Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Langetoftsvägen 46, Förslöv, Båstads kommun
  • Tis 1 okt kl 17:00
Langetoftsvägen 46, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Langetoftsvägen 46, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Langetoftsvägen 46

Radhus
Förslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
6 080 kr/mån
20 539 kr/m²

I växande Förslöv ligger detta ytterst trevliga hörnradhus med liten lättskött trädgård med gräsmatta och altan. Huset stod klart 2023 är i mycket fint skick i tidlösa och harmoniska färger, och takhöjden som finns på båda planen gör att huset upplevs både luftigt och ljust. På entréplan finns hall, badrum samt allrum i öppen planlösning med matplats och kök, från köket leder altandörr till trädäcket i härligt solläge. Ovanplanet har tre sovrum och helkaklat badrum med fria vyer över grönska. Ett lättskött och modernt boende på optimalt hörnläge med liten trädgård som fungerar utmärkt för både odling och aktivitet. Läget gör också att det är nära till allt Förslöv erbjuder i form av matbutik, tågstation, F-9 skola, förskola, restauranger, idrottsplats m.m. Ett hem som behöver upplevas - varmt välkomna att kontakta Anna på Nadjafi & Kristensen för att boka in din tid för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Sleipners väg 9, Allarp, Laholms kommun
Sleipners väg 9, Allarp, Laholms kommun, bild 2
Sleipners väg 9, Allarp, Laholms kommun, bild 3

Sleipners väg 9

Villa
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
126 + 15 m²
5 rum
600 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade Myresjöhus i ett plan, beläget på en lättskött tomt med flertalet uteplatser, altandäck med pergola och utomhusspa. Husets öppna planlösning med takhöjd upp till nock skapar ljusa och luftiga ytor, och i vardagsrummet finns en eldstad samt utgång till trädgården. Master bedroom har eget badrum och klädkammare, och på andra sidan huset finns två sovrum, ett mindre allrum och ett badrum. Trädgården är lättskött med planteringar och en stensatt uppfart med plats för två bilar. Fastigheten ligger nära Båstad, havet och goda pendlingsmöjligheter. Välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare info.

  • Premium
Langetoftsvägen 42, Förslöv, Båstads kommun
  • Tis 1 okt kl 17:00
Langetoftsvägen 42, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Langetoftsvägen 42, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Langetoftsvägen 42

Radhus
Förslöv, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
6 140 kr/mån
19 369 kr/m²

Välkommen till detta stilrena och välplanerade radhus från 2023 på familjevänligt område i natursköna Förslöv. Här erbjuds ett lättskött och trevligt boende i två plan med stor solig altan i söderläge. Entréplanet är fördelat på hall, badrum och en rymlig social yta att umgås på tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats. Ovanvåningens mer privata del rymmer tre sovrum och badrum med tvättavdelning. Närhet till matbutik, skolor, restauranger och promenadstråk samt cykelavstånd till tågstation och Segelstorps sandstrand.

  • Premium
  • Uteplats
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Plommonvägen 26, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Plommonvägen 26

Radhus
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
104 + 26 m²
3 rum
364 m² tomt

Underbara området Äppeldalen är beläget i en dalgång där fruktträd och grönska pryder sluttningarna. På en hörntomt mot naturen väntar Plommonvägen 26 – ett radhus på två plan som känns som hemma från första stund. Här förenas modern elegans med en varm känsla av hemtrevnad. Här bor man lugnt och tryggt utan genomfartstrafik och alldeles intill naturen. När du kliver in på entréplanet möts du av ett kök och sociala ytor som genast känns som hjärtat i hemmet. Här finns gott om plats att njuta av vardagsliv och socialt umgänge på ett både modernt och avslappnat sätt. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och den höga takhöjden ger en påtaglig känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen. På entréplan finns möjlighet att skapa ännu ett rum och här finns en gästtoalett med dusch. Souterrängplanet är hemmets privata plan och här väntar två sovrum, ett badrum, en stor walk-in-closet, en praktisk klädvård och gott om förvaringsutrymme. Detta plan erbjuder allt som behövs för att skapa din personliga fristad. De båda uteplatserna är omgivna av grönskande natur bjuder in till både morgonkaffet och sköna grillkvällar. Intill huset finns ett förråd och en carport som ger en väderskyddad entré. Bostaden har en lättskött trädgård och är ett enkelt boende för en vardag utan krångel. Oavsett om du bor här året runt eller söker ett semesterboende så bor du lugnt och tryggt med bara en dryg kilometer till allt som Båstad har erbjuda. Ta cykeln ner till hamnen för ett salt dopp, en promenad till bykärna, hamn och restauranger eller bara njuta av detta trivsamma hem!

