Mäklare Nathalie Edenborg

Nathalie Edenborg

Om mig

Nathalie Edenborg är lugn och balanserad fastighetsmäklare med en ihärdig vilja att hjälpa till och skapa goda affärer. Hon sätter sig gärna in i båda parters situationer i en bostadsaffär, vilket har resulterat i ett flertal försäljningsrekord. Utöver detta bidrar hon med bred lokalkännedom eftersom hon har anknytning till kommunen sen barnsben. Kombinationen av kunskap, känsla för kvalitet och resultatinriktat arbete gör att hon kan förpacka just din bostad på ett exklusivt och säljande sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegvägen 243, Sofieberg, Tyresö kommun
  • Sön 6 okt kl 15:00

Tegvägen 243

Lägenhet
Sofieberg, Tyresö kommun
Bjurfors Haninge
4 995 000 kr
134,5 m²
5 rum
vån 4/4
8 411 kr/mån
37 138 kr/m²

Välkommen till Tegvägen 243 – ett unikt och stilrent boende med ett högt, insynsskyddat läge som erbjuder både rymlighet och komfort. Här möts modern design och funktion i en smart planlösning som skapar en inbjudande och social atmosfär. Med generösa ytor och ljusinsläpp från flera håll, är detta ett hem som verkligen ger en känsla av ro och avskildhet, samtidigt som det är perfekt för socialt umgänge. Bostaden har tre rymliga sovrum, varav ett skapats genom en omvandling av det tidigare inglasade uterummet, vilket ger denna lägenhet en större boendeyta än flera i föreningen. Detta flexibla utrymme erbjuder gott om plats för familjen, eller för dig som söker ett extra rum som kan användas som hemmakontor, gästrum eller hobbyrum. Köket är bostadens hjärta och bjuder på en elegant och stilren design med moderna vitvaror. Här har du direkt access till den stora terrassen om hela 30 kvm, vilket gör köket och terrassen till en naturlig plats för sociala sammankomster och middagar i kvällssolen. Terrassen fungerar som en förlängning av bostadens sociala ytor under sommaren – perfekt för både avkoppling och festligheter. Den luftiga planlösningen på entréplanet inkluderar ett rymligt vardagsrum som inbjuder till både avkoppling och social samvaro. Badrummet på detta plan är elegant helkaklat och har stilfulla glasväggar, med direkt access till en praktisk tvättstuga – en smart lösning som underlättar vardagen. På övre plan möts du av två stora sovrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och en luftig känsla. Här finns också ett stilfullt allrum, perfekt som hemmakontor eller ytterligare en sällskapsyta. Det helkaklade badrummet på övre plan har en sober färgsättning som skapar en känsla av lyx och harmoni. Den inglasade balkongen på detta plan är den enda i föreningen och erbjuder en lugn oas där du kan njuta av stillheten och utsikten över de grönskande omgivningarna. Med närhet till både grönområden och stadens bekvämligheter erbjuder denna bostad det bästa av två världar. Här kan man nyttja de närliggande promenadstråken och ta del av den vackra omgivningen kring Drevviken. Här finns möjlighet att leva ett bekvämt liv i en vacker och funktionell bostad, och samtidigt ha gångavstånd till goda busskommunikationer, butiker, restauranger och övrig service. Missa inte chansen att bo i denna unika och välplanerade lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Albatrossvägen 14, Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 6 okt kl 13:30
Albatrossvägen 14, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Albatrossvägen 14, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Albatrossvägen 14

