Mäklare Sam Jahangiri

Sam Jahangiri

Om mig

Sam är en driven fastighetsmäklare på Bjurfors i Järfälla och Upplands-Bro. Med lång erfarenhet från bank- och finanssektorn har Sam god kunskap om och insikt i fastighetsförmedlingsprocessen och hur den blir en trygg affär för alla parter. Som person är Sam social och utåtriktad. Han lämnar aldrig något åt slumpen utan har alltid förberett olika handlingsalternativ för kundens bästa. Hårt arbete och viljan att alltid göra bättre är några av Sams största styrkor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pressarvägen 19, Kallhäll, Järfälla kommun

Pressarvägen 19

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
1 945 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 151 kr/mån
31 371 kr/m²

Välkommen till Pressarvägen 19 - din nyckel till en bekymmersfri livsstil mitt i hjärtat av Kallhälls mysiga centrum! Denna charmiga bostad erbjuder det bästa av två världar: en centralt belägen oas med en förening som står stadigt på trygg mark. Med en generös tvårumslayout och 60 kvadratmeter utrymme är detta hemmet som är skräddarsytt för komfort och bekvämlighet. Steg in i en värld av ljus och luftighet där varje hörn välkomnar dig med öppna armar. De stora fönstren släpper in det mjuka solljuset och skapar en inbjudande atmosfär som du kommer att älska att komma hem till varje dag. Men det är inte bara bostaden som imponerar - det är även föreningen. Med låga avgifter och en solid ekonomisk grund kan du leva ditt liv utan onödiga bekymmer. Här kan du luta dig tillbaka och njuta av alla fördelar med gemenskapen utan att behöva oroa dig för oväntade kostnader eller problem. Det är trygghet och stabilitet på högsta nivå. Och platsen? Den är oslagbar. Med Kallhälls centrum precis utanför din dörr har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Från livsmedelsbutiker till mysiga kaféer och restauranger, allt finns inom gångavstånd. Dessutom erbjuder närheten till kollektivtrafik smidiga förbindelser till resten av Stockholm, vilket gör det enkelt att utforska staden eller pendla till jobbet. Så varför kompromissa när du kan ha allt? Ta chansen att bo i hjärtat av Kallhäll med en bostad som kombinerar bekvämlighet, komfort och stabilitet på bästa möjliga sätt. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck hur Pressarvägen 19 kan bli ditt nya drömhem! Hjärtligt välkomna på visning.

  • Balkong
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Karlslundsvägen 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
3 195 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 5/5
5 333 kr/mån
42 318 kr/m²

Välkommen till Karlslundsvägen 30 i populära Barkabystaden – en modern och stilren bostad som erbjuder det bästa av både komfort och lyx! Denna ljusa och rymliga 4-rumslägenhet belägen högt i fastigheten, med minimalt insyn, är en dröm för dig som söker ett hem i toppskick. Bostaden är mycket välplanerad där varje kvadratmeter följer en röd tråd. En av höjdpunkterna i denna bostad är den härliga balkongen som bjuder på en fantastisk utsikt över området. Här kan du njuta av morgonkaffet, läsa en bok eller bara koppla av och ta in den friska luften utan att störas av insyn. Karlslundsvägen 30 ligger i ett av Barkabystadens mest eftertraktade områden, med närhet till både grönområden och stadens puls. Här har du allt du behöver inom räckhåll – skolor, förskolor, shopping, restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och bussar som tar dig snabbt till centrala Stockholm. Hjärtligt välkomna på en öppen visning.

  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 11, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 11

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Bjurfors Järfälla & Upplands-Bro
1 950 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1
2 814 kr/mån
47 561 kr/m²

Upptäck ditt drömboende i hjärtat av Barkarbystaden! Välkommen till Viggengatan 11, där modern elegans möter bekväm livsstil. Denna fantastiska tvårumslägenhet om 41 kvadratmeter med egen uteplats erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. När du kliver in genom dörren möts du genast av en atmosfär av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in härligt naturligt ljus. Vare sig det är morgonkaffet eller en lugn kväll med en god bok, kommer du att älska att spendera tid i denna ljusa och luftiga lägenhet. En av de mest lockande funktionerna är den privata uteplatsen, perfekt för avkoppling och underhållning under soliga dagar och milda kvällar. Här kan du odla din egen lilla trädgård, bjuda över vänner för grillkvällar eller helt enkelt njuta av en lugn stund i ditt eget utomhusparadis. Denna bostad är också idealiskt belägen i Barkarbystaden, med närhet till allt du kan behöva för en bekväm livsstil. Från shopping och restauranger till natur och rekreation, finns allt inom räckhåll. Dessutom ger närheten till kollektivtrafik och vägnätet dig enkel tillgång till resten av Stockholm. Slå till nu och låt Viggengatan 11 bli din nya adress för en lyxig och bekväm livsstil. Hjärtligt välkomna på visning hälsar Ramin Mirzazadeh, din mäklare i Järfälla & Upplands-Bro.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3