  • Premium
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun, bild 2
Nygatan 36, Malen, Båstads kommun, bild 3

Nygatan 36

Villa
Malen, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
159 + 54 m²
6 rum
910 m² tomt

Arkitektritat hem med trevlig planlösning och mysig uppvuxen trädgård i söder på bra läge i Båstad. Välkomna till ett spännande hus där de små nivåskillnaderna i planlösningen skapar utrymme för avskildhet även för den större familjen. Ett franskinspirerat hem med lummig och omgärdande trädgård på privat sydvästläge med känsla och karaktär som skapar lugn i själen. Villan, som är i gott skick exteriört, har även ett enklare gästhus med pentry och badrum. Med närhet till strand, bad, hamn , service och skolan längre ner på gatan gör detta till ett ultimat familjehem att trivas i. Huset står idag tomt och redo att flyttas in i.

  • Premium
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 2
Dressinvägen 1, Tuvelyckan, Båstads kommun, bild 3

Dressinvägen 1

Lägenhet
Tuvelyckan, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/8
2 954 kr/mån
48 182 kr/m²

Visningslägenhet klar! Parklyckans två huskroppar är nu uppförda med 100 nya topprustade lägenheter på strategiskt läge i Båstad. Brf Parklyckan är skapat för att erbjuda dig ett flexibelt boende i en fantastisk miljö. Nu är det över 80 lägenheter sålda, investera i en ny lägenhet på ett eftertraktat läge redan idag. På ett strategiskt och bekvämt läge i Båstads vackra omgivning uppförs nu Brf Parklyckan, Båstads nya landmärke! Med tågstationen nästan direkt utanför porten och parkeringsgarage i källaren som du når direkt med hissen, skapas här en ny möjlighet att verkligen ta vara på tiden och njuta av livet oavsett om du är i behov av permanentboende, övernattningslägenhet eller en flexibel bostad för avkoppling och återhämtning. I området finns redan nu flertalet padelbaner, gym, och ett eget kvartersbageri. Denna annons utgör en tvåa och för mer information om denna och andra tillgängliga lägenheter, vänligen besök projektsidan, www.parklyckan.com. Välkommen till denna 2 på våning 7 med generös balkong i nordväst, magisk kvällsol med vy över Båstad och Hallandsåsen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sågmöllevägen 43, Munka Ljungby, Ängelholms kommun
  • Lör 5 okt kl 11:00
Sågmöllevägen 43, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Sågmöllevägen 43, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Sågmöllevägen 43

Gård/Skog
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
13 900 000 kr

Välkommen till denna unika fastighet, en fd. Kalkmölla i Hillarp. En avskild grönskande oas med både närhet till allmän service, kommunikation och 15 minuter till havet. Denna fastighet stoltserar idag med två fantastiska boningshus, egen allé, lada, pool, och ett stilfullt orangeri. Den imponerande villan från 1875 bevarar många vackra och historiska originaldetaljer och utstrålar tidlös elegans. Den nyare villan, byggd 2021, med mycket rymd och ljus, och genomgående högkvalitativa materialval. I denna parkliknande miljö slingar sig Rössjöholmsån genom tomten. En äkta idyll som gör denna fastighet särskilt speciell - något som måste upplevas på plats! Kontakta Frances eller Miguel för mer information.

  • Premium
  • Energieffektiv
Södra strandgatan 19, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 3 okt kl 17:00
Södra strandgatan 19, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra strandgatan 19, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra strandgatan 19

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
91 m²
3 rum
vån 5,5/6
4 535 kr/mån
32 418 kr/m²

I Brf Gamla teatern finns snart möjlighet att förvärva denna trea i två plan med balkong på centralt läge med mysig innergård. Lägenheten är fördelad på tre rum och kök med matplats, genomgående äldre inredning. Sociala ytor på det första planet med kök, vardagsrum samt ett badrum. En trappa upp finns hall, två sovrum och badrum. Från hallen nås balkongen med härlig utsikt. Trevlig förening med gemensam spa avdelning, gym och gästlägenhet. Välkomna att kontakta Miguel Ehrenfeldt för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 2
Krossarevägen 23, Kattvik, Båstads kommun, bild 3

