Mäklare Saga Bredahl

Saga Bredahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bror Engkvists gata 30 - Lavendelgången 23B, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun

Bror Engkvists gata 30 - Lavendelgången 23B

Fritidshus
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
330 000 kr
2 rum
400 m² tomt

Varmt välkommen till en av de större västkuststugorna på populära Lundsbäcks koloniområde! På grusgångarna mellan kolonierna tar du dig enkelt fram till denna mysiga och välplanerade kolonistuga med en stor, solvänlig och lummig trädgård. De välplanerade kvadratmeterna spelar ut sig med ett generöst vardagsrum, där det finns gott om plats för både en soffgrupp och matsalsmöblemang. Kolonistugan erbjuder även ett kök med kyl och liten frys, spis (2022) spisfläkt (2023) och mikrovågsugn. Ett sovrum med plats för två enkelsängar alternativt en dubbelsäng. Ut med vardagsrummet finner du den stora och härliga uteplatsen i trall där många sommarkvällar kan spenderas. Det finns två stycken förråd där det ena förrådet tidigare använts som dusch, vilket kan återställas vid önskemål. På tomten finns även ett växthus (5 kvm), flera fruktträd och bärbuskar samt en ståtlig flaggstång. Kommunalt vatten finns på tomten och kan med enkelhet kopplas till stugan då det mesta finns i rör och ledningar, delvis förberett i kök. Idag finns en förbränningstoalett men det finns även en WC och ett handfat att tillgå om detta vill sättas in på eget bevåg. Inventarier ingår såsom möbler, köksattiraljer, och trädgårdsredskap. I området finns en klubbstuga med alla bekvämligheter såsom dusch, toaletter, tvättstuga, klubbrum, bibliotek/festlokal, boulebana och lekplats. Det är fin gemenskap i föreningen, här anordnas midsommarfest, kräftskiva och andra gemensamma aktiviteter. Tänk på att du måste vara folkbokförd i Helsingborgs kommun för att kunna överta arrendeavtalet. Inträdesavgift i föreningen 1500 kr. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Saga Bredahl för mer information eller för att boka visning av denna ljuvliga kolonilott!

Yxvägen 8A, Farhult, Höganäs kommun
  • Sön 20 okt kl 14:00
Yxvägen 8A, Farhult, Höganäs kommun, bild 2
Yxvägen 8A, Farhult, Höganäs kommun, bild 3

Yxvägen 8A

Lägenhet
Farhult, Höganäs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
55,5 + 6 m²
2 rum
vån 1/1
4 255 kr/mån
35 946 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara bostad på Yxvägen 8A, belägen i idylliska Farhult. Denna bostad erbjuder en unik kombination av charm och modern bekvämlighet, där ni kan flytta in och trivas direkt. Bostaden har en genomgående planlösning och erbjuder många sociala ytor. De stora fönsterpartierna skänker ett vackert ljus i hela bostaden och bidrar till en luftig känsla. Bostaden har en underbar uteplats som nås från både vardagsrummet och det största sovrummet. Här har ni en privat oas av lugn och ro. På uteplatsen finns det gott om plats för härliga grillkvällar med nära och kära, samt möjligheten att unna sig ett avkopplande spabad. Bostaden erbjuder även en uteplats utanför entrén, där ni kan njuta av morgonkaffet i solen. Din nya adress ger dig inte bara ett hem, utan en livsstil. Med närhet till både hav och bedövande vacker natur är Farhult en idyllisk plats. Granne med ett naturreservat, bor ni en kortare promenad från havets glitter för ett svalkande dopp på Farhults underbara långgrunda sandstränder. Detta boende passar såväl den bofaste, eller golfaren som vill spela golf året runt! Ni har även nära till underbara Bjärehalvön som erbjuder trevliga dagar i Båstad eller Torekov. Med närhet till Ängelholms flygplats är detta även en optimal bostad för den önskar ett lättskött semesterboende eller som tillflykt på helgen, ett optimalt "home away from home". Ni kan njuta av stillheten samtidigt som ni har smidig tillgång till Helsingborgs kommun och knutpunkten för enkla förbindelser till andra destinationer. Från Farhult erbjuds även goda kommunikationsmöjligheter till både Helsingborg, Ängelholm och Höganäs. Från Ängelholm finns dessutom möjlighet att ta er vidare via flyg till Stockholm. Närmsta mataffär hittar ni i Jonstorp eller Höganäs, här finns även olika restauranger att välja mellan. Grundskola finns i både Höganäs och Jonstorp, förskola finns det en som ligger centralt i Farhult. Detta är en bostad som erbjuder både kvalitet och enkelhet, perfekt för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende! Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Saga Bredahl för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Jordgubbsgatan 5, null, Bjuvs kommun
  • Sön 20 okt kl 12:00
Jordgubbsgatan 5, null, Bjuvs kommun, bild 2
Jordgubbsgatan 5, null, Bjuvs kommun, bild 3

