Mäklare Arian Askari

Arian Askari

Om mig

Arian har jobbat på Bjurfors sedan 2021 och är oerhört målinriktad. Något som alltid genomsyrar Arians arbete är ett öga för detalj, konstant tillgänglighet, hög standard och en strävan efter att skapa en trygghet tillsammans med kunderna i alla affärer. Arian är uppvuxen och bosatt i Malmö vilket har medfört god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Förutom svenska så talar Arian även danska, engelska och persiska.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Spånehusvägen 56A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 6 okt kl 12:00
Spånehusvägen 56A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Spånehusvägen 56A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Spånehusvägen 56A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/4
3 711 kr/mån
27 900 kr/m²

På attraktivt läge i populära Brf Båstadsgården finner du denna charmiga tvårummare med genomgående planlösning, fantastiskt ljusflöde och väldisponerad bostadsyta. Lägenheten fördelar sig över 50 smart placerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder ett fräscht kök ifrån Marbodal med matplats för 2-3 personer, ett rymligt sovrum på lugnt gårdsläge, ett ljust vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt ett helkaklat badrum med dusch. Utöver detta erbjuds goda förvaringsmöjligheter två rymliga förråd. Vackra originalgolv, nyslipad och lackerad fiskbensparkett löper genom hela bostaden och förstärker 30-talskänslan tillsammans med tidstypiska takrosetter, stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd. Brf Båstadgården är en välskött förening med låga månadsavgifter och solid ekonomi. Här bor du på omtyckt och eftertraktat läge tack vare dess optimala placering med alla Malmös fördelar inom räckhåll. Området kring Nobeltorget är i ständig utveckling och just nu sker nybebyggelse i områdets norra delar. För dig som värdesätter goda kommunikationsmöjligheter erbjuds detta vid Nobeltorget som alldeles nyss färdigställdes och har blivit områdets knutpunkt. I närområdet erbjuds god service med flera butiker och restauranger. På kort promenadavstånd från bostaden nås S:t Knuts populära kulturkvarter, välbesökta Folkets Park och krogtäta Möllevångstorget. Läget är med andra ord perfekt för dig som önskar närhet till storstadens liv och puls. Välkommen på visning!

  • Premium
Davidshallstorg 9, Davidshallstorg, Malmö kommun
  • Idag kl 14:30
Davidshallstorg 9, Davidshallstorg, Malmö kommun, bild 2
Davidshallstorg 9, Davidshallstorg, Malmö kommun, bild 3

Davidshallstorg 9

Lägenhet
Davidshallstorg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
6 895 000 kr
118,4 m²
4 rum
vån 2/4
7 378 kr/mån
58 235 kr/m²

Välkomna till denna pampiga, påkostade och alldeles speciella våning med utsikt över Davidshallstorg! För storstadsbon lämnar detta läge inget att önska med restauranger och personliga butiker precis utanför porten. Runt hörnet lockar Malmö Opera och för pendlaren nås Triangelns tågstation. Här bor man mitt i City, samtidigt som Pildammsparken och Slottsparken ligger inom synhåll. Innanför porten ges ett varmt välkomnande med smyckad entré och hiss. Bostaden ligger på andra våningen och bjuder på höga fönsterpartier som tydligt betonar hörnläget i huset. De sociala ytorna kombineras på bästa sätt med 2,9 meters takhöjd och vackra spegeldörrar. Den exklusiva känslan fortsätter med ett enhetligt fiskbensgolv, platsbyggda kök ifrån Smedstorps snickeri och i taket noteras även detaljerade stuckaturer med belysning. Våningens huvudnummer är sällskapsytorna som ligger i fil, tillsammans utgör dem bostadens absoluta höjdpunkt. Dessa rummen knyts samman av en kök , kammin, härlig takhöjd och en luftig atmosfär, perfekt för bjudningar och fest. Både kök, badrum och gäst-wc är smakfullt renoverade. Ett litet plus är att det även finns ett uthyrningsbar del med egen ingång för inneboende, pentry, badrum och sovrum (1rok). Här bor man förståeligt på ett av Malmös mest populära lägen. Föreningen har nyligen inkasserat försäljningen av en hyreslägenhet, som också gjorde att föreningen numera är "äkta". Perfekt för paret eller familjen som lockas av ett A-läge i City. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Von lingens väg 7, Rosengård, Malmö kommun
Von lingens väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 2
Von lingens väg 7, Rosengård, Malmö kommun, bild 3