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 215 kr/mån
28 506 kr/m²

Upptäck denna välplanerade och inbjudande lägenhet, belägen högst upp i huset helt utan insyn. Här bor du i en bostad som kombinerar rymliga ytor med stilrena ytskikt i harmoniska färger och ljusa golv. Detta förhöjer den stilrena känslan och gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Det generösa vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusflöde genom de stora fönsterpartierna, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Härifrån når du även den högt belägna balkongen, som är en perfekt plats för mysiga middagar. Balkongen är solig från förmiddag till kväll och erbjuder en rogivande utsikt över det grönskande parkområdet. Köket är praktiskt placerat intill hallen och har en rymlig matplats vid fönsterpartier, vilket skapar en social och trivsam miljö för matlagning och middagar med familj och vänner. Fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsyta, är detta kök redo att bli hjärtat i ditt hem. Sovrummen är ljusa och rymliga, med gott om plats för både säng och förvaring. Här kan du njuta av en lugn utsikt och ett behagligt ljusinsläpp från fönstren. Lägenheten erbjuder dessutom ett extra rum, perfekt som kontor, gästrum eller barnrum, beroende på dina behov. Det rymliga badrummet har tvättmöjligheter, och den separata toaletten är en praktisk fördel för större hushåll. Albatrossvägen 14 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med fina innergårdar där barnen kan leka fritt utan störande biltrafik. Här har du nära till förskolor, skolor, matbutik, restauranger, badsjö och natursköna områden. Utmärkta bussförbindelser tar dig smidigt till bland annat Gullmarsplan, Handen Terminalen, Nacka och Tyresö. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder både komfort och bekvämlighet i ett lugnt och trevligt område – ett hem att trivas i från dag ett. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Höglundavägen 17, Jordbro, Haninge kommun
  • Sön 6 okt kl 10:45
Höglundavägen 17, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Höglundavägen 17, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Höglundavägen 17

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
1 595 000 kr
78 m²
2 rum
vån 5/8
5 038 kr/mån
20 449 kr/m²

Välkommen till Höglundavägen 17 – en modern och rymlig bostad på 78 kvadratmeter. Denna välplanerade lägenhet erbjuder genomgående enhetligt golv som skapar en harmonisk känsla genom hela bostaden. Det moderna köket är stilrent med gott om förvaringsmöjligheter och kvalitativa vitvaror. Här finns plats för sociala middagar och umgänge med familj och vänner, där köket smidigt övergår till vardagsrummets öppna och ljusa ytor. Vardagsrummet är perfekt för avslappning och har stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för en stor säng och tillhörande möblemang. Här finns också en klädkammare som ytterligare förstärker den generösa förvaringsmöjligheten. Det helkaklade badrummet är smakfullt inrett med moderna detaljer och erbjuder bekvämligheter såsom golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen lite enklare. En av lägenhetens pärlor är den inglasade balkongen med ett härligt solläge och trevlig utsikt över grönområden skolgård och en fotbollsplan. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller en kvällsdrink i en rofylld miljö. Bostaden ligger med närhet till både grönområden, skolor och badplats, vilket gör det till ett perfekt hem för barnfamiljer eller de som önskar bo nära natur. Med bra kommunikationer tar du dig enkelt till stadens puls samtidigt som du njuter av lugnet hemma. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder komfort, stil och funktionalitet på bästa sätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Myrmalmsringen 134, Söderby, Haninge kommun
  • Imorgon kl 18:00
Myrmalmsringen 134, Söderby, Haninge kommun, bild 2
Myrmalmsringen 134, Söderby, Haninge kommun, bild 3

Myrmalmsringen 134

Villa
Söderby, Haninge kommun
Bjurfors Haninge
5 595 000 kr
137 m²
5 rum
344 m² tomt