Jordgubbsgatan 5

Villa
Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 895 000 kr
153 + 18 m²
7 rum
624 m² tomt

På härligt läge i Bjuv ligger denna perfekta familjevilla med underbar trädgård i söder- och västerläge, för underbart solläge hela dagen. Från vardagsrummet nås det väl tilltagna inglasade uterummet, som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Här kan ni fridfullt njuta av den grönskande trädgården och det naturliga ljuset. Vidare ansluter vardagsrummet till köket, där det har skapats en öppen och social atmosfär. Det nya köket är både modernt och funktionellt, med gott om plats för matlagning och goda förvaringsmöjligheter. Entréplan erbjuder även tre rogivande sovrum med lugna färgval och av god storlek. Övre plan erbjuder plats för två mysiga sovrum med inbyggda garderober, samt förvaring i form utav två väl tilltagna klädkammare. Här erbjuds även ett rymligt allrum med många möjligheter. Genomgående för hela bostaden är ett härligt ljusinsläpp och ljusa, rogivande färgval. Den härliga trädgården är en oas av grönska med ett härligt trädäck, en stor pool och flertalet växter som skapar en idyllisk miljö. Omringad av grönska blir villan även privat och insynsskyddad, samt att bostaden vetter mot områdets gemensamma lekplats. På tomten inryms även ett garage tillsammans med en snickarbod/förråd samt en bilplats. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

  • Premium
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 34, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 34

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 545 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 608 kr/mån
49 839 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande enrummare med extremt låg avgift. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2019 och genomsyras idag av påkostade, högkvalitativa, och tidstypiska materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Boytan om 31kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett smart living boende på förstklassigt läge. Vad sägs om ett stilrent och funktionellt kök, ett modernt helkaklat badrum samt ett vardagsrum som är stort nog för både soffgrupp och matgrupp? Lägg därtill ett charmigt sovloft samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter och du har en bostad du inte får missa. Väggarna är genomgående släta och målade i lägenheten och på golvet vilar vacker fiskbensparkett. I den låga och attraktiva månadsavgiften på 2086kr ingår vatten, värme, kabel-tv. Här bor man i en av Tågaborgs vackraste fastigheter och med egen ingång. Sammanfattningsvis är detta ett optimalt boende för dig som letar efter en inflyttningsklar lägenhet med låg månadsavgift och med gångavstånd till centrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat nyligen renoverade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna stiliga lägenhet som bäst upplevs på plats!

  • Premium
Redaregatan 33, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 33

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 825 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 4
2 580 kr/mån
57 937 kr/m²

På förstklassigt läge, i Helsingborgs mest spännande och havsnära stadsdel har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande enrummare belägen på högt och fritt läge med trivsam balkong. Här har man privilegiet att bo med havet som granne och i en boende miljö som är få förunnad. Bostaden är belägen högt upp på våning 4 dit du bekvämt tar dig med hiss från markplan. Högre upp i huset når man den gemensamma takterrassen belägen i perfekt solsäkert läge. Bostäderna uppfördes 2020 med ett tydligt mål att skapa ett lättskött, modernt och bekymmersfritt boende. Planlösningen är modern och strategiskt utformad så varje kvadratmeter nyttjas till sin fulla potential. Den välplanerade boytan om 31,5kvm erbjuder precis allt det man kan förvänta sig av ett luxuöst och modernt boende. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning där det sociala kommer i fokus. Från vardagsrummet når man den rymliga och välplanerade balkongen med delvis utsikt över kanalen. Den rogivande sovalkoven garanterar en god natts sömn och badrummet är modernt helkaklat och erbjuder utmärkta tvättmöjligheter. I anslutning till hallen finns praktisk avhängning och förvaring. Som ägare av lägenheten får man även tillgång till 1st källarförråd. Den klimatsmarta stadsdelen Oceanhamnen, är Helsingborgs nya sundsnära område som består av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Första etappen ligger på Oceanpiren. Kommunen har många spännande visioner för området de kommande åren. Visionen med Oceanhamnen är att säkerställa en ekonomisk, miljömässig och socialt hållbar stadsutveckling. Med innovation och nytänkande är bostäderna utformade för ett hållbart levnadssätt där man på sikt siar att systemet kommer minska utsläppen av miljöpåverkande växthusgaser med 50 procent i området. Läs mer på kommunens hemsida. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem som bäst upplevs på plats.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5