Upplev villakänslan i Brf Björnvaktaren: “Nytt och fräscht”

I natursköna Ormsta i Vallentuna växer Brf Björnvaktaren fram – ett nyproducerat radhusområde för den lilla och stora familjen. Här får du villakänsla i en trygg bostadsrättsform, där allt är klart när du flyttar in.

Till varje husmodell ingår egen trädgård, bilplats och uteplats. Digitalt framställd bild: OBOS.I Ormsta planerar OBOS ett nytt radhusområde med 16 bostäder i olika storlekar. Här kan du välja ett smart planerat hem på 88 kvadratmeter eller satsa på ett rymligare alternativ på 102 kvm.Planerad säljstart är 5 november 2024 och preliminär inflytt är från sommaren 2026.

Här kan du göra en intresseanmälan.

– Här erbjuds man välplanerade kvadratmeter med mycket funktion där allt är klart när man flyttar in. Nytt och fräscht, utan underhåll och renovering att tänka på, säger Stina Gyllensten, kundansvarig på OBOS.

I Brf Björnvaktaren bor du nära naturen samtidigt som du har nära till stan. Digitalt framställd bild: OBOS.

”Nytt och fräscht”

I Brf Björnvaktaren väntar ett hem för alla, vare sig du flyttar in som par, med barn eller med en stor familj som vill ha gott om utrymme. Vilken husmodell du än väljer, får du ett nyrenoverat tvåplanshus med öppna ytor, egen uteplats, bilplats och en lättskött trädgård som inbjuder till både stillsamma stunder och umgänge.

– Dessa radhus är perfekta för den som söker ett nytt och fräscht boende, och vill fokusera på att trivas i ett färdigt hem.

Vill du läsa mer om Brf Björnvaktaren? Klicka här.

I Brf Björnvaktaren bor du i ett levande område med naturen runt hörnet, samtidigt som du har nära till storstadspulsen. En kort cykeltur bort ligger Vallentuna centrum med bekvämligheter som mataffär, shopping, apotek, gym och restauranger. Du tar dig till centrala Stockholm på 30 minuter – både med bil och Roslagsbanan.

Illustration från vardagsrummet. Digitalt framställd bild: OBOS.

Växande område

Ormsta erbjuder allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop. I området finns flera förskolor för de yngsta, och för några år sedan invigdes F-9-skolan Hagaskolan. I Vallentuna centrum finns även Vallentuna gymnasium, som erbjuder ett brett urval av utbildningsinriktningar. Nu planeras även ytterligare tillväxt i området – i form av mer etapper i bostadsrättsform.

Varför ska du välja OBOS? Läs mer här.