Utsikt över Åreskutan toppar Hemnet

Längtar du efter ett boende i fjällmiljö, med utsikt över Åreskutan? Den här välplanerade lägenheten, i Björnen, Nedre Hermelinen, ligger nära backen och bjuder in till både lugna stunder och långa dagar på skidorna. 

Få nyheter om bostadsmarknaden direkt i din inkorg – varje vecka. Skriv upp dig på Hemnets nyhetsbrev här.

Här kan man skymta Åresjön och Renfjället. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

Bostaden, som är om 44 kvadratmeter, blev veckans mest klickade objekt i veckan. Tack vare loftet och ytan under snedtaket är levnadsyta dock större, och räknas inte med i boarean. Från balkongen i söderläge kan man skymta Åresjön och Renfjället. 

– Det som sticker ut här är helt klart utsikten över både Åreskutan och Renfjället. Men även de smarta sovloften som nyttjar lägenhetens yta maximalt, säger mäklaren Jonas Fagergren på Svensk Fastighetsförmedling, som förmedlar bostaden. 

Se fler klicktoppar här!

Vardagsrum med utsikt över skutan. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning. Här får både familj och vänner plats runt matbordet. Det finns två välplanerade sovrum och ett loft med extra sovplatser. 

– Det är ett attraktivt läge där det är enkelt att ta sig till och från skidbacken. Lägenheten är smart planerad med extra sovutrymmen på loftet, vilket exempelvis gör att barnen kan ta med sig vänner på skidsemestern, säger Jonas Fagergren.  

Han fortsätter: 

– I källaren finns ett väl tilltaget aktivitetsrum med pingisbord för familjetureneringar efter en dag i skidbacken. I källaren kan man även förvara och valla sina skidor.

Åre Björnen är ett lugnt område med närhet till det mesta. Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

Under vintern hittar man allt som behövs för härliga skiddagar i backen eller spåret. Under de varmare månaderna, när det är barmark, finns flera cyklings- och vandringsleder för hela familjen precis runt knuten. I centrum finns både skid- och cykeluthyrning samt restauranger och en mindre matbutik. 

I skrivande stund har lägenheten kommit upp i över 17 100 klick på Hemnet. 

Vill du läsa mer om bostaden? Klicka här.