Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan

Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegelviksgatan 41, Södermalm, Stockholms kommun

Tegelviksgatan 41

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
3 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
3 189 kr/mån
83 229 kr/m²

Välplanerad tvårummare med ett privat och ostört läge. Bostaden har fönster som vetter mot flera väderstreck. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, vidare så erbjuder bostaden ljusa ytskikt och rymligt sovrum. Med en genomtänkt planlösning , ett stort badrum med både badkar och tvättmaskin samt utmärkta förvaringsmöjligheter, är detta verkligen ett perfekt boende med närhet till vatten och härliga promenadstråk. Här kan du bo med ett stenkast från den vackra strandpromenaden vid Hammarby sjö. Du får det bästa av två världar – närhet till grönska och vatten samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll, såsom restauranger, gym, livsmedelsbutiker och utmärkta kommunikationer. Föreningen är välskött och erbjuder en innergård med trädgårdsmöbler, sandlåda, gräsmatta, planteringar och en boulebana, samt en föreningslokal med möjlighet till övernattningsbesök. Dessutom har föreningen tillgång till 40 garageplatser samt tre MC-platser i ett garage i intilliggande fastighet. En rymlig hiss finns också tillgänglig för bekvämt förflyttande i byggnaden. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Bjurholmsplan 23, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 14:00
Bjurholmsplan 23, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Bjurholmsplan 23, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Bjurholmsplan 23

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
2 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/7
2 285 kr/mån
89 107 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga 20-talsetta med ett attraktivt läge på Bjurholmsplan, en fridfull oas med träd och gröna områden som skapar en lugn atmosfär under sommarmånaderna. Detta charmiga hem erbjuder vackra 20-talsdetaljer såsom fiskbensparkett, speglade dörrar, gedigna takhöjder, vackra fönster och lättmöblerade ytor som bidrar till en inbjudande och hemtrevlig känsla. Bostaden har ett renoverat kök samt badrum. Här är det bara att flytta in! Det optimala läget ger dig direkt närhet till allt som Södermalm har att erbjuda. Du bor nära populära platser som Nytorget, Skanstull och Götgatan med dess livliga barer och restauranger. En kort promenad bort finner du Eriksdalsbadet där du kan njuta av bassänger, utomhusgym och vackra promenadstråk längs med Årstaviken. Här kan du utforska flera badplatser, foodtrucks och boulebanor innan du når Hornstull. God kommunikation gör det enkelt att ta sig runt med tunnelbanan (grön linje) och flera busslinjer som utgår från Skanstull. Upptäck allt som detta fantastiska område har att erbjuda och njut av det pulserande livet på Södermalm! Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Vivelvägen 119, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Vivelvägen 119, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Vivelvägen 119, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Vivelvägen 119

Villa
Älvsjö, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
7 795 000 kr
102 + 48 m²
5 rum
771 m² tomt

Vivelvägen 119 är ett vackert och välskött hus med en härlig trägård som ger en känsla av lugn och ro. Välkomnande hall med parkettgolv leder dig in mot det nyrenoverade köket från Suite, som är platsbyggt och utformat med omsorg och kvalitet. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider och umgås med familj och vänner. Det stora allrummet är ljust och luftigt med fönster i flera väderstreck, vilket ger en underbar atmosfär året om. En utgång leder dig till den härliga altanen med eftermiddagssol sydväst- läge och den fina bakgården, perfekt för avkoppling och trivsamma stunder utomhus. Badrummet på övre plan är stilrent inrett med kakel och klinker och erbjuder bekvämlighet och funktion. Bostaden har totalt tre bra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. I källaren finns ett stort badrum med bubbelbad, separat dush samt ett hobbyrum som kan göras om till gästrum med egen ingång. Vidare så finner ni tvättstuga med tvättho. Många renoveringar och uppgraderingar har gjorts genom åren, såsom nytt tak 2016, nytt kök 2019, installation av bergvärme 2015, ommålning utvändigt 2023 samt balkongrenovering och badrumsrenoveringar. Garaget har också fått nytt tak år 2018. Denna fantastiska villa på Vivelvägen 119 är helt enkelt ett drömhem där du kan njuta av hög komfort och välbehag i en trivsam och stilfull miljö. Visning är varmt rekommenderad för att uppleva allt detta underbara boende har att erbjuda.

  • Premium
Kungsbro strand 25, Vån 3, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsbro strand 25, Vån 3

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
3 695 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3
4 215 kr/mån
94 744 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara tvåa på 39 kvm med en stor balkong och en härlig utsikt mot Klara Sjö! Här kommer ni att trivas i populära kvarter med närhet till både vackra vatten- och grönområden samt stadens vibrerande puls. Lägenheten har en mycket genomtänkt och välplanerad layout där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Stort vardagsrum skapar en social atmosfär och ger en rymlig känsla. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en bekväm soffhörna och en trevlig matgrupp intill fönstret, balkong i ett lugnt och grönskande område blir den perfekta platsen för avkoppling och njutning av stillsamma stunder. Rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, samt generös arbetsyta på bänkskivan. Badrummet är renoverat med kakel/klinker. Sovrummet är rymligt och de stora fönstren släpper in härligt naturligt ljus. Ni är varmt välkomna att komma och uppleva allt detta under visningen. Det är en unik möjlighet att få ta del av detta fantastiska boende och dess bekvämligheter. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Götgatan 92A, Vån 5, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 13:15
Götgatan 92A, Vån 5, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Götgatan 92A, Vån 5, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Götgatan 92A, Vån 5