Von lingens väg 7

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 150 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 341 kr/mån
13 772 kr/m²

Välkommen till Von lingens väg 7! Via trapporna tar vi oss upp till andra våningen till en rymlig och välplanerad trerumslägenhet. Här erbjuds ett stort vardagsrum som ger plats för både en soffgrupp och matplats, ett kök med goda ytor för matlagning, ett funktionellt badrum med dusch, gäst WC samt två stort sovrum. Lägg därtill flertalet inbyggda garderober med mycket förvaringsmöjligheter och du har en perfekt lägenhet. Ett hem med potential och stor trivselfaktor. Som bostaden självklara höjdpunkt finns här en enorm inglasad balkong som nås från köket och sovrummet och som kan användas året om. Här ges en fin utsikt över grönskande miljöer och med gott om plats för växter, lounge hörna och middagsbord. Precis runt knuten finns skolor, bussförbindelser, tågstation och gott om grönområden om du vill njuta av grönska och natur. Kontinentalbanan med tågstation gör det enkelt för dig som pendlar. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och Brf Ida är strategiskt placerad alldeles intill en stor park.

  • Premium
  • Balkong
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun
  • Sön 6 okt kl 13:00
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Ahrenbergsgatan 10, Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Ahrenbergsgatan 10

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 850 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/8
6 495 kr/mån
33 140 kr/m²

Välkommen till Ahrenbergsgatan 10! Genom hissen på markplan når vi lägenheten på tredje våningen. En modern fyrrummare med stor inglasad västerbalkong med utsikt över vackert grönskande omgivningar. Bostaden är ljus och välplanerad med stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket och vardagsrummet delar en öppen och social sällskapsyta, perfekt för sociala tillställningar som även kompletteras med den rymliga balkongen. Stilfullt och modernt Vedum-kök som bjuder på goda arbetsytor och god förvaring i över/-underskåp. I lägenheten finner vi även tre rymliga sovrum, ett stort helkaklat badrum med torktumlare och tvättmaskin som bidrar till utökad komfort, samt en praktisk gäst WC. I området kring bostaden erbjuds Bulltoftas gröna rekreationsområde med tillgång till avkopplande promenadsspår, utegym och minigolfbanor. Ett stenkast bort ligger även mataffärer och andra bekvämligheter att tillgå. Varmt välkomna på visning i ett utav områdets bästa föreningar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jägersrovägen 7B, Västra Kattarp, Malmö kommun
  • Idag kl 13:30

Jägersrovägen 7B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
4 398 kr/mån
17 456 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade och genomgående bostadsrättslägenhet i det populära området Västra Kattarp i Malmö. Med en yta på 57 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad allt du behöver för ett bekvämt boende. Stig in och låt dig imponeras av den stilfulla renoveringen som genomsyrar hela lägenheten. Här har varje detalj omsorgsfullt planerats för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. Det välutrustade köket, från Ikea, erbjuder både funktionalitet och stil, vilket gör matlagningen till en fröjd. Samtidigt som en härligt öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Den trevliga inglasade balkongen i västläge blir ditt egna privata uterum där du kan njuta av solen och koppla av efter en lång dag. Perfekt för både avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Läget är idealiskt med närhet till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Du har även bekvämt gångavstånd till både mataffärer, restauranger och grönområden för härliga promenader. Samtidigt som du bor nära Persborgs tågstation.

