Mäklare Caroline Kollberg

Caroline Kollberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utmarksvägen 9B, Haga, Umeå kommun
  • Sön 6 okt kl 12:00
Utmarksvägen 9B, Haga, Umeå kommun, bild 2
Utmarksvägen 9B, Haga, Umeå kommun, bild 3

Utmarksvägen 9B

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 588 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Haga, Utmarksvägen 9B, i Umeå! Denna stilrena etta med sovalkov erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Här finner du ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, ett modernt kök som smidigt smälter samman med vardagsrummet – perfekt för både matlagning och umgänge. Njut av din morgonkaffe eller bjud in vänner till grillkvällar på den stora altanen. Med sitt utmärkta läge nära stadens puls och grönområden blir detta den perfekta bostaden för dig som söker komfort och livskvalitet. Haga är ett av Umeås mest charmiga och populära bostadsområden, känt för sin härliga mix av äldre och nyare bebyggelse, grönområden och nära tillgång till stadens bekvämligheter. Här bor du med gångavstånd till både centrum och Umeå universitet. På Haga hittar du flera parker och gröna oaser, perfekta för promenader, picknickar och utomhusaktiviteter. För den träningsintresserade finns det också flera gym och idrottsanläggningar i närheten. Området erbjuder ett bra utbud av service och handel. Kommunikationerna från Haga är utmärkta, med goda bussförbindelser som tar dig snabbt och smidigt till Umeås alla delar. Bussarna går frekvent och det är även lätt att cykla eller promenera till centrum tack vare välutbyggda gång- och cykelvägar. Sammanfattningsvis erbjuder Haga en idealisk kombination av närhet till natur och stadsliv, utmärkt service och smidiga kommunikationer – ett perfekt val för den som vill ha det bästa av Umeå inom räckhåll. Missa inte chansen – Kontakta ansvarig mäklare redan idag för en privatvisning!

  • Premium
  • Uteplats
Trehörningen 49, Trehörningen, Umeå kommun
Trehörningen 49, Trehörningen, Umeå kommun, bild 2
Trehörningen 49, Trehörningen, Umeå kommun, bild 3

Trehörningen 49

Villa
Trehörningen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
173 + 99 m²
6 rum
2 337 m² tomt

Denna fantastiska tvåplansvilla med sin natursköna charm disponerar hela 173 kvm boarea. Belägen på en generös tomt om 2337 kvm, omringad av vacker grönska i ett lugnt område, är detta hemmet du längtat efter. Villans två plan rymmer generösa sällskapsytor och mysiga sovrum. Här finns gott om plats för familjemys såväl som för att bjuda in vänner och gäster till trevliga tillställningar. De övre planet öppnar upp för en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet, vilket gör varje ögonblick till en upplevelse. Det anslutande garaget ger inte bara praktisk förvaring och skydd för dina fordon, utan bidrar även till att skapa en enhetlig och stilfull helhet. Trädgården är som en egen oas av lugn och ro. Den stora tomten erbjuder möjligheter för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i naturens sköna famn. Här kan du njuta av långa sommarkvällar och skapa minnen som varar livet ut. Sammanfattningsvis är denna tvåplansvilla en pärla i Tavelsjö. Ett hem att trivas i helt enkelt. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hus för ditt hem! - Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

  • Premium
Ostnäs 423, Sävar, Umeå kommun
Ostnäs 423, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Ostnäs 423, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Ostnäs 423

Tomt
Sävar, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
495 000 kr
1 906 m² tomt

Idylliskt belägna tomter i Ytterbodafjärden, södra Ostnäs! Är det dags att förverkliga nybyggardrömmen där ni kan sätta er helt personliga prägel på både husets och tomtens utformning? Placering samt utformning är i så stor utsträckning som möjligt anpassat till befintlig terräng. Detta för att bevara områdets fantastiska naturvärden och idylliska karaktär. Tomterna är omgivna av underbar natur och är placerad mellan 100-200 meter från havet i Ytterbodafjärden. Tomterna är mellan 1840 – 2379 kvm. Avstyckningen har skett i enlighet med byggnadsplanen 2480K-P SÄBY A1/32, 3 kap. 2§ 1 st FBL. För samtliga styckningslotter sker utfart vid den nybildade gemensamhetsanläggningen Ostnäs G8 som sträcker sig genom planområdet. På tomten får man bygga upp till 150 kvm. Så tveka inte att höra av dig snarast för mer information om ni är intresserade! Tomtpriserna är exklusive anslutningsavgifter för el samt fiber. Det är borrat för vatten (bra flöde & bra vatten), det blir en gemensamma vattenförening för området. Det blir även ett reningsverk för hela området med pumphus på tomt 8.

