Mäklare Tim Åbergh

Tim Åbergh

Om mig

Tim både bor och jobbar som fastighetsmäklare i Malmö. Med ett stort driv och personligt engagemang strävar Tim efter att skapa förtroendefulla kundrelationer och alltid ge det lilla extra så att varje kund uppnår en lyckad bostadsaffär. Varje involverad part ska känna sig trygg genom hela processen och därav lägger han stor vikt i att erbjuda hög kvalitet och enastående service. Med sin erfarenhet från Bjurfors sedan 2021 har han som mål att alltid överträffa sina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dag Hammarskjölds Väg 5J, Tuna, Lunds kommun

Dag Hammarskjölds Väg 5J

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Bjurfors Malmö City
1 900 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/4
2 759 kr/mån
57 576 kr/m²

Välkommen till Dag Hammarskjölds Väg 5J! Denna välplanerade och charmiga etta på 33 kvm finner du i det lugna området Tuna. I hallen möts du direkt av goda förvaringsmöjligheter till höger om entrén och från hallen når du även bostadens badrum. Hallen tar dig sedan vidare in till vardagsrummet med ytor plats för både skrivbord, matbord, fåtöljer alternativt soffgrupp samt tillhörande mediamöblemang. Intill vardagsrummet optimeras ytan med en sovalkov med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet når du även bostadsrättens totalrenoverade kök från 2020 som är fullt utrustat med induktionshäll (halvspis), Kombinerad varmluftsugn och mikrovågsugn i full storlek, kyl och frys samt diskmaskin. Som boende i detta bostadskomplex är man del av den stabila föreningen HSB Brf Tunahus. En omtyckt föreningen med god ekonomi och välskötta fastigheter. På Tuna bor du i ett lugnt område på gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym (rakt över gatan). Förbindelserna med buss till övriga Lund som Malmö är utomordentliga och med en kort cykeltur (ca 5 minuter) når du Lunds Centrum med hela dess utbud. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten. Välkommen till en lämpad studentbostad en promenad från centrala Lund!

Kulladalsgatan 12B, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 12B

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 250 000 kr
84 m²
4 rum
vån 4/8
5 585 kr/mån
26 786 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade fyra på 84 kvm med stor balkong som du når via två av bostadens sovrum. I bostadens inbjudande hall möts du av ljust parkettgolv och vita putsade väggar med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Till vänster om entrén når du köket med goda beredningsytor och plats för stort matbord. Från hallen när du också ett utav bostadens tre sovrum och även intill hallen når du vardagsrummet som även leder dig vidare till bostadens andra två sovrum. Bostaden har tidigare disponerats som en trea men idag disponeras den som en fyra. Bostaden ligger på tredje våningen av åtta våningsplan. Med omgivning av ett lugn och den grönska som infinner sig bland Kulladals familjära villakvarter har HSB Per Albins Hem förvaltat sin bostadsrättsförening tryggt sedan 60-talet. Med ett priviligierat läge mitt emellan expanderande Hyllie och nya Mobilia för nöje och shopping får områdets ökade popularitet anses vara befogad. I området finns gott om dagligvarubutiker, skolor, fritidsaktiviteter samtidigt som kollektivtrafiken och inre- och yttre ringvägen förenklar vardagens pendling. Föreningen erbjuder flertalet faciliteter så som lekfulla inbjudande innergårdar, rikligt med garage- och parkeringsmöjligheter, festlokal, gym och ett tillfredsställande antal tvättstugor som allt bidrar till det bekväma boendet. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Farmvägen 19BA, Sorgenfri, Malmö kommun

Östra Farmvägen 19BA

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
695 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/5
6 948 kr/mån
17 375 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid. I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Nu står portarna öppna till ett nytt spännande bostadskomplex med välplanerade bostäder av högsta standard. ØF19 är en hyllning till de gamla fabriks- och lagerbyggnadernas estetik med bostäder av genomgående råa och robusta materialval som betong och tegel för en industriell känsla och hållbar livslängd. Bostaden har tidigare disponerats som en etta men idag disponeras den som en tvåa. Bostaden ligger på andra våningen med stora fönster i fokus vilket skapar en ljus och trivsam boendemiljö. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och med en balkong som ansluter i söderläge. Badrummet är stort och komplett utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens nytänkande finansieringsmodell sänker trösklarna och möjliggör drömmen om ett första boende. Med bunden ränta (20 år) och amorteringsplan kan de boende känna sig trygga även när räntorna stiger. Utöver den gemensamma innergården finns här också en stor gemensam takterrass. Dessutom förfogar föreningen över en elbil och en elcykel vilket underlättar både utflykter och logistik. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns ett stenkast från byggnaden och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3