Mäklare Daniell Kahlon

Daniell Kahlon

Om mig

Daniell bygger framgångsrika samarbeten genom äkthet och förtroende. Med omfattande säljerfarenhet är han anpassningsbar och trovärdig, vilket ger kunder trygghet. Hans engagemang och beslutsamhet leder till nöjda kunder och varma rekommendationer. Daniell är lyhörd, målinriktad och fokuserad på kundens upplevelse.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödkullastigen 10A, Almhög, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 22 sep kl 13:00

Rödkullastigen 10A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
795 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1,5/4
4 168 kr/mån
14 071 kr/m²

På ett utmärkt pendlingsläge, nära ringvägarna och det nya Hyllie, ligger Rödkullastigen och HSB Brf Fosiedals välskötta fastighet. Här finns nu en genomgående tvårumslägenhet i låghus med en balkong i söderläge och grönskande utsikt åt båda hållen. Med en social planlösning får vi generösa sällskapsytor i både kök och vardagsrum, samt flera praktiska förvaringsutrymmen. Vardagsrummet är rymligt nog för både en soffgrupp och ett matsalsbord, och burspråket tillsammans med balkongen ger hemmet sin unika karaktär. Lägg därtill ett stort master bedroom med tillhörande walk-in-closet och ett badrum intill. Här bor du nära hyllie, dagligvarubutiker, apotek och vårdcentral finns inom kort avstånd.För shoppingentusiaster ligger både Mobilia och Emporia nära till hands. Bra pendlingsmöjligheter med närhet till Malmös ringvägar. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Holma Torg 1B, Holma, Malmö kommun
  • Sön 22 sep kl 11:30

Holma Torg 1B

Lägenhet
Holma, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Väster
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 4/6
5 714 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkomna till denna rymliga trerumslägenhet på fjärde våningen. Byggd 2015, erbjuder bostaden en fantastisk utsikt mot Öresundsbron. Den genomtänkta planlösningen binder samman kök och vardagsrum för en öppen och luftig känsla. Den inglasade balkongen har ett trägolv som tillför en varm och naturlig känsla. Balkongen är ett perfekt utrymme att koppla av på oavsett väder. Hiss finns från markplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2