  • Premium
Sandåkersgatan 7, Sandåkern, Umeå kommun
  • Ons 2 okt kl 17:00
Sandåkersgatan 7, Sandåkern, Umeå kommun, bild 2
Sandåkersgatan 7, Sandåkern, Umeå kommun, bild 3

Sandåkersgatan 7

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
3 435 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvåa belägen i ett av Umeås mest eftertraktade områden. På Sandåkersgatan 7 möts du av en smart planerad lägenhet som kombinerar komfort med funktionalitet – perfekt för dig som vill bo bekvämt med närhet till både stadsliv och grönområden. När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett praktiskt förråd som ger extra plats för allt från kläder till hobbyutrustning. Härifrån når du det generösa badrummet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare – en vardagslyx som underlättar livet. Det stora vardagsrummet bjuder in till umgänge med gott om plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det till den perfekta platsen för både avkoppling och sociala tillställningar. Öppen planlösning mot det praktiskt och smakfullt utformade köket. Med bra arbetsytor och moderna vitvaror blir matlagningen ett rent nöje, perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar! Från vardagsrummet når du även den mysiga balkongen, som erbjuder en lugn oas för morgonkaffet eller kvällsmys under sommarhalvåret. Sovrummet, som ligger avskilt från de sociala ytorna, är en rogivande plats med gott om utrymme för en dubbelsäng. De rymliga garderoberna erbjuder generös förvaring och gör det enkelt att hålla ordning på kläder och tillhörigheter. Sandåkersgatan ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med gångavstånd till mataffärer, kommunikationer och fina grönområden, samtidigt som Umeå centrum bara är en kort cykeltur bort. Den här lägenheten erbjuder ett bekvämt och harmoniskt boende med alla moderna bekvämligheter på plats – missa inte chansen att göra den till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mickelträsk 50, Mickelträsk, Umeå kommun
  • Tor 3 okt kl 17:00
Mickelträsk 50, Mickelträsk, Umeå kommun, bild 2
Mickelträsk 50, Mickelträsk, Umeå kommun, bild 3

Mickelträsk 50

Villa
Mickelträsk, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
90 + 90 m²
5 rum
1 935 m² tomt

Välkommen till Mickelträsk 50 - Här möts ni av en 1,5 plansvilla med 90 kvm, 5 rok med stor tomt och fint läge! Omgiven av härlig natur i lantlig miljö med närhet till sjön, promenadstråk och goda skoterleder på vintern. På andra sidan vägen har vi otroligt mysiga Mickelbo gård med Djurparksgård, café och gårdsbutik. Låg energiförbrukning och driftskostnader!

  • Premium
  • Energieffektiv
Bryggargatan 43A, Teg, Umeå kommun
Bryggargatan 43A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Bryggargatan 43A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Bryggargatan 43A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 753 kr/mån
33 267 kr/m²