Välkommen till Myrmalmsringen 134 – en elegant villa som harmoniskt förenar komfort, stil och funktion. Huset har kontinuerligt renoverats med förbättrande renoveringar och värms idag upp med bergvärme, vilket har resulterat i en tydlig förminskad energiförbrukning. Med sina 137 kvadratmeter erbjuder detta hem en genomtänkt planlösning som balanserar öppna sällskapsytor med privata utrymmen, och gör det idealiskt för såväl avkoppling som socialt umgänge. Redan vid entrén möts du av en rymlig och ljus hall som sätter tonen för resten av bostaden. Det sociala köket, med sina generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter, utgör hjärtat i hemmet. Här kan du njuta av matlagning och umgänge i en trivsam miljö, med enkel access till den inbjudande uteplatsen och det rymliga inglasade uterummet – perfekt för både vardag och fest. Vardagsrummet, som är både luftigt och trivsamt, erbjuder en mysig braskamin som skapar en varm atmosfär under årets kallare månader. De fyra väl tilltagna sovrummen ger flexibla boendemöjligheter för både familj och gäster. Bostaden är också utrustad med två helkaklade badrum – ett på varje våningsplan – vilket säkerställer en bekväm vardag för hela familjen. Utomhus finner du en lättskött och insynsskyddad gaveltomt som omges av en vacker häck, vilket skapar en privat och rofylld oas. Fastigheten inkluderar även ett praktiskt förråd, garage och generös parkeringsyta, vilket underlättar för både boende och besökare. Samfälligheten är välskött och erbjuder en trevlig gemenskap, med bekvämligheter som lekplatser, gästparkering och soprum. Söderby är ett mycket attraktivt område, särskilt för barnfamiljer, tack vare närheten till förskolor, skolor och ett brett utbud av shoppingmöjligheter som ICA Maxi, Port 73 och Lidl. Här finns utmärkta kommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan under rusningstid och smidig anslutning till pendeltåg från centrala Handen, som tar dig vidare till Stockholm C. För den naturintresserade finns vackra strövområden i Norrbyskogen och badmöjligheter vid Drevviken, vilket ger fantastiska möjligheter att njuta av naturen året om. Detta är ett hem där livskvalitet står i fokus – tveka inte att kontakta mäklare Nathalie Edenborg på 070-616 58 70 för att boka din visning!

  • Premium
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun, bild 2
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun, bild 3

Metallvägen 4

Villa
Lindalen, Tyresö kommun
Bjurfors Haninge
12 995 000 kr
314 m²
8 rum
1 790 m² tomt

Lyxigt och extraordinärt boende i ett plan om hela 8 rum fördelat på 314 m2. Mitt i Tyresös eftertraktade villaidyll breder den här smått spektakulära och väl tilltagna villan ut sig på en stor tomt med härliga gräsytor och ypperligt solläge. Tomten ramas in med spännande marknivåer och belysta murar som kombineras med pampiga barrväxter och vackra stenlagda altanpartier. Huset har tagits väl omhand och har tidigare genomgått en omfattande, modern och kostsam förädlingsprocess. De senaste åren har man låtit montera en rejäl solcellsanläggning med hela 78 paneler - vilket innebär en kraftig reducering av energikostnaderna, samt att du samtidigt minskar din klimatpåverkan. Redan i entrén möts man av den tilltagna takhöjden som kombineras av den luxuösa känsla som präglar minsta detalj i huset. Den höga materiella standarden är påtaglig och ger sig tillkänna vart man än vänder blicken. Huset består av stora rumsvolymer som innehåller stora fönsterpartier, tilltagna sociala ytor och lättmöblerade rum som är jämnt och privat fördelade kring den stora innergården. Husets layout för tankarna till ett Hotell, där varje utrymme är genomtänkt och praktiskt placerat för att skapa maximal vardagskomfort. Dessa rader sammanfattar det här häftiga boendet som ursprungligen ritats av arkitekten Bengt Warne (1966) och blev på den tiden Årets hus. Den första och välkomnande rumsvolymen innefattar både kök med middagsdel, köksö och en trevlig lounge. Här är det lätt att trivas med direkt närhet till innergården via de öppningsbara fullhöjdsfönsterna. Med fönsterpartierna vidöppna suddas gränsen mellan ute och inne ut på ett naturligt sätt. Plötsligt adderas ytterligare umgängesytor och man kan njuta av årstidernas fröjd under bar himmel, eller under de breda eldrivna markiserna. Vinter som sommar går det att koppla av i den stora Swim-spaanläggningen eller njuta av trivsamma grillkvällar tillsammans med familj och vänner. Det finns fem stora sovrum samt fyra påkostade duschrum som är avskilt och bekvämt placerade intill de olika utrymmena. Ett av sovrummen har egen utgång och passar perfekt för hemmakontoret, tonåringen eller generationsboendet. Husets bortre del, som vetter emot trädgården och altanen, innehåller våtrum med bastu, stort vardagsrum samt Master Bedroom. Här finns också direkt närhet till den stora altanen där det finns gott om plats för olika typer av möblemang, och även ytterligare ett privat Hot-Spa. Här bor du bekvämt med komfortabla kvalitetstillbehör på en armlängds avstånd och dessutom, en kort promenad bort finns kommunala bussförbindelser som tar dig in till Stockholm. Listan på material och maskinell standard kan göras lång. Att uppleva detta drömboende rekommenderas. Varmt välkommen att trivas.