  • Plus
  • Balkong
Vitemöllegatan 1C, Nobeltorget, Malmö kommun

Vitemöllegatan 1C

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
4 447 kr/mån
18 774 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet på Vitemöllegatan 1C, perfekt belägen på ett centralt läge i Malmö. Med sin genomgående planlösning och gavelläge erbjuder denna bostad en härlig känsla av ljus och rymd. Bostaden består av två rum och kök, där både vardagsrum och sovrum har ljusa fräscha väggar och rikligt med ljusinsläpp. Dessutom finns det en stor klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. I sovrummet finns det även gott om plats för garderober och större säng. På 53 kvadratmeter finner du här ett rymligt Ikea kök med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns även integrerade vitvaror som kyl/frys, integrerad ugn & mikro, spishäll och fläkt . Helkaklat badrum utrustat med toalett, dusch och handfat. Den trevliga och fräscha insidan och det citynära läget intill Nobeltorget gör detta till ett attraktivt boende. Här erbjuds gångavstånd till Folkets Park och Möllan, samt närhet till trendiga kvarter med ett brett serviceutbud av shopping, restauranger & cafféer. För pendlaren finns här dessutom goda kommunikationer! Kort sagt, denna genomgående gavellägenhet erbjuder en bra storlek på alla rum och goda förvaringsmöjligheter. Missa inte chansen att få bo på detta attraktiva läge i Malmö. Välkommen på visning!

  • Hiss
Uddeholmsgatan 34A, Lönngården, Malmö kommun
  • Idag kl 12:00

Uddeholmsgatan 34A

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
695 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 847 kr/mån
25 273 kr/m²

Välkommen till Uddeholmsgatan 34A. Nu finns en av de populära ettorna till salu om 27,5 kvm. Här erbjuds ett helrenoverat badrum från 2014 i samband med föreningens stambyte samt ett praktiskt pentry med ett fönster med grönskande utsikt. Fräscha ytskikt kombinerat med en fantastisk planlösning skapar en mycket trivsam bostad. Utöver det har du både ett förråd på vinden och källaren att tillgå. En perfekt lägenhet för förstagångsköparen, singeln eller studenten. I Brf Pyramiden bor du på ett lugnt och grönskande område med möjlighet till både parkering och garageplats. Föreningen har dessutom både en bastu och gym för medlemmarna att nyttja. Föreningen köpte även loss marken från kommunen 2021 och är nu friköpt. Huset omges av en trevlig innergård och grönskande parker där du kan njuta av sommarhalvårets soliga dagar med nära och kära. En välskött föreningen utan planerade avgiftshöjningar. På trevliga Lönngården bor du på kort cykelavstånd från city med närhet till pendlarvänliga kommunikationer vid Södervärn och Persborg. I Brf Pyramiden bor du på ett lugnt och grönskande område med möjlighet till både parkering och garageplats. Föreningen har dessutom både en bastu och gym för medlemmarna att nyttja. Föreningen köpte även loss marken från kommunen 2021 och är nu friköpt. Huset omges av en trevlig innergård och grönskande parker där du kan njuta av sommarhalvårets soliga dagar med nära och kära. En välskött föreningen utan planerade avgiftshöjningar.

  • Plus
Ellstorpsgatan 1C, Ellstorp, Malmö kommun

Ellstorpsgatan 1C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 395 000 kr
50,3 m²
2.5 rum
vån 1/6
3 140 kr/mån
27 734 kr/m²

Välkommen till Ellstorpsgatan 1C! På populära Ellstorp finner vi denna rymliga och hemtrevliga 2,5:a om 50,3 kvm. Bostaden erbjuder bland annat på en väldigt social planlösning, ett totalrenoverat badrum från 2018, fräscht kök och goda förvaringsmöjligheter. Detta är en genomgående lägenhet med rikligt ljusinsläpp, här finns möjlighet till ett matrum i stor "halva" som ger en härlig rymd till vardagsrummet som erbjuder utgång till balkong med eftermiddagssol. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsutrymmen. En mycket välplanerad, charmig och inflyttningsklar bostad! På Ellstorpsgatan 1C bor du till en låg månadskostnad i en välskött HSB-förening med Malmös pulserande cityliv runt knuten och endast ett stenkast ifrån ligger Ellstorpsparken och dess lummiga atmosfär. Bostaden är placerad på kort avstånd från knutpunkten Värnhem med närhet till ett rikt utbud av butiker, gym, caféer och restauranger. I bostadens omedelbara närområde finner du köpcentrat Malmö Entré samt goda kommunikationer via buss till Lund och Malmö Universitet. Även Östervärns tågstation ligger i närheten av bostaden. Det pendlarvänliga läget gör bostaden till ett utmärkt alternativ för de flesta. HSB Brf Midgård är en gammal förening med bra avgifter som funnits sedan år 1939. Föreningen har många kostsamma renoveringar bakom sig, de äger sin mark och har en bra lånebild vilket borgar för en trygg ekonomi. Njut av ett ljust och fint boende i ett område som bara blir populärare och populärare! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bodekullsgången 19, Nobeltorget, Malmö kommun