Jag välkomnar er till denna ljuvliga trea på Bryggargatan 43A - Här får du 75 kvm av ren och skär trivsel. Ni möts av en inbjudande hall där det slitstarka klinkergolvet kombinerar funktion och modern estetik. Golvet övergår sedan till det eleganta enstavsparketten, som är genomgående för hemmets sociala delar. Direkt till vänster om hallen finner ni köket som är så snyggt att man nästan inte vill laga mat där – men man gör det ändå! Köket går i tidlösa kulörer. Överskåp med glasdörrar och belysning – hur lyxigt? Samt en stilren granitskiva i mörkgrått som blir en snygg kontrast mot den i övrigt vita inredningen. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, micro och kyl/frys med franska dörrar. Vidare in i lägenheten möts ni av det rymliga vardagsrummet som badar i dagsljus. Ett perfekt rum för både Netflix-maraton och trevliga middagar med vänner. Det är så pass stort att det finns plats för både soffgrupp och större matbord om så önskas! Härifrån har ni direkt access till en inglasad balkong i söderläge och dessutom med infällda spotlights i taket. Detta är den optimala platsen för att njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. I den andra änden av bostaden hittar ni bland annat hemmets två sovrum, båda med mjukt textilgolv som skapar en ombonad atmosfär. Det större sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaringsutrymme, medan det mindre sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor, här kan du skapa din egen oas! Utanför de två sovrummen finns ett mindre förråd som erbjuder flexibilitet och kan användas som en klädkammare eller för extra förvaring. Sist ut har vi det eleganta badrummet med helkaklade väggar i vitt och ett golv i grått, en harmonisk och modern färgkombination. I badrummet finns takdusch med glasvägg, handduktstork, wc, tvättställ med kommod med tillhörande spegel. Ett mindre fönster för att få in ljus finns såklart och det är förberett avlopp för tvättmaskin om man önskar installera det. På Bryggargatan 43A bor ni i en stabil och trygg förening (BRF Tegshus 1) med totalt 193 st lägenheter. Låg belåning och en månadsavgift som inkluderar allt. Medlemmarna har tillgång till samlingslokal, nyrenoverad relax & bastu, ett mindre gym, tvättstuga samt övernattningsrum och hobbyrum. Denna bostad erbjuder ett trivsamt och elegant hem i ett av Umeås mest eftertraktade områden.

  • Premium
  • Balkong
Sjukhusgatan 2A, Öst på stan, Umeå kommun
Sjukhusgatan 2A, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Sjukhusgatan 2A, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Sjukhusgatan 2A

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 275 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 461 kr/mån
36 694 kr/m²

Låt mig välkomna dig till Sjukhusgatan 2A - Belägen i lugnt kvarter i centrala Umeå, på andra våningen hitttar du denna fina tvåa om hela 63 kvadratmetrar! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med bra ytor i varje rum och ett härligt ljusinsläpp. När du kliver in genom dörren möts du direkt av en öppen & rymlig hall. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter i garderoberna. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet som är inrett i tidlösa kulörer och med komfortabel golvvärme. Det är redan förberett för tvättmaskin för den som vill göra sin vardag ännu smidigare. Vill du bevara ytan till annat så finns det såklart en praktisk tvättstuga i samma hus att nyttja. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och får ett härligt ljusinsläpp. En perfekt plats för både avslappning och umgänge. Här finns ytor för en rejäl soffa, tv-hörna och en större matgrupp, eller varför inte ett hemmakontor/plugghörna om du så önskar? Det mysiga köket går i ljusa kulörer. Ett kök som höjer matlagningsglädjen med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Från köket nås balkongen, som fick sig en renovering nyligen av föreningen. På balkongen kan du njuta av ditt morgonkaffe i soluppgången eller varför inte en mysig middag i solnedgången. Sovrummet är en lugn oas där du kan dra dig tillbaka och ladda batterierna. Det rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Utöver allt detta finns det även en nyrenoverad innergård på fastigheten för föreningen medlemmar att nyttja. Härliga gräsytor att hänga på under årets varmare dagar! Bostaden är belägen i ett av Umeås mest eftertraktade områden. Du undrar säkert varför det är så omtyckt och det ska jag berätta för dig – Trots det centrala läget erbjuder detta bostadsområde lugn och ro. Du har allt inom räckhåll – shopping, restauranger, kultur och grönområden. Det är fina cykel och gångvägar som tar dig till centrum, NUS och Universitetsområdet. Klockren kollektivtrafik som tar dig till stadens övriga stadsdelar. Din vardag blir inte smidigare än så! Så, vad väntar du på? Kom och upplev denna pärla på Sjukhusgatan i Umeå. Ditt nya hem väntar på dig!

