Mäklare Nicole Uddén

Nicole Uddén

Om mig

Min styrka ligger i detaljerna - För mig är det oerhört viktigt att leverera hög kvalitet och engagemang genom hela försäljningen till både säljare och köpare. Jag är ambitiös och en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som alltid sätter upp höga mål, det i kombination med att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag tror krävs för att leverera så bra som möjligt i alla lägen och kunna ge mina kunder det lilla extra. Funderar du på att sälja? Tveka inte att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsögatan 165A, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00
Åsögatan 165A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 165A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 165A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 695 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1,5/5
2 525 kr/mån
94 744 kr/m²

Välplanerad sekelskiftestvåa med stora fönster i två väderstreck vilket ger ett underbart ljusflöde genom lägenheten. Bostaden bjuder på en väl tilltagen takhöjd, fönster med låg bröstning och hög höjd, speglade fönsternischer och välbevarat trägolv. Härliga sociala ytor, perfekt för umgänge och middagar med vännerna, stort sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring gör denna bostad perfekt för såväl paret som singeln. Ett smakfullt hem som vackert karaktäriseras av rofylldhet, ljusflöde och vackra detaljer. Välskött förening som äger marken, har två hyresrätter kvar (dold tillgång) samt låga avgifter. Här bor du i attraktiva kvarter med allt du behöver precis utanför porten och med direkt närhet till Nytorgets utbud, Vitabergsparkens grönska och kommunikationer precis runt hörnet. Välkomna till en bostad att bli förälskade i!

  • Premium
Rådmansgatan 46 - Accepterat pris, Vasastan, Stockholms kommun

Rådmansgatan 46 - Accepterat pris

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/7
7 961 kr/mån
89 286 kr/m²

Med luftiga rum och fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster erbjuder denna lägenhet en otroligt genomtänkt planlösning. Med generösa sällskapsytor och rymligt kök med matplats för större sällskap blir denna bostad en självklar plats för umgänge och middagar med familjen och vännerna. Föreningen har mycket goda lokalintäkter och garage i huset, där det i dagsläget finns lediga platser. Optimalt boende för er som uppskattar full bekvämlighet och funktion samtidigt som ni bor i kvarter där ingenting saknas. Vasastan, Östermalm och Citys breda utbud direkt utanför porten och med enbart en kort promenad till parker som Vasaparken, Observatorielunden och Humlegården. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 2