Mäklare Magnus Cederbom

Magnus Cederbom

Om mig

Jag är en noggrann fastighetsmäklare som i varje möte vill överträffa dina förväntningar. Jag tänker långsiktigt och vill gärna hjälpa dig med din nuvarande och framtida bostadsaffär. Du kan alltid kontakta mig, även när du tittar på ett objekt med annan mäklare och känner att du behöver bolla lite. För mig är det viktigt med både hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Jag är alltid tillgänglig och svarar snabbt när mina uppdragsgivare och spekulanter hör av sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeppargatan 2, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skeppargatan 2, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 2, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 2

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
11 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
1 899 kr/mån
160 959 kr/m²

Med bästa läge på Skeppargatan, alldeles invid ljuva Strandvägen med viss sjöutsikt, ges tillfälle att förvärva denna moderna och påkostade lägenhet i representativ fastighet byggd 1895. Här ges detaljer i form av vacker stuckatur som ramas in av en tilltagen takhöjd om ca 3,6m, takrosetter, pardörrar, fiskbensparkett, högresta fönster med speglade nischer och golvsocklar. Väldisponerad planlösning med trivsamt och ljust sällskapsrum, yteffektivt kök, två sovrum och dubbla badrum. Välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Nybergsgatan 2, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Nybergsgatan 2, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybergsgatan 2, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybergsgatan 2

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Behrer & Partners
9 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 0,5/4
1 403 kr/mån
174 561 kr/m²

EGEN UTEPLATS - SKULDFRI FÖRENING - TVÅ KAKELUGNAR - HÖGT LÄGE FRÅN GATAN - I hjärtat av Östermalm nära Karlaplan, Östermalmstorg och Strandvägen saluförs nu denna topprenoverade sekelskiftestvåa med en stor uteplats på ca 11-12 kvm mot föreningens innergård. Lägenheten har under 2023/2024 genomgått en totalrenovering till yttersta perfektion och med exklusiva vitvaror och materialval. I övrigt välbevarade sekelskiftesdetaljer som två vackra kakelugnar (varav den ena fungerande), generös takhöjd (ca 3,05m), stuckaturer, takrosetter och djupa speglade fönsternischer. Här bor du i en skuldfri förening med mycket låga avgifter som nyligen genomfört relining av samtliga avloppsstammar. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rådmansgatan 46, Vasastan, Stockholms kommun
Rådmansgatan 46, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Rådmansgatan 46, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Rådmansgatan 46

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Behrer & Partners
2 375 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/6
2 566 kr/mån
103 261 kr/m²

MÖJLIG ANDRAHANDSUTHYRNING - HÖGT LÄGE - YTEFFEKTIV PLANLÖSNING - I centralt läge mitt i Norrmalms citypuls saluförs nu denna välplanerade studiolägenhet på Rådmansgatan 46. Här bor du på charmig gata med både Östermalm och Vasastan som närmaste granne. Bostaden erbjuder kvadratsmarta ytor i form av hall med gott om plats för avhängning. Rymligt allrum med plats för säng, soffa och matbord. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i ett högt läge från gatan. Praktiskt köksskåp i allrummet som är utrustat med spis, ugn med inbyggd mikro, diskmaskin och fläkt. Förvaring i skåp och på hyllor. Fräscht badrum med mörk klinker på golv, ljust kaklade väggar samt utrustat med WC, handfat med kommod, badrumsskåp och dusch. Golvet i allrummet är nyslipat och behandlat och väggar och tak är nymålade.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3