  • Premium
  • Balkong
Kavaljersvägen 12F, Umedalen, Umeå kommun
  • Ons 2 okt kl 18:00
Kavaljersvägen 12F, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 12F, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 12F

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
67,9 m²
3 rum
vån 1/2
6 285 kr/mån
29 381 kr/m²

Bostaden erbjuder rymlig och inbjudande hall, där funktion möter stil. Här möts du av generösa ytor och praktiska skjutdörrsgarderober som erbjuder gott om förvaring för både ytterkläder och skor. Bostadens två sovrum ger flexibel användning. Ett större sovrum som pryds av eleganta stuckaturlister och en trendig panelväggsdetalj. Träpanelen återfinns både i hall och vardagsrum, det ger bostaden en extra känsla av hemtrevnad och karaktär. Det till ytan mindre rummet kan nyttjas som barnrum, ett extra sovrum för gäster, ett lugnt läsrum eller ett funktionellt hemmakontor. Låt din fantasi sätta gränserna och skapa en plats som passar just dina behov och önskemål. Det fräscha badrummet är praktiskt utrustat med både tvättmaskin, torktumlare - allt för att göra vardagen bekväm. Vidare finns en modern dusch bakom den stilrena glasväggen med svarta spröjs. Väggarna beklädda i vitt kakel bryts av mot golvmattan som går i gråa skiftningar. Hemmets hjärta – köket och sällskapsrummet – där en klockren planlösning med en perfekt balans av öppenhet och avskildhet skapar en idealisk yta för både vardag och fest. Köket, med sina ljusa toner och generösa bänkytor, inbjuder till trevliga matlagningsstunder. Här finner du utrustning som hel kyl och frys, induktionshäll, ugn, och diskmaskin. Köket är en sann dröm för matälskare, med stilrena vitvaror och en inbyggd dryckes/vinkyl. Intill vardagsrummet finns gott om plats för ett större matbord där familj och vänner kan samlas för trevliga måltider. I den andra delen av rummet, som utgör sällskapsrummet, finns utrymme för en bekväm soffa och tillhörande möblemang, vilket skapar en mysig och inbjudande atmosfär. Här kan du koppla av med en bra bok, njuta av en filmkväll eller umgås med nära och kära. Denna mångsidiga och välplanerade yta är verkligen hemmets samlingspunkt, där livets alla stunder får ta plats. För den som älskar att njuta av utomhuslivet erbjuder bostaden en utökad altan i sydvästläge – perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar under sommarens bästa stunder. En trea på pappret, men så mycket mer i verkligheten, särskilt när du sitter på din egen, väl tilltagna altan. Att ha direkt närhet till föreningens trädgård och gräs som kittlar under fötterna är svårslaget. Detta är ett unikt hem i ett lugnt och familjevänligt område, med närhet till natur, skolor och all service du kan önska. Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

  • Premium
  • Uteplats
Bärnstensvägen 89, Carlshem, Umeå kommun
  • Ons 2 okt kl 19:00
Bärnstensvägen 89, Carlshem, Umeå kommun, bild 2
Bärnstensvägen 89, Carlshem, Umeå kommun, bild 3

Bärnstensvägen 89

Villa
Carlshem, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
110 + 68 m²
5 rum
205 m² tomt

Det här grändhuset på Bärnstensvägen 89 i Umeå, byggt 1975, erbjuder en generös boarea på 110 kvm plus ytterligare 68 kvm biarea i källaren. Huset är fördelat på två våningar samt en källare, vilket ger gott om utrymme för den stora familjen eller den som behöver extra plats för hobby och arbete. När du kommer in välkomnas du av en hall med anslutning till både ett badrum och en klädkammare/förråd. Rakt fram från hallen hittar du köket, som är modernt och går i vitt, vilket ger en fräsch och tidlös känsla. Till vänster om hallen ligger allrummet, som kan delas av för att skapa ett extra sovrum om så önskas. Härifrån når du altanen och baksidan, perfekt för sommarkvällar och trädgårdsaktiviteter. Övervåningen rymmer tre sovrum, vilket gör det idealiskt för en familj. Här finns även ett badrum utrustat med en duschkabin. Källaren är välutnyttjad med ett rum som idag används som kontor, ett extra sovrum för gäster eller tonåringar, en tvättstuga som också är utrustad med en dusch samt ett till allrum som kan fungera som exempelvis ett tv-rum eller hobbyrum. Carlshem är ett populärt bostadsområde beläget i den östra delen av Umeå, nära både natur och stadens bekvämligheter. Området är känt för sin lugna och familjevänliga atmosfär, vilket gör det attraktivt för både familjer, studenter och äldre. Här bor du med närheten till flera natursköna områden. Gång- och cykelvägar gör det enkelt att ta sig till närliggande skogar och grönområden, perfekt för den som uppskattar promenader, löpning eller cykling. I området finns också flera lekplatser, vilket gör det till en bra plats för barnfamiljer. Här hittar du bland annat bekvämligheter som livsmedelsbutik, pizzeria, apotek och vårdcentral, vilket gör vardagen bekväm för de boende. Dessutom ligger Umeå universitet och sjukhuset på bekvämt avstånd, vilket är särskilt praktiskt för studenter och sjukhusanställda. Området är välförbundet med centrala Umeå. Det finns flera busslinjer som trafikerar området, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens centrum och andra delar av Umeå. För den som föredrar att cykla finns det också bra cykelvägar in till centrum. Sammanfattningsvis är detta ett rymligt och välplanerat hem med flexibilitet att anpassa rummen efter behov, samt ett lugnt och trivsamt läge i Umeå.

