Bo modernt nära hav och stad – inflyttning i juni 2024

I Pilegården i Askim växer ett nytt bostadskvarter fram. Här erbjuds inte bara moderna hem utan också ett livsstilskoncept, där närheten till naturen och stadens bekvämligheter smälter samman. Brf Trägården, som utvecklas av Stena Fastigheter, är inte bara en plats att bo på – utan en plats att verkligen leva på.

Bild: Stena Fastigheter.

Det nya kvarteret, Brf Trädgården, består av 86 genomtänkta lägenheter i ett Svanenmärkt trähus. Redan i juni 2024 är kvarterets bostäder inflyttningsklara.

Vill du se bostäderna på plats? Då är du välkommen på visning i en inredd visningslägenhet i Brf Trädgården. Förutom att besöka projektet, som just nu färdigställs, får du möjlighet att känna på och utforska bänkskivan i kompositsten, parkettgolven i ask och detaljerna i valnötsträ. Dessutom kommer projektets mäklare finnas på plats för att kunna svara på alla dina frågor.

Vill du gå på visning? Klicka här för att se nästa tillfälle!

Stilsäker design med harmoni med naturen

Lägenheterna i Brf Trägården är 35-92 kvadratmeter, fördelade på 1-4 rum och kök. Bostäderna har öppna eller halvöppna planlösningar som uppmuntrar till gemenskap. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats med dubbla balkongdörrar som skapar ett fint ljusinsläpp. Oavsett storlek på lägenhet så får du en yteffektiv och social planlösning som gör det bästa av varje kvadratmeter.

På gården finns det dessutom sittplatser under pergolan och andra sociala ytor i grönskan – perfekta för trevliga stunder med familj, vänner och grannar.

Bild: Stena Fastigheter.

Inredningen i lägenheterna är noggrant utvalda med tidlösa materialval som tar hänsyn till både miljö och design. Närheten till hav, klippor och skog har fått vara inspiration till den jordnära färgskalan och naturmaterialen.

– Flera olika träslag kompletteras med kulörer i sten- och sandtoner vilket skapar en lugn och varm miljö, där du kan sätta din egen prägel med möbler och inredning, säger Bodil Perneborn, inredningsarkitekt på Kaka arkitekter.

Klicka här om du vill gå på visning i Brf Trädgården.

Med havet och staden inom räckhåll

Brf Trägården får ett lugnt och fint läge med närhet till allt som Askim erbjuder. Du har aldrig långt till salta bad på Askimsbadet eller naturupplevelser vid Sisjön i Sandsjöbackas naturreservat.

Bild: Stena Fastigheter.

Även om du har naturen inpå knuten behöver du inte kompromissa med närhet till shopping, service och nöje. Linnéplatsen ligger några få bussplatser bort från kvarteret. Bara 10 minuter bort med cykeln når du även Frölunda Torg – med ett brett utbud av butiker och restauranger. Inom promenadavstånd hittar du skolor och förskolor, mataffärer, idrottsplatser, golfbana och ridhus. Dessutom har du ett ekologiskt bageri, lunchrestaurang och delikatessbutik runt hörnet.

Det är enkelt att vara bilfri i Brf Trädgården, men för dig som har elbil finns det flera parkeringsplatser med laddstolpar i området.

Läs mer om Brf Trägården här.

Tryggt och energieffektivt med Stena Fastigheter

Att Brf Trägården miljöcertifieras enligt Svanen möjliggör för grönt bolån med lägre ränta för de boende. Kvarteret kommer även att ha en egen solcellspark. Solceller på taket ger en hållbar energiförsörjning av fastighetselen. Det innebär ett skydd mot skenande elpriser – vilket är positivt både för din och föreningens plånbok.

Bild: Stena Fastigheter.

Stena Fastigheter erbjuder även en räntegaranti som skyddar dig som köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter. Räntegarantin gäller i två år från inflyttning och innebär en extra trygghet för dig som köper en nyproducerad bostad. Här bor du helt enkelt, billigt, hållbart och bekvämt i ett arkitektritat trähus – som byggts för att hålla länge.

Gör en intresseanmälan till Brf Trädgården här!