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
7 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5
2 726 kr/mån
83 663 kr/m²

Välkommen till Götgatan 92A och denna totalrenoverad trerummare! Rymlig lägenhet på 86 kvadratmeter, en plats där ni kan trivas! Bostaden erbjuder tre generösa rum och kök, härlig balkong som vetter mot innergården. När du kliver in i denna drömbostad möts du av en öppen planlösning ,matsal, kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge. Badrum med kakel/klinker, master bedroom med plats för stor dubbelsäng, från det mindre sovrummet har ni direkt access till balkongen där ni kan njuta av solen. Denna unika bostad får ni inte missa! De öppna och ljusa rummen ger en känsla av rymd och frihet, och den generösa boytan möjliggör att skapa flera funktionella områden som passar dina behov och önskemål. Dessutom erbjuds låga avgifter, endast 2 726 kr/mån . Äkta bostadsrättsförening som äger sin mark och har stabil ekonomi. Lägenheten har ett perfekt läge med närhet till tunnelbana, bussar, skolor, förskola, mataffärer och butiker samt södermalms pulserande uteliv! Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grindsgatan 37, Vindsvåning, Södermalm, Stockholms kommun
  • Idag kl 14:15
Grindsgatan 37, Vindsvåning, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grindsgatan 37, Vindsvåning, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grindsgatan 37, Vindsvåning

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
12 995 000 kr
115 + 11 m²
4 rum
vån 6/6
5 983 kr/mån
113 000 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva vindsvåning belägen på Grindsgatan 37. Med en imponerande totalgolvyta på 126 kvm ( 115 kvm boyta + 11 kvm biyta) och 8 takfönster erbjuder denna bostad en unik och bekväm livsstil. Hemmet karaktäriseras av en charmig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär i det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med en social yta mot köket. Här finns även tre ombonade sovrum, vilket gör det till den perfekta bostaden för en familj eller för de som söker extra utrymme. En av höjdpunkterna i denna vindsvåning är takterrassen, som bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster med en underbar utsikt över takåsarna och innergården. Dessutom finns en avskild del av våningen som är dedikerad till ett luxuöst master bedroom, komplett med alla bekvämligheter för en fridfull och avkopplande nattsömn samt eget badrum med direkt access. Denna vindsvåning på Grindsgatan 37 erbjuder en modern livsstil i hjärtat av Södermalm. Ett perfekt hem för de som söker lyx, komfort och stil i en och samma bostad. Missa inte chansen att förvärva ett unikt hem i en solid förening som är obelånad och med likvida medel ca 7 790 000 kr enligt årsredovisningen 2023. Välkommen på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alströmergatan 32F, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32F

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
4 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
2 699 kr/mån
95 444 kr/m²

Välkommen till Alströmergatan 32 och denna högt belägna bostad med härlig utsikt över kanske stockholms finaste innergård! Bostaden är ljus och charmig med bevarade tidstypiska detaljer som ger en extra touch till bostaden. Den utmärkta planlösningen och det lugna toppläget på Kungsholmen i en mycket populär förening gör detta till en drömbostad där du definitivt kommer att trivas! Lägenheten är välplanerade med en välkomnade hall i öppen planlösning, vidare in i bostaden finner ni ett rymligt kök, stort sovrum med plats för dubbelsäng, stora garderober och härlig utsikt. Genomgående fina ytsikt med välbevarade trägolv och målade väggar, socialt vardagsrum med ljust golv och ljusa väggar. Plats för soffa, soffbord, mediabänk, matbord med tillhörande stolar samt annat önskat möblemang. Härligt ljusflöde från fönstren. Föreningen är populär med en stabil ekonomi och har till och med vunnit pris för den finaste innergården i Stockholm! Gatan ligger inom bekvämt gångavstånd till Fridhemsplan, där du hittar restauranger, caféer, tunnelbana och busshållplatser i anslutning till huset. Välkommen på visningen!

  • Plus
Långholmsgatan 17/ Borgargatan 12, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Långholmsgatan 17/ Borgargatan 12, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Långholmsgatan 17/ Borgargatan 12, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Långholmsgatan 17/ Borgargatan 12

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Södermalm/Gamla stan
5 095 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2
3 474 kr/mån
83 525 kr/m²

Välkomna till Långholmsgatan 17! Bostaden är belägen med fönster mot innergård och grönska, ingen insyn i bostaden och inget brus från Långholmsgatan! Bostaden har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i varje rum. Stort och inbjudande vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Köket är i originalskick med charmiga detaljer som serveringslucka. Möjligheten att öppna upp mellan vardagsrum och kök finns om man vill skapa en trevlig och öppen planlösning. Sovrummet är stort med gott om förvaringsmöjligheter, från sovrummet når ni den härliga balkongen Brf Bulten 23 är en äkta bostadsrättsförening med stabil och god ekonomi. Föreningen består av 108 bostadsrättslägenheter och 7 hyresrättslägenheter (dolda tillgångar). Föreningen har en låg skuldsättningsgrad 4294 kr lån/kvm. Perfekt läge på Södermalm som erbjuder närhet till allt. Området har skogspromenader och badmöjligheter på Långholmen, Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den trevliga gallerian i samma hus erbjuder matvarubutik, systembolag, apotek, postombud, bageri och flera restauranger. Tunnelbana och bussar finns några meter bort. Området har också ett härligt utbud av restauranger och caféer. Välkomna på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8