  • Premium
Ostnäs 427, Sävar, Umeå kommun
Ostnäs 427, Sävar, Umeå kommun, bild 2
Ostnäs 427, Sävar, Umeå kommun, bild 3

Ostnäs 427

Villa
Sävar, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
98 + 67 m²
4 rum
1 840 m² tomt

Denna nyproducerade villa är belägen i en idyllisk del av Ostnäs med närhet till naturen och fina promenadstråk. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa materialval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och social miljö, perfekt för både vardagsliv & festligheter. De stora fönsterpartiet ger ett fantastiskt ljusinsläpp och kontakt med naturen utanför. Med två rymliga sovrum, två badrum, ett multifunktionellt loft och praktiska parkeringslösningar med både garage och carport, är detta hemmet idealiskt för både familjer och par som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter. Interiört bjuder hemmet på: Antal rum: 4 rum, varav 2 sovrum Loft: Ett rymligt och multifunktionellt loft som kan användas som arbetsplats, lekrum eller extra sovrum. Kök: Ett modernt kök utrustat med högkvalitativa vitvaror, inklusive inbyggd ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin och kyl/frys. Köket har en stor köksö som fungerar som både arbetsyta och samlingspunkt. Vardagsrum: Ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, vilket skapar en luftig och social atmosfär. Vardagsrummet har stora fönster, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt över omgivande natur. Sovrum: Två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsutrymme. Badrum/Gästtoalett: Ett moderna helkaklat badrum med dusch samt en mindre gästtoalett. Tvättstuga: Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bänkytor samt skåpar för förvaring. Golvvärme: Installerad i hela huset för optimal komfort under alla årstider. Invändigt är allt färdigställt men utvändigt har du möjligheten att skapa din dröm trädgård, din egna oas, med allt vad det kan tänkas innebära!

  • Premium
Ratuvik 214, Dalkarlså, Robertsfors kommun

Ratuvik 214

Villa
Dalkarlså, Robertsfors kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
176 + 20 m²
6 rum
2 028 m² tomt

