Mäklare Linnea Westbeck

Linnea Westbeck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kastellgatan 10, Linné, Göteborgs kommun
Kastellgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Kastellgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Kastellgatan 10

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
6 795 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/5
4 723 kr/mån
70 052 kr/m²

Bjurfors Century har nu nöjet att presentera en ståtlig sekelskiftestrea om 97 kvadratmeter med ljusa och luftiga rum i fil, välbevarad stuckatur, vackra pardörrar, höga fotlister, renoverat kök och inte minst en rymlig balkong med högt och fritt sydvästläge med utsikt över grönskande Skansbergets omgivningar. Kliv in genom den vackra porten på Kastellgatan 10, en av Linnéstadens mest populära adresser, och ta trapporna upp till denna imponerande bostad där stadsdelens så livliga puls känns långt borta, trots att den finns där strax utanför porten. Den privata atmosfären och det höga läget ger ett lugn och en känsla av hemtrevnad uppe bland takåsarna. Bostaden imponerar på flera plan, dels med sin charm från sekelskiftet och det renoverade kök från Lidhults som smakfullt har behållit det tidstypiska intrycket, och inte minst balkongen som nås från vardagsrummet med sin rogivande utsikt över kvarterets grönskande omgivningar. Samtliga rum i bostaden är beläget väl insynsskyddat och det rum som idag nyttjas som matsal går fint att disponera som extra sovrum. Ljuset i bostaden förstärks av de ljust målade väggarna i samtliga rum i mjuka färgkulörer. Det rymliga vardagsrummet och matsalen möts via de vackra pardörrarna och ger gott om utrymmet för umgänge med vänner och familj. Den generösa takhöjden gör att ljus och rymd fyller rummen, ackompanjerat stora fönster med djupa nischer. Bostadens kök är välplanerat med gott om arbetsyta och förvaring. Invid fönstret i köket med utsikt över takåsarna och gården placeras med fördel ett matbord för 4-6 personer. I sovrummet ryms med enkelhet en större dubbelsäng och här finns platsbyggda garderober enhetligt från Lidhults som tillsammans med klädkammaren i hallen löser mycket att förvaringsbehovet. Här bor ni i en mycket välskött och stabil förening med Linnéstadens fantastiska atmosfär och utbud utanför porten! Linnéstaden är en av Göteborgs mest eftertraktade stadsdelar, mycket tack vare sitt rika utbud av caféer, välkända restauranger, butiker och mötesplatser. Närheten till Slottsskogen och andra grönområden gör att löprundan på morgonen, kvällspromenaden eller ren avkoppling blir enkelt tillgängligt. Likaså är närheten till den myllrande stadskärnan anledningen till varför många väljer att bosätta sig här. Med spårvagn och buss tar du dig enkelt till citykärnan på några minuter, eller varför inte ta en kort promenad ner till Hagas mysiga små butiker och välkända café och restaurangutbud,

  • Premium
  • Balkong
Erik Dahlbergsgatan 48A, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Tor 3 okt kl 17:00
Erik Dahlbergsgatan 48A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 48A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 48A

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 950 000 kr
88 m²
2.5 rum
vån 1/3
6 562 kr/mån
56 250 kr/m²

Erik Dahlbergsgatans totalt 760 meter löper från Parkgatan i norr till Kapellplatsen i söder. Gatan fick sitt namn av greve Erik Dahlberg som var en välkänd svensk renässansman; arkitekt, militär och konstnär. Gatan löper mellan klassiska landshövdingehus där grönskan tätnar och de karakteristiska granitgrunderna står höga längs trottoarerna. Mitt i Vasastadens så omtyckta övre kvarter är detta vackra, och väl tilltagna till ytan, hem beläget. Här känns det som om tiden stått stilla i snart ett sekel. En trappa upp via den egna entrén når du bostaden som byggts om från två lägenheter till en. Djupa fönsterbänkar, stuckatur, inte bara en utan två kakelugnar (ej eldningsbara i dagsläget, besiktning gjordes 2023 och besiktningsprotokoll med vad som behöver åtgärdas finns att tillgå) , serveringsskåp och ett vackert brädgolv är bara exempel på de bevarade detaljerna som smyckar detta ljuvliga hem. 88 kvadratmeter i en representativ planlösning är sannerligen en ljus 2,5a utöver det vanliga. Dessutom ligger bostaden granne med den omåttligt omtyckta Vasaparken, som är som en grönskande oas mitt i staden. En öppen och levande grönyta, delvis präglad av universitetslivet. Här samsas hundägare, joggare, brännbollsspelare, studenter och en och annan som tar en lunchmacka på en bänk. Gillar du badminton ligger Fjäderborgen på gångavstånd och på Landala Torg finns ett SATS-gym. Nära hittar du även livsmedelsbutiker (på Vasagatan och på Landala Torg), apotek, konditori, blomsteraffär, systembolag med mera. Utöver detta runt hörnet bor du med omedelbar närhet till innerstadens övriga utbud av restauranger och butiker. Du har också nära till både Kapell- och Vasaplatsen där du når både buss- och spårvagnsförbindelser.

  • Premium
Lasarettsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Lasarettsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Lasarettsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Lasarettsgatan 7B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 795 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/9
2 405 kr/mån
73 553 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla tvåa i hjärtat av Kungshöjd, där stil möter funktionalitet i en hög standard. Lägenheten är nybyggd från 2020 och erbjuder en modern bostad med hög standard och väl genomtänkta materialval. Välplanerade kvadratmeter lägger grunden för ett hem med gott om förvaring, trevliga sällskapsytor och en smakfull bas att inreda efter. I hjärtat av Göteborgs innerstad finner man Kungshöjd, här finns allt man behöver inom bekvämt promenadavstånd och området sprudlar av storstadslivet samtidigt som att man bor lugnt och skyddat från trafik och spårvagnar på höjden. Kungshöjd kännetecknas av sina charmiga kvartersbutiker, kaffebarer och mycket omtyckta restauranger. Lägenheten ligger i ett av innerstadens mest attraktiva områden, med närhet till både stadens puls och lugna grönområden. Här bor du med gångavstånd till allt från mysiga caféer och restauranger till shopping och kulturutbud. Kommunikationerna är utmärkta med nära till både buss och spårvagn. Denna pärla är perfekt för dig som söker en inflyttningsklar bostad med det lilla extra. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3