Krossarevägen 23

Villa
Kattvik, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
16 000 000 kr
193 + 49 m²
6 rum
1 066 m² tomt

På första parkett i natursköna Kattvik ligger denna enastående fastighet med otrolig utsikt över havet och den vackra kustlinjen som ger fastigheten och huset en karaktär som är unik för Bjärehalvön. Med endast ett stenkast till Hovshallar, badplats, Kattviks hamn och otrolig natur. Huset har generösa sällskapsytor och är välplanerat med separat sovrumsavdelning på ovanvåningen tillsammans med en egen spaavdelning intill. På fastigheten finns även ett separat garage på baksidan med vidbyggt gästrum. Ett unikt tillfälle att förvärva ett läge som sällan kommer ut på marknaden.

  • Premium
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun
  • Idag kl 11:00
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 301B, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 301B

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
133 m²
5 rum
8 484 kr/mån
52 594 kr/m²

Välkommen till livet i Norrvikens By vid havet, nära Båstad på Bjärehalvön. Här bor du i en tidlös arkitektur med spektakulär havsutsikt och närhet till Norrvikens trädgårdar. Interiören är noggrant utformad med materialval som för naturens skönhet in i hemmet. Lyxiga faciliteter inkluderar gemensam pool, tennis- och padelbanor. Med 133 kvadratmeter över två plan, uteplatser i två väderstreck och balkong, är detta en unik möjlighet att leva det ultimata kustlivet på Bjärehalvön. Njut av morgondopp från badbryggan i området och koppla av vid det solkyssta poolområdet. Aktivera dig på våra toppmoderna tennis- och padelbanor. Allt detta, med Bjärehalvöns charm bara en stenkast bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun, bild 2
Bra Lokaler Västra Karup, Västra Karup, Båstads kommun, bild 3

Bra Lokaler Västra Karup

Övrigt
Västra Karup, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 199 000 kr
72 m²
1 rum
72 m² tomt

Egen lager- eller verkstadslokal, maskinhall eller båtförvaring med strategiskt centralt läge på Bjärehalvön är nu tillgängligt för köp! Varje enhet är friköpt och det finns 22 lokaler/enheter, enheterna mäter 6x12 m (72 m²), en lokal blir något mindre och mäter ca 6x9,6 m (58 m²). Ett annat alternativ är att köpa två eller flera enheter. Hela byggnaden har generös takhöjd på cirka 6,6 meter vid nock. Detta ger en unik möjlighet att bygga entresolplan efter egna behov. Varje enhet har en vikport av hög kvalitet med kraftig konstruktion och fönster för bra ljusinsläpp. Inkommande vatten, avloppsstick och fiber är också förberett i varje enhet. Lokalerna är byggda med invändiga väggar av massivt trä och har en tålig träfasad med 50 års rötskadegaranti och ett långt underhållsintervall.

  • Premium
  • Nyproduktion
Småryds gårdsväg 13, Båstad, Båstads kommun
Småryds gårdsväg 13, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Småryds gårdsväg 13, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Småryds gårdsväg 13

Tomt
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
1 643 m² tomt

På ett unikt läge och i en fantastisk miljö med utsikt över Laholmsbukten erbjuder vi nu denna byggklara tomt! Tomten har idag ett beviljat bygglov för ett vackert 1,5-plans hus i klassisk skånelänga-stil. Här bor du mitt bland de frodiga äpplefälten väster om Båstad, med en kort cykeltur till tennisbanor, hamnen och stranden. Dessutom har du Paulins badbrygga precis nedanför för svalkande morgon- och kvällsdopp. Detta är en husdröm som du själv kan vara med och skapa. Bygglovet gäller för en bostad om 132 kvm boyta med fyra sovrum, två badrum och öppna sociala ytor både inne och ute. Detta är en unik möjlighet att förvärva en av Båstads bästa tomter på länge!