  • Premium
  • Energieffektiv
Bollmoravägen 4, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Bollmoravägen 4

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
Bjurfors Haninge
2 495 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/8
4 577 kr/mån
37 519 kr/m²

Välkommen till en smakfullt renoverad 3:a där stil och funktion möts i ett fantastiskt boende med en härlig utsikt över grönskande parkområde. Denna lägenhet är idealiskt belägen i centrala Tyresö med bekväm tillgång till allt du behöver, inklusive en busshållplats utanför porten och Tyresö centrum bara en kort promenad bort. Bostaden har generösa ytor och ljusa, rymliga rum som ger en hemtrevlig atmosfär. De stora fönsterpartierna i två väderstreck släpper in rikligt med naturligt ljus och kombinationen av de sobert målade ytorna och det vackra parkettgolvet skapar en genomtänkt och lyxig känsla. Köket är hjärtat i hemmet och kombinerar modern estetik med lantlig elegans. Här finns det gott om förvaringsutrymmen i både vitrinskåp och breda lådor, vilket förenklar och skapar en enkel åtkomst. Från köket når du balkongen som är perfekt belägen i ett insynsskyddat och soligt läge. Här kan du äta middag eller bara koppla av och njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Vardagsrummet är ljust, rymligt och går att möblera på flera olika sätt för att passa dina behov. Det finns gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp. Bostaden erbjuder också två stora sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler. Det större sovrummet har en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar för smidig förvaring. Denna lägenhet inkluderar även en klädkammare för extra förvaring och ett förråd i fastigheten. Området är mycket attraktivt med närhet till Tyresö centrum med shopping, restauranger och all nödvändig service. För naturälskaren finns Tyresta nationalpark och Tyresö slott med vackra promenadstråk och natursköna omgivningar. Med snabba busskommunikationer tar du dig enkelt till Gullmarsplan, Stockholm city och Handenterminalen, och med bil når du Stockholm city på endast 20 minuter. Här har du allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag i Tyresö.

  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 215, null, Haninge kommun

Vädurens gata 215

Lägenhet
Haninge kommun
Bjurfors Haninge
1 395 000 kr
40 m²
2 rum
2 925 kr/mån
34 875 kr/m²

Här kommer du in i en stilren och optimalt planerad funkislägenhet som tar vara på dagens ljusa timmar på bästa tänkbara sätt. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 40 kvadratmeter. De fina ytskiten bidrar i hög utsträckning till känslan av att det här är ett modernt hem där man inte har kompromissat med vare sig kvalitet eller design. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande sovrum med rymliga garderober. Köket är modernt, med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. I badrummet finns toalett, dusch, handfat, kommod och förberett för tvättmaskin. I denna lägenhet finns även en underbar och inglasad balkong med söderläge och plats för soffgrupp. Ett "extra rum" som ger dig som boende både mer utrymme och möjlighet att ta en nypa frisk luft. Brf Väduren är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats och övernattningslägenhet och föreningslokal. Kort gångavstånd till mycket goda busskommunikationer som tar dig Handen Terminalen, Haninge Centrum, Gullmarsplan m.fl. Gångavstånd till närbutik, Brandbergens centrum och fina strövområden. Välkomna att trivas.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7