Mäklare Oliver Brunnberg

Oliver Brunnberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
CV-gatan 109, null, Örebro kommun
  • Idag kl 16:30
CV-gatan 109, null, Örebro kommun, bild 2
CV-gatan 109, null, Örebro kommun, bild 3

CV-gatan 109

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/4
4 989 kr/mån
38 385 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade tvåa på 65 kvadratmeter med modernt kök. Bostaden är i toppskick med noggrant utvalda material där ljusa golv kompletterar ett elegant kök och ett helkaklat badrum. Luftiga och sociala ytor erbjuds både inomhus och utomhus. Här finns en stor och inglasat balkong på hela 18kvm med utsikt över koloniträdgårdarna på baksidan. Rikligt med förvaringsutrymmen finns tack vare skjutdörrsgarderober i sovrum och hall. Ett modernt och exklusivt kök med alla moderna bekvämligheter. Till lägenheten ingår även ett förråd beläget högst upp i huset. En fantastisk utomhusmiljö med koloniområde och en stor inglasad balkong som skapar en extraordinär helhet! Vi presenterar en tvåa som har allt du kan önska, strategiskt placerad i ett geografiskt drömläge mellan stadens hjärta och naturens lugn. Läget i Örebro är utmärkt – en promenadstig längs Svartån precis utanför dörren, och bara några minuters promenad tar dig till Wadköping, Stadsparken, USÖ och Örebros centrum. I motsatt riktning finner du ett utegym, Oset och Rynningeviken med vackra promenadstråk, småbåtshamnen med Örebro hamnkrog samt Naturens hus. Varmt välkomna till CV-gatan 109!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkmansgatan 18, Näsby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 16:00
Björkmansgatan 18, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 18, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 18

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 825 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 194 kr/mån
35 784 kr/m²

Optimalt planerad 2:a med stor balkong i soligt och privat läge och med låg månadsavgift där det mesta ingår! I det trivsamma området på öster har ni dessutom både Örebro Universitet och naturreservatet Oset på bekvämt avstånd. Bostaden har även gång- och cykelavstånd till stadskärnan där det erbjuds ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. Här bor du i anrik parkmiljö som ger en rogivande och hemtrevlig känsla! I lägenheten möts ni av en trevlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring med fyra rymliga garderober. Genom hallen tar ni er till det öppna utrymmet i form av kök och vardagsrum med ett generöst ljusflöde. Köket är fullutrustat och ger plats för större matbordsgrupp. Den inbjudande vardagsrumsdelen rymmer soffgruppsmöblemang och har utgång till balkongen. Bostaden erbjuder även ett stort sovrum som ger utrymme för både dubbelsäng, kontorsdel och förvaringsmöbler. Helkaklat och rymligt badrum med dusch och klädvårdsdel med både tvättmaskin och torktumlare. Området är lugnt och attraktivt med närhet till citykärnan, Universitetet och härliga naturområden med naturreservatet Oset runt knuten samt småbåtshamnen och Alnängsbadet i närheten. En promenad bort finns Friskis & Svettis samt välsorterad mataffär och flertalet restauranger. Varmt välkommen att boka tid för visning hos ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lanna Skogsberg, Lanna, Lekebergs kommun
  • Imorgon kl 17:30

Lanna Skogsberg

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
3 695 000 kr
98 m²
4 rum
1,4 ha tomt

Varmt välkomna till denna privata och moderna villa. Här erbjuds ni ett trevligt bemötande på tomten i form av en rondell vid infarten som ger er gott om parkeringsmöjligheter, omringat av grönska och en känsla av naturen! Huvudbyggnadens entré ger en ljus och skön känsla och leder er vidare in i huset. Från hallen nås sovrum 1 och 2 samt badrummet. Den öppna planlösningen erbjuder gott om social yta mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet finner ni den otroligt fina kaminen vilket bidrar till en mysig känsla i hela huset. Installerat finns finesser som plejd, vilket gör det möjligt att styra all belysning från telefonen. Belysning i huset utgörs delvis av spottar i taket. Golvvärme erbjuds i köket och hallen. Det tredje sovrummet erbjuder egen ingång i huset vilket fungerar utmärkt som gästrum eller groventré. Huset är omgivet av stora fönster som tillsammans med ljust golv och ljusa väggar ger en härlig och livlig känsla. Husets 98kvm är väl genomtänkta och gör detta hus perfekt för alla typer av familjer. På tomten finns en 12 meter lång pool belägen, omgiven av en stor trall. Övriga byggnader som erbjuds är en friggebod omgjord till bastu och ett 2-bilsgarage ombyggt till kontorsdel, mindre kök och eget gym. Övriga byggnader är även en bod i dåligt skick samt påbörjan på byggnation av gästhus. Tomten ger er bästa möjlighet för underbara sommarkvällar samt gott om yta för lek och hemmafix. Att bo här innebär närhet till busshållplats med förbindelser till Örebro och gångavstånd till Lanna Lodge samt golfbanan. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus

Visar alla 3