klickade bostadsannonser på Hemnet. Bild: Fastighetsbyrån Skövde.

6. Bohemisk dröm på Ekerö – 118 223 besök

På plats nummer sex hittar man den här villan på Ekerö om 242 kvadratmeter. Huset har fantastiska detaljer, så som smidestrappa och antika dörrar, och här kan du njuta av sjöutsikt både inomhus och utomhus.

Bostaden förmedlades av Mäklarringen Ekerö.

5. Havsutsikt på västkusten – 122 280 besök

Det här skärgårdshuset vid Käringöfjordens strand lockade mångas intresse. Här bor man på en helt egen udde, med havsutsikt från alla rum. Dessutom har man ingen gräsmatta att bekymra sig om eftersom tomten bara är 75 kvadratmeter stor.

Bostaden förmedlades av Residence Fastighetsförmedling.

4. Townhouse från 1883 – 143 511 besök

Även den här tegelvillan, som ligger i Annedal i Göteborg, drog till sig mycket uppmärksamhet under året. Villan renoverades 2014 och har hela elva rum, plus tre vindsrum, i två etagelägenheter – alla fyllda med välbevarade originaldetaljer.

Bostaden förmedlas av Ahre Villor & Våningar.

3. Lyxvilla på Lidingö – 149 327 besök

Bor man i den här exklusiva villan på Lidingö, som hamnade på tredje plats som årets mest klickade objekt, har man hela 319 kvadratmeter att njuta av. Dessutom har man tre takterrasser, högt i tak och ett eget härligt poolområde – någonting många verkar lockas av.

Bostaden förmedlas av Gadelius Fastighetsbyrå.

2. Gårdsdröm i Skövde – 154 964 besök 

På andra plats på listan för årets mest klickade objekt hittar vi västgötagården vid Mölltorp, norr om Skövde. 1920-talsgården ligger djupt inbäddad i grönska, i närheten av Björkelund i Skövde.

Bostaden förmedlades av Fastighetsbyrån Skövde.

1. Paradvåning i Stockholm – 160 830 besök

Årets mest klickade objekt på Hemnet blev den här nationalromantiska paradvåningen i Stockholms innerstad. Här bor man med 7 rum och kök i en fastighet från 1909. Fastigheten är en av de vackraste och mest eftertraktade på Östermalm.

Bostaden förmedlades av Lagerlings Fastighetsmäkleri.