Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna

Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ola hanssonsgatan 4, 3 tr, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 13:00

Ola hanssonsgatan 4, 3 tr

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
3 195 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/5
3 285 kr/mån
86 351 kr/m²

Varmt välkomna till en yteffektiv tvåa med en stor solig balkong! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stora fönsterpartier och bra förvaring. Separat sovrum med plats för större säng och ett trevligt modernt kök. Ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp och skapar rymd. Helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin. Förening med god ekonomi som äger marken! Här bor du i ett lugnt område med badplats runt hörnet, fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lidnersgatan 12A, vån 3, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00

Lidnersgatan 12A, vån 3

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
3 995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 941 kr/mån
85 914 kr/m²

Välkomna till en av Kristinebergs bästa tvåor. Högt upp i huset möts du av en perfekt planerad lägenhet med stor balkong i söderläge och sjöglimt. Stilrent renoverat kök i social öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum som inrymmer både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier i gavelläge och balkong i bästa solläge ger ett fantastiskt ljus. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. God förvaring erbjuds i flertalet garderober. Utöver det ingår även ett rymligt förråd. Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam. Flexibelt tillträde! Belägen i en stabil förening med god ekonomi som äger marken. Runt hörnet finns Kristineberg klippbad och bryggor. Går du ett par minuter till kommer du till Hornsbergs strandpromenad med stort utbud av restauranger och cafeer. Här finns även träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen. På 5 minuters gångavstånd ligger närmsta Coop matbutik, i nära anslutning till tunnelbanan Kristinebergs station. Inom 10 minuters gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norr Mälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca 10 minuter in till T-centralen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Baltzar Von platens gata 1, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Baltzar Von platens gata 1, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
2 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/8
1 661 kr/mån
99 833 kr/m²

Drömlägenhet invid Norr Mälarstrand, optimalt planerad och yteffektiv. Lägenheten präglas av rymd och ett magiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och utsikt mot vattnet! Trevligt kök, social planlösning med optimal sängdel som rymmer större säng. Möjlig tvåa! Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och och grönskande områden. Attraktivt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger, shopping, grönområden och bra kommunikationer. För er som gillar att motionera kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana i närheten. Välkommen att längta hem!

  • Plus
  • Hiss
Lidnersplan 8, Kristineberg, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 13:45

Lidnersplan 8

Lägenhet
Kristineberg, Stockholms kommun
Alicia Edelman Kungsholmen/Essingeöarna
4 695 000 kr
51 m²
2 rum
3 778 kr/mån
92 059 kr/m²

Varmt välkommen till en påkostad och topprenoverad lägenhet med otrolig utsikt. Balkong är beställd och skall byggas från kök/vardagsrum som får ett helt fritt läge och vetter mot vattnet. Öppen social planlösning med köksö i nyrenoverat modernt kök där spotlights, bänkskivor i sten och påkostade vitvaror sticker ut. Perfekt för dig som vill bjuda över familj och vänner då matplatsen är mycket väl tilltagen. Rymligt sovrum med helt platsbyggd förvaring där en sittbrunn med plats för Tv återfinns. Plats för hemmakontor. Helkaklat badrum med ny inredning och spotlights. Lägenheten är genomgående i topp-skick. Tack vare den genomgående planlösningen och glasad industrivägg mot sovrum ges ett härligt ljus genom hela bostaden. Perfekt för dig som vill flytta in precis som det är! En stabil förening med god ekonomi som äger marken. Takterrass med den magiska utsikten finns högst upp i huset och nyttjas fritt av medlemmarna. Här bor du i ett lugnt område där du kan bada vid klipporna, ha tillgång till fina motionsspår runt Kungsholmen och endast ett stenkast från pulsen. Goda kommunikationer och närhet till all tänkbar service. En lägenhet som måste upplevas på plats! Bygglov balkong, nyligen beviljat bygglov för balkong med utgång från kök mot vattnet. Kvällssol. Färdig offert finns och startbesked för byggnationen erhålls utan s.k tekniskt samråd, endast handlingar från byggfirman ska skickas in. Bygglovet gäller förutsatt att arbetet påbörjas inom 2 år.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4