Bodekullsgången 19

Övrigt
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 560 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1
4 322 kr/mån

Välkomna till Bodekullsgången 19! Här erbjuds en enastående möjlighet att förvärva en bostadsrättslokal i absolut toppskick. Lokalen är perfekt för den som söker en unik investeringschans, där allt ingår i priset. Med ett strategiskt läge i hjärtat av staden, erbjuder denna lokal moderna och stilrena ytor som är redo för omedelbar användning. Perfekt för verksamheter som söker en representativ adress. Här finner vi en väldigt unik investeringsmöjlighet, speciellt för dig som är intresserad av att bedriva en hudvårdsklinik, då alla invetarier samt kundregister ingår i priset (se listan nedan). Säljaren upplyser om att följande Inventarier ingår: * Diod laser (hårborttagningsmaskin). - Maskinen är på 5000W och har munstycke på 2000W . Medföljer glasögon (4 sticken), filtrar och gel. *Laser för borttagning av ytliga blodkärl (980nm diod laser). *Pressoterapi (Lymfdränering Lymfdränage maskin). *Radiofrekvens maskiner (två maskiner). - Ena maskinen är för ansiktsbehandling (med ultraljud 3mHz och cromovibramassage) - Den andra maskinen är för speciella radiovågor för ansikts och kroppsbehandlingar * Microneedling maskin med microblading funktion. *Dermabrasion (diamantslipning) maskin. *Vakuumterapi (maskin). *Vapozon maskin. *2 st arbetspallar på hjull. *IRPL E075 hårbortagningsmaskin. *Högfrekvens maskiner (2 stycken). *H20 ansiktsrängöring maskin. *Ultraljudsrengöring maskin / Kavitationspeeling (2 maskiner). *Förstoringslampa med kallt LED-ljus, justerbar styrka: 3-diopters förstorande LED-lampa med kallt ljus med en 5-diopters. - Ljusintensiteten kan justeras i två lägen. Den är utrustad med en ledad arm och en stabil bas med 5 hjul. Förstorande LED lampa. *Vaxvärmare, flera modeller - "Roll on" för 100 ml patroner -praktisk digital temperatur visare och möjlighet att justera vaxets temperatur. Värmaren kommer med ett stativ där den placeras för uppvärmning. Digital 3 sticken, utan termometer 3 sticken, för ansikte 1 stick, duo / två tillsammans 1 stick *UV-C STERILISATOR (2 sticken). - Vid drift använder enheten UV-C-strålning med en våglängd på 254 nm. *Elektriskt spa-massagebord med ansiktsöppning och låda. -LED-kromoterapi med olika färger för att skapa personliga miljöer. -Låda för tillbehör, kläder, förbrukningsmaterial etc. - 3 motorer för att reglera höjden på båren, ryggstödets lutning och den centrala fällningen med handkontroll. *Alarm system med kamera, sensorer och larmcentral. * Phillips dammsugare. * Diverse reklamskyltar. *Kortterminal och kvittoutskrivare. *Bose högtalare. *Alla möbler, vitvaror samt inredning.

