Mäklare Milton Nilsson

Milton Nilsson

Om mig

Milton, som både bor och jobbar som fastighetsmäklare i Lund, har alltid strävat efter att skapa förtroendefulla och resultatinriktade bostadsaffärer. Med sin erfarenhet från Bjurfors sedan 2020 har han som mål att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Med service i ryggraden och konstant tillgänglighet genom hela processen skapar Milton en framgångsrik försäljningsstrategi för dig och din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södergatan 3B, Staffanstorp - Centrum, Staffanstorps kommun

Södergatan 3B

Lägenhet
Staffanstorp - Centrum, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
5 317 kr/mån
23 542 kr/m²

På ett utmärkt och centralt läge i Staffanstorp finner man denna charmiga och genomgående lägenhet. Detta välplanerade hem erbjuder en rad bekvämligheter och har en smart layout som gör det både rymligt och funktionellt. Bostaden välkomnar dig med ett rymligt och välutrustat kök med gott om plats för förvaring och ett matbord. Här kan du njuta av att laga mat i en trevlig miljö med moderna bekvämligheter. Längre in i bostaden finner du vardagsrummet som har ett stort fönsterparti som vetter mot innergården, vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig utsikt. Från vardagsrummet har du också utgång till den mysiga uteplatsen, en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. Det finns också två sovrum i lägenheten, båda med bra storlek och möjligheter till flexibel möblering. Det rymliga badrummet är utrustat med både dusch och tvättmöjligheter, vilket gör vardagslivet både bekvämt och praktiskt. Här har du också gott om plats för förvaring. Denna lägenhet ligger mitt i Staffanstorp med all tänkbar service, affärer och kommunikationer precis utanför knuten. Samtidigt erbjuder den en avskild och lugn miljö tack vare den härliga innergården. Här bor du med det bästa av två världar – stadens puls och bekvämligheter nära till hands, och ett lugnt och fridfullt hem att dra sig tillbaka till. Varmt välkommen att hör av dig vid intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Tellusgatan 3, Planetstaden, Lunds kommun
  • Borttagen före visning
Tellusgatan 3, Planetstaden, Lunds kommun, bild 2
Tellusgatan 3, Planetstaden, Lunds kommun, bild 3

Tellusgatan 3

Lägenhet
Planetstaden, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 550 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/5
1 933 kr/mån
53 448 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Vildgåsvägen 6, Väster, Lunds kommun

Vildgåsvägen 6

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 795 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 799 kr/mån
42 235 kr/m²

Här erbjuds möjligheten att flytta in i en lägenhet med ett rum och kök som pryds av sociala ytor, behagliga färgval och stora fönster. Den välkomnande atmosfären kompletteras av fräscha ytskikt, en genomtänkt planlösning och generöst ljusinsläpp, vilket gör att boytan utnyttjas på ett effektivt sätt. Den rymliga och välplanerade hallen imponerar med inbyggda garderober, gott om utrymme för avhängning av kläder och en säkerhetsdörr som ger ett tryggt första intryck. Därefter möts du av ett modernt kök och ett öppet allrum med generösa ljusinsläpp, stora fönster och gott om plats för både sällskap och avkoppling. Badrummet är rymligt och stilrent, utrustat med allt från dusch och toalett till kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Utmärkande för denna bostad är den mysiga och rymliga uteplatsen, vilken utgör en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Med sol under första halvan av dagen och plats för möblemang, blir uteplatsen en förlängning av ditt hem där du kan njuta av trevliga stunder med familj och vänner.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3