Välkommen till detta unika boende i natursköna Ratuvik, där varje detalj är genomtänkt för att skapa ett hem som är funktionellt och hemtrevligt. Detta hus, som med sin flexibla planlösning passar både som permanentboende och fritidshus, erbjuder dig en oas av lugn och komfort, bara ett stenkast från havet. Redan vid ankomsten möts du av en stor altan som sträcker sig runt nästan hela huset. Här kan du njuta av solen hela dagen och den fantastiska utsikten över havet. Den välkomnande känslan fortsätter in i huset, där första våningen rymmer tre rymliga sovrum, perfekt för familj och gäster. Två badrum, varav ett i anslutning till den praktiska tvättstugan, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Husets kök och vardagsrum ligger bredvid varandra, som bjuder in till både umgänge och avkoppling. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet, där du kan njuta av utsikten oavsett väder. Detta är en plats där du kan koppla av med en bok, njuta av middagar med familj och vänner, eller bara ta in den rogivande naturen utanför. En trappa upp väntar ett stort allrum som erbjuder många möjligheter – kanske en plats för kreativa projekt, ett extra vardagsrum, eller en lekplats för barnen. Här finner du också ytterligare ett sovrum som går att nyttja utefter just dina behov. På övervåningen hittar du utgången till den härliga balkong med ännu en hänförande vy över havet. Detta hus är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och naturnära livsstil, och erbjuder en unik chans att skapa ditt drömboende i en av Ratuviks mest eftertraktade områden. Ratuvik är en pittoresk och naturskön plats som lockar både permanentboende och fritidshusägare. Beläget vid kusten, erbjuder Ratuvik en harmonisk blandning av lugn natur och närhet till havet, vilket gör det till en idealisk plats för den som söker en fridfull tillflyktsort utan att kompromissa med bekvämligheter. Området kännetecknas av sina vackra stränder, klippor och lummiga skogar som inbjuder till både avkoppling och friluftsliv. Här kan du njuta av långa promenader längs vattnet, spännande kajakpaddling, eller bara sitta och titta ut över horisonten. Den friska havsluften och den fantastiska utsikten över havet ger en unik känsla av att vara nära naturen. För de som värdesätter en naturnära livsstil, kombinerat med möjligheten att njuta av havets alla fördelar, är Ratuvik en oslagbar plats. Här kan du bygga ett liv fyllt av rogivande stunder och aktiva äventyr, allt inramat av det vackra landskapet. Välkommen hem!

  • Plus
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun
  • Idag kl 11:00
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Nygatan 80, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Nygatan 80

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3
3 950 kr/mån
56 494 kr/m²

Välkommen till denna ljusa & moderna 3 rummare på Nygatan 80 i hjärtat av Umeå. Denna nyproducerade lägenhet, färdigställd 2023, erbjuder 77 välplanerade kvadratmetrar samt en generös balkong på 16 kvm. Bostaden erbjuder ett stilrent och bekvämt boende med hög standard och smakfulla materialval. Här bor du med gångavstånd till centrum, samtidigt som du har närhet till grönområden och goda kommunikationer. Vid entrén möts du av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Golvet är klätt i en elegant, mörkgrå klinker som övergår till ett trägolv i resten av lägenheten, vilket skapar en harmonisk övergång mellan rummen. Det öppna köket och vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge med sin luftiga planlösning. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål, ljus bänkskiva och stilrena gråa skåpsluckor som ger ett tidlöst intryck. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär med plats för både matbord och soffgrupp. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fin utsikt över området. Från vardagsrummet har du direkt utgång till den stora balkongen, som med sina 16 kvm erbjuder en fantastisk yta för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av morgonkaffet i solen eller bjuda in till drinkkvällen. Skapa din alldeles egna oas med växter och dekorationer, och samtidigt njuta av utsikten över innergården. Lägenheten rymmer två sovrum, båda med generös förvaring och stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Master bedroom har gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler, medan det andra sovrummet lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är elegant inrett med kakelplattor i en grå nyans, och klinkergolv med golvvärme för extra komfort. Här finns en rymlig duschhörna med glasdörrar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk arbetsbänk för att underlätta vardagens bestyr. Denna lägenhet på Nygatan 80 erbjuder ett modernt boende med en genomtänkt planlösning och hög standard på materialvalen. Med sin centrala placering i Umeå och nära till både stadsliv och natur är detta en idealisk bostad för den som söker både komfort och stil. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullavägen 179, Umedalen, Umeå kommun

Kullavägen 179

Radhus
Umedalen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
125 m²
5 rum
298 m² tomt

Välkommen till Kullavägen 179 – Ett perfekt parhus för familjen på Umedalen! Nu har ni chansen att förvärva detta trivsamma parhus på Kullavägen 179, beläget på det populära och barnvänliga området Umedalen. Här erbjuds en välplanerad bostad med generösa ytor, perfekt för familjen som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Det första vi möts av är hemmets fantastiska uteplats. Altanen skapar en mysig och lugn atmosfär, här tillbringar man mer än gärna sommarens ljuva kvällar! Vi stiger in till det trivsamma entréplanet som bjuder på en rymlig och funktionell planlösning. Här finner du ett praktiskt kök där matlagning blir en fröjd. Det angränsande vardagsrummet är den självklara platsen för umgänge, och från vardagsrummet når du ut till en härlig altan på baksidan. Den perfekta platsen för sommarens grillkvällar och lugna stunder i solen. På denna våning finns också ett av bostadens fyra sovrum, ett helkaklat badrum, en tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare, samt ett förråd, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Övre våningen är familjens privata oas. Här finns tre rofyllda sovrum som ger plats för både stora och små. Ett badrum med badkar skapar en lugn atmosfär för avkoppling. Dessutom finns här en klädkammare/förråd som ger ytterligare förvaring. Kullavägen 179 ligger i ett attraktivt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, grönområden och goda kommunikationer till centrala Umeå. Här bor du med naturen runt hörnet men ändå nära till stadens puls. Missa inte chansen att göra detta välskötta parhus till ditt nya hem – varmt välkommen på visning!

Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun, bild 2
Storgatan 90, Öst på stan, Umeå kommun, bild 3

Storgatan 90

Lägenhet
Öst på stan, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
3 155 kr/mån
37 667 kr/m²

Jag presenterar ett attraktivt cityboende med allt du kan tänkas önska och behöva. Här bor du med korta avstånd till universitet, matbutik, shopping och restauranger. Välkommen till den perfekta ettan öst på stan! Kliv in i denna smakfulla lägenhet, där genomtänkta ytskikt och färgsättning smälter samman harmoniskt. Detta skapar en varm och mysig känsla som genomsyrar hemmet. Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. Bostadens på pappret blygsamma antal kvadratmeter disponeras på bästa vis. Kanske är det därför den upplevs betydligt större? Rummets form och yta gör det lätt att snyggt och praktiskt avskilja sällskapsdel från sovdel om man så önskar. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och det nyligen renoverade köket är fullstort och välutrustat. Att uppskatta är den mysiga balkongen i bästa söderläge och det trivsamma ljusinsläppet som kommer där till. Med välplanerade bussförbindelser och cykelvägar är detta område synonymt med både bekvämlighet och hög trivsel. Hemmet är attraktivt beläget mitt i hjärtat av Umeå. Du får direkt kontakt med vår vackra stads fulla utbud av nöje, kultur, shopping och restauranger. Med en kort promenad når du Umeälven med sitt fina promenadstråk och lummiga grönområden. Du är dessutom garanterad en parkeringsplats om så önskas!! Kontakta ansvarig mäklare för din privata visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Kavaljersvägen 12A, Umedalen, Umeå kommun
Kavaljersvägen 12A, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 12A, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 12A

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Ahlm & Dahl Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
67,9 m²
3 rum
vån 1/2
6 285 kr/mån
29 308 kr/m²

Välkommen till denna gaveltrea på attraktiva Umedalen! Här bor du i markplan, med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Det magiska ljusinsläppet skapar en ljus och härlig känsla i lägenheten, och som grädde på moset omges du av vacker grönska. Här kan du förvänta dig 67.9 välplanerade kvadratmeter fördelat på två sovrum, kök & vardagsrum i öppen planlösning samt badrum. Den stora vardagsrumsdelen med det vackra ljusinsläppet möjliggör många olika möbleringsalternativ. Altanen är strategiskt placerad för att dra nytta av solens bästa timmar i söderläge. Köket är en pärla i sig själv med modern design och optimal planlösning, vilket ger gott om förvaring och arbetsytor. Badrummet är stilrent med både tvättmaskin & torktumlare, som kombinerar både stil och funktion på bästa sätt. Sovrummen är optimalt placerade för lugn och avskildhet, utan insyn. Läget på Kavaljersvägen är oslagbart med närhet till grönområden, service och kommunikationer. Med bekvämt avstånd till både natur och stadsliv får du det bästa av båda världar. Dessutom har du en smidig och snabb återkomst till sjukhuset, universitetet och City tack vare en tät busstrafik. Detta gör att du enkelt kan ta dig runt i staden utan att vara beroende av bil. Dessutom finns en matbutik och Klockarbäckens handelsområde inom gångavstånd, vilket gör det smidigt att handla och ta tillvara på ditt dagliga behov av matvaror och andra nödvändigheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och naturintensiv livsstil med bekväma kommunikationer och nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil – välkommen till ditt drömboende på Kavaljersvägen i Umeå!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 15