  • Premium
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Krogstorpsvägen 26, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Krogstorpsvägen 26

Villa
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
65 + 21 m²
4 rum
6 661 m² tomt

På ett avskilt och lantligt läge finns nu möjligheten att förvärva en unik fastighet med egen tennisbana! Här njuter man av lugnet samtidigt som man har närhet till både Båstad & Torekov. Fastigheten består av flertalet byggnader men där fokus ligger på den gamla och pittoreska banvaktsstugan från ca. 1884 som idag är själva boningshuset och den privata tennisbanan som är placerad i vacker natur med omkringliggande växtlighet där flertalet svenska tennislegender spelat på somrarna. På fastigheten finns också en gästhusdel med intilliggande garage, mindre gäststuga samt "tennisgarage". Allt inbäddat i en vacker och lummig miljö med närhet till allt Bjärehalvön har att erbjuda. Varmt välkomna till Krogstorpsvägen 26, en möjligheternas fastighet.

  • Premium
Atteköpsvägen 242, Bjärehalvön, Båstads kommun
Atteköpsvägen 242, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 2
Atteköpsvägen 242, Bjärehalvön, Båstads kommun, bild 3

Atteköpsvägen 242

Gård/Skog
Bjärehalvön, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
90 m²
3 rum
3 ha tomt

På ett högt och attraktivt läge med utsikt över skog och landskap finns denna vackert belägna gård i naturskönt område. Med över 3 ha mark, mestadels betesmark och åkermark i kuperad miljö, erbjuds även möjligheten att arrendera ytterligare mark. Boningshuset, uppfört 2018, har 3 rum och kök om ca. 90 kvm med oinredd vind. Fastigheten inkluderar även en ekonomibyggnad på ca. 514 kvm, möjlig för djurhållning och eventuell bostadsutbyggnad. En gård med stor potential att anpassa efter dina behov. Kontakta Philip Pahlett för mer info.

  • Premium
Majvägen 12, Centrala Båstad, Båstads kommun
Majvägen 12, Centrala Båstad, Båstads kommun, bild 2
Majvägen 12, Centrala Båstad, Båstads kommun, bild 3

Majvägen 12

Lägenhet
Centrala Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
56 + 14 m²
3 rum
1 594 kr/mån
62 411 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt välplanerad trerumslägenhet med en rymlig terrass, belägen på ett lugnt och centralt läge mitt i Båstad! Med äganderätt som ägandeform ges även flexibla möjligheter för andrahandsuthyrning om så önskas. Detta boende är perfekt för den lilla familjen, både som året runt-hem eller sommarbostad. Med bara fem minuters promenad når du hamnen, tennisstadion, stranden och Båstads många restauranger, vilket ger dig närhet till allt som Båstad har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta Philip Pahlett för ytterligare information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Äganderätt
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 297, Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 297

Lägenhet
Norrviken, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
8 600 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/4
5 958 kr/mån
78 182 kr/m²

Välkommen till en exklusiv bostad med fantastisk panoramautsikt över havet och Laholmsbukten. Denna stilrena lägenhet om 110 kvm erbjuder fyra rum och kök, två lyxiga badrum och två stora balkonger med utsikt mot både natur och hav. Här möts nordisk elegans och högkvalitativa materialval i en genomtänkt planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Njut av närheten till naturområden, pool, padelbanor och charmiga Båstad, med allt från kaféer till kulturupplevelser. Ett boende för dig som söker stil, komfort och en semesterkänsla året om. Välkommen hem till ett av Bjärehalvöns bästa lägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ränneslövs ängar Lindäng, Ränneslövs Ängar, Laholms kommun
Ränneslövs ängar Lindäng, Ränneslövs Ängar, Laholms kommun, bild 2
Ränneslövs ängar Lindäng, Ränneslövs Ängar, Laholms kommun, bild 3

Ränneslövs ängar Lindäng

Gård/Skog
Ränneslövs Ängar, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
140 + 18 m²
6 rum
12 ha tomt

På vackert läge med utsikt över Hallandsåsen och det öppna landskapet ligger denna charmiga gård. Ca 12 ha mark bestående av åkermark, betesmark, trädgårdstomt och en egen damm med brygga. Mysigt och välskött boningshus från 30-talet, 140 kvm fördelat på 6 rum och kök. Gårdsbyggnad, en liten gäststuga samt en ekonomibyggnad om 322 kvm som idag inrymmer stor loge, loft och bar. Denna generösa byggnad öppnar upp för många möjligheter. Här finns plats för exempelvis förvaring, hobbyrum, djur eller möjlighet att göra om för att anpassa till din egen verksamhet. Vackra omgivningar med närhet till mycket och en timmes cykeltur tar er till Båstad. Välkomna att kontakta Frances Strand för mer information!

