Inflyttningsklara bostäder med trygg avgift i Sigtuna

I Sigtuna Stadsängar strax utanför Stockholm ligger Brf Honungskupan. Ett nytt bostadskvarter med inflyttningsklara lägenheter med småstadskänsla. Bostäderna ligger centralt i Stadsängarna nära lummig grönska, friluftsområden och en kort promenad till Sigtunas mysiga stadskärna. Här kan du slappna av med trygg månadsavgift till 2027. 

I den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar ligger OBOS nya bostadskvarter – Brf Honungskupan. Här finns 53 Svanenmärkta och välplanerade bostadsrätter helt byggda i trä om 2-4 rum och kök med planlösningar för olika tycke och smak. Många bostäder har antingen en balkong eller uteplats – vissa har till och med två. 

Vill du se bostäderna och kvarteret på plats? Boka en visning här.

– Bostäderna är klara för inflyttning och försäljningen är i full gång. Tre olika visningslägenheter är inredda och vi visar gärna flera lägenheter för att hitta den som passar dig bäst. Kontakta någon av oss mäklare för att boka en privat visning, säger mäklaren Lina Gustavsson som förmedlar bostäderna i Brf Honungkupan.

Trygg månadsavgift och prisrabatt i Brf Honungskupan

Just nu erbjuder OBOS en rabatt på lägenheterna i Brf Honungskupan. Köper du en tvåa får du 200 000 kronor i rabatt, köper du en trea får du 300 000 kronor rabatt och köper du en fyra får du hela 400 000 kronor i rabatt. Erbjudandet gäller för ett begränsat antal som tecknar avtal i Brf Honungskupan och som är eller blir OBOS-medlemmar. 

För att ge köpare i Brf Honungskupan en stabil start erbjuder OBOS även en trygg månadsavgift fram till 2027. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt. 

Nytt och gammalt möts i Sigtuna stadsängar

I Sigtuna Stadsängar står hållbarhet i centrum. Det innefattar allt från själva hemmet, till de boendes livsstil. Därför finns mycket av det du behöver till vardags i området, från skola och förskola, till matbutik, restauranger och gym. 

Vill du veta mer om Brf Honungskupan? Läs mer här. 

Området präglas av grönska och vackra byggnader av olika arkitektur – och Brf Honungskupan är inget undantag. Brf Honungskupan är byggt i trä och får visserligen ett modernt uttryck, men även en röd fasad som flirtar med bebyggelsen i gamla Sigtuna. 

Bo nära lummig grönska – och världen

Kvarteret har ett fint och centralt läge i Sigtuna. Huskropparna bildar en lugn och grön innergård som de boende kan njuta av.

Paret Kjell och Annelie har köpt en lägenhet i Brf Honungskupan och är bland annat nöjda med föreningen och att ha köpt från en etablerad bostadsutvecklare. 

Vill du veta mer om Brf Honungskupan? Läs mer här.

– Föreningen är precis lagom – inte för stor, inte för liten. Vi tror att det blir en familjär förening. Det känns också tryggt att ha en etablerad bostadsutvecklare som OBOS i ryggen, detsamma gällande Veidekke som har byggt fastigheten, säger Annelie.

Samtidigt har du nära till kommunikationer till stan från Brf Honungskupan. Till Märsta station tar det cirka 25 minuter – där finns anslutning till pendeltåg. Åker du kommunalt är det 45 minuter till Uppsala, respektive 30 min med bil. Till Stockholm C tar det en timme med pendeln och cirka 40 minuter med bil. Och vill du längre ut i världen har du Arlanda knappt en kvart bort.