Storviolen 10, Videdal, Malmö kommun

Storviolen 10

Tomt
Videdal, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 795 000 kr
631 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt om 631 kvm. Enligt detaljplanen framgår det inte hur mycket av tomten som får bebyggas. Malmö Stad har dock meddelat att en enskild prövning kommer att göra i samband med en bygglovsansökan. De friliggande villorna i området har tomter där ca 30% av tomten har bebyggts. Fastigheten har ännu inte fått en adress, men ligger intill Västra Skrävlingevägen 17. Tomten är ej kopplad till någon leverantör men prisförslag finns i annonsen från Stenhusspecialisten nedan: Stenhusspecialisten har lämnat ett husförslag på ett exklusivt arkitektritat och modernt 1,5plans hus byggt i sten. Huset är hela 175kvm stort och har stora sociala ytor för familj och vänner och bjuder på hela 4 sovrum. De stora fönsterpartierna och ryggåstaket med 6m i takhöjd i vardagsrummet ger er ett otroligt ljust och rymligt hus. Som standarval erbjuder Stenhusspecialisten inredning från kända leverantörer såsom HTH, INR, NIBE, Siemens, Bjelin mm. Alla våra hus går att spegelvända kostnadsfritt om ni önskar det. Pris hus med totalentreprenad från 4 995 000kr. Kontakta Stenhusspecialisten på 0793 102006 alternativt [email protected] för mer information om att bygga nytt!

Von lingens väg 31, Rosengård, Malmö kommun

Von lingens väg 31

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
795 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/9
4 568 kr/mån
13 475 kr/m²

Välkommen till Von lingens väg 31! Via hissen från markplan och en trappa upp tar vi oss till andra våningen till en rymlig och välplanerad tvårumslägenhet. Här erbjuds ett stort vardagsrum som ger plats för både en soffgrupp och matplats, kök med goda ytor för matlagning, ett badrum med dusch samt ett stort sovrum med utgång till balkongen. Lägg därtill flertalet inbyggda garderober med mycket förvaringsmöjligheter och du har en perfekt lägenhet. Som bostaden självklara höjdpunkt finns här en enorm inglasad balkong som nås från lägenhetens samtliga rum och som kan användas året om. Här ges en fantastiskt utsikt över grönskande miljöer och med gott om plats för växter, lounge hörna och middagsbord. Precis runt knuten finns skolor, bussförbindelser, tågstation och gott om grönområden om du vill njuta av grönska och natur. Kontinentalbanan med tågstation gör det enkelt för dig som pendlar. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och Brf Ida är strategiskt placerad alldeles intill en stor park.

  • Balkong
  • Hiss
Amiralsgatan 90, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Amiralsgatan 90

Övrigt
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
750 000 kr
62,5 m²
2 rum
4 973 kr/mån

Välkommen till denna imponerande bostadsrättslokal belägen på Amiralsgatan 90 i den eftertraktade stadsdelen östra Sorgenfri. Denna lokal sträcker sig över två våningar och har genomgått en omfattande totalrenovering för att skapa en modern och bekväm arbetsmiljö. När du kliver in genom dörren möts du av en stilren och välkomnande atmosfär. De generösa fönsterpartierna sprider naturligt ljus i hela lokalen och ger en öppen och ljus känsla. Planlösningen är öppen och flexibel, vilket gör det möjligt att anpassa ytan efter dina behov och önskemål. Bostadsrättslokalen har genomgående högkvalitativa materialval och en genomtänkt design. Med stilfulla detaljer och moderna finishar är det lätt att känna sig hemmastadd och trivas i denna välrenoverade lokal. Amiralsgatan 90 erbjuder också närhet till en mängd bekvämligheter och serviceinrättningar. Med närheten till lokala butiker, restauranger och grönområden finns allt du behöver inom räckhåll. Goda kommunikationsmöjligheter gör det enkelt att ta sig runt i området och till andra delar av staden. Sammanfattningsvis är denna totalrenoverade bostadsrättslokal på Amiralsgatan 90 ett utmärkt val för den som söker en modern och välplanerad arbetsmiljö. Med generösa ytor, stilfulla detaljer och närhet till bekvämligheter är detta en möjlighet som inte bör missas. Kontakta oss för att boka en visning.

Visar alla 12