  • Premium
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Lövängsvägen 6, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Lövängsvägen 6

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
28 000 000 kr
352 + 55 m²
13 rum
8 276 m² tomt

På avundsvärt läge och med ståtlighet reser ståndsmässiga Villa Torshall sig vackert på kullen ovanför Skäldervikens vackra kustsamhälle. Här finner vi en av regionens vackraste villor som med sin parkliknande trädgård om nästan 1ha ner mot havet utstrålar något alldeles unikt. Residenset är utsökt vackert där interiören är bevarad i originalskick. En resa i tiden där vyn mot hav och hamn med Kullen i blickfånget skapar en unik känsla och karaktär. En bedårande fastighet med stor parktomt. Välkommen till Villa Torshall och Ängelholms vackraste egendom!

  • Premium
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 2
Bjärevägen, Skälderviken, Ängelholms kommun, bild 3

Bjärevägen

Tomt
Skälderviken, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
800 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva en av tre exklusiva tomter i charmiga Skälderviken! Med vacker utsikt över bukten och generösa byggmöjligheter, är detta platsen där din dröm om det perfekta hemmet kan förverkligas. Kontakta oss nu för att ta del av denna sällsynta möjlighet att skapa ditt eget paradis vid Skälderviken!

  • Premium
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Hörsdal 2361, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Hörsdal 2361

Gård/Skog
Klippan, Klippans kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
222 + 76 m²
8 rum
8 ha tomt

Sällsynt möjlighet av förvärva denna pärla vid foten av Söderåsen – en historisk gård från 1776 med bevarad charm och karaktär. Denna skånelänga har bevarade detaljer och en genuin genomgående känsla. Här finns synliga takbjälkar, korsvirkesväggar, tre eldstäder varav en vacker kakelugn. Med en boyta på 222 m² och möjlighet att inreda hela vinden så är potentialen stor för dig som söker ett rymligt hem med plats för stor familj, gäster eller uthyrning. Äldre standard interiört med flera sällskapsytor och utvändigt är tomten vacker med grönska och porlande bäck. Utöver bostadshuset finns loge, en stor ekonomibyggnad med utrymmen för förvaring, verkstad med potential att inreda och använda till olika typer av verksamheter, djurhållning, lager eller hobbys. Tomten är stor och mark på drygt 8 hektar med ängar/hagar och skog. Skogen har med sin natursköna dalgång som slingrar sig upp mot Söderåsen, dammen och Körslättabäcken som rinner genom fastigheten och mynnar ut i Rönne å, skapar tillsammans en härlig oas, en idyllisk miljö för naturälskare. Välkommen att utforska denna unika gård och dess fantastiska möjligheter! Kontakta Anna eller Frances på Nadjafi & Kristensen för att boka visning.

  • Premium
Häradsgatan 2, Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Häradsgatan 2, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Häradsgatan 2, Munka Ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Häradsgatan 2

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 825 000 kr
135 + 35 m²
6 rum
691 m² tomt

I populära Munka-Ljungby, med närhet till vacker natur, Laxtropporna och allmän service, ligger denna 1 ½-plansvilla med källare och gårdsbyggnad. Villan erbjuder 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Gårdsbyggnaden inrymmer garage och hobbyrum/verkstad, vilket ger gott om utrymme för både bil och hobbyprojekt. Den lummiga trädgården har en stor gräsmatta och insynsskyddande häckar. Välkomna att kontakta Miguel för mer information!

  • Premium
Tors väg 23, Allarp, Laholms kommun

Tors väg 23

Tomt
Allarp, Laholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
615 m² tomt

Tors väg 23 erbjuder en sällsynt chans att bygga ditt eget hem på en rymlig och attraktiv tomt om 615 kvm. Denna välplacerade tomt ligger inom ett detaljplanerat område och vetter mot en öppen åker i söder, vilket garanterar en vidsträckt och ostörd vy över det imponerande landskapet vid Hallandsåsen. Tomten är idealisk för den som önskar skapa ett skräddarsytt hem anpassat efter egna önskemål och behov. Här har du möjlighet att designa och bygga ett hus som harmoniserar med omgivningens naturskönhet, och där varje fönster ramar in en bild av den lugna och vackra läget.

Magnarps strandväg 17, Magnarp, Ängelholms kommun
Magnarps strandväg 17, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Magnarps strandväg 17, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Magnarps strandväg 17

Övrigt
Magnarp, Ängelholms kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Pris saknas
780 m²
36 rum
4 535 m² tomt

Nu finns en sällan skådad möjlighet att förvärva Magnarp Strandbad! Denna pärla i pittoreska Magnarp har sedan början av 1920-talet lockat besökare med sina glittrande stränder och inbjudande vatten. En plats där varje vågslag bär med sig en historia av soliga dagar och oförglömliga ögonblick. Under 1920-30 talet fann man Magnarps första pensionat på denna fastighet och under åren 1946 till 1989 var det Klippans Läderfabriks semesterhem. Under 90-talet ändrades verksamheten till vandrarhem och blev framröstat som landets vackrast belägna vandrarhem genom STF. Sedan 2021 drivs Magnarps Strandbad som pensionat med café och uthyrning. Fastigheten består av totalt 5 st byggnader där de renoverade husen går i charmig skandinavisk stil med härlig sommarkänsla och bevarande av originaldetaljer. Den gula huvudbyggnaden har anor från 1920-talet och har sedan 2022 genomgått löpande renovering och den charmiga glasverandan blickar ut över café-trädgården är idyllisk och har en hänförande utsikt mot Kullaberg! Den röda stugan i vinkel närmast havet bjuder på obruten havsutsikt och badrocksavstånd till stranden, inramad av lummig trädgård och stenmurar. Stugan har 8 sovplatser fördelat över 3 sovrum, fullutrustat kök, stort vardagsrum, badrum med dusch och två toaletter. Egen uteplats, mysig trädgård och en omfattande renovering gjordes under 2021. Längre in på tomten finns ännu en byggnad som rymmer tre lägenheter som renoverades 2021, alla med kök, badrum med dusch samt toalett. Två utav lägenheterna har ett sovrum och vardagsrum, den tredje lägenheten har två sovrum och vardagsrum. Här kan man verkligen njuta av nuet, vakna utvilad till havet som slår, ta ett uppfriskande morgondopp och lyssna till fåglarnas kvitter och sång. På och kring Magnarps Strandbad finns också mängder av aktiviteter såsom krabbfiske i hamnen, cykling i världsklass längs Kattegattsleden, spela golf på fantastiska golfbanor, paddla kanot, ta en löptur på natursköna heden eller kanske en match Padel! Välkommen till ett sällsynt semesterparadis vid Magnarp Strandbad - fylld av historia, skönhet och stunder av ro!

  • Premium
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Hakonhus park 6, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Hakonhus park 6

Lägenhet
Båstad, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
30 m²
1 rum
2 498 kr/mån
83 167 kr/m²

På Kungsberget i Båstad ligger denna lyxiga 1-rums lägenhet med magiska vyer över Båstad. Lägenheten passar perfekt till dig som söker något mindre, alternativt en övernattningsbostad. Detta är en mycket modern liten lägenhet med hög finish på Båstads bästa läge. Nära till centrum, tennis och havet!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun, bild 2
Blåbärsslingan 10, Heden, Båstads kommun, bild 3

Blåbärsslingan 10

Tomt
Heden, Båstads kommun
Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
666 m² tomt

Välkommen till denna attraktiva obebyggda tomt belägen på Heden i Hemmeslöv! Med en generös byggrätt och närhet till både havet och stranden är detta en perfekt plats att skapa ditt drömboende. Tomten har även förmånen av närhet till Båstad centrum samt det nya stationsområdet i Båstad, vilket ger utmärkta tågförbindelser både norrut och söderut. Med en tillåten byggnadsarea på 250 kvm, varav 40 kvm reserveras för komplementbyggnader, finns det gott om utrymme att förverkliga dina visioner. Här kan du skapa ett hem som passar just dig och din livsstil. Tomten tillåter byggnader upp till 2 våningar och en högsta nockhöjd på 8,3 m, vilket ger möjlighet till en imponerande och rymlig arkitektur. Denna tomt ger dig chansen att vara nära allt som Bjärehalvön har att erbjuda. Oavsett om du är ute efter att njuta av vackra stränder, utforska naturen eller ta del av det pulserande stadslivet på sommaren, har du allt inom räckhåll. Skapa ditt drömboende och upplev den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till bekvämligheter.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 101