Mäklare Lina Axner

Lina Axner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallsundsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun
Vallsundsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Vallsundsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Vallsundsvägen 9

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
5 950 000 kr
36 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Det är sällan möjligheten ges till att förvärva en fastighet precis vid vattnet i Östersunds kommun- än mindre på Frösön. Nu kan vi äntligen presentera detta magiska läge i Valla med otroligt solläge, precis vid vattnet och en slående utsikt mot Jämtlandsfjällen. Med en tomt som har en härlig utformning med olika etapper är möjligheterna oändliga. Tomten har alla förutsättningar för dig som gillar plantering och odling. Idag finns rosor, blomstrande pioner, körsbärsträd, svartvinbärsbuskar och rabarber. Allt detta skapar en trevlig och harmonisk plats att vistas på. Här kan du med andra ord skapa din egen idyll, precis som du vill ha den! På fastigheten finns idag en gäststuga som erbjuder två sovplatser. Lite längre ned på tomten ligger huvudboningshuset med en härlig inglasad veranda där du kan dricka ditt morgonkaffe och blicka ut över sjön och de skvalpande vågorna. I huset finns ett allrum med en vacker öppen spis, ett sovrum och en köksdel. Utöver detta finns också en fin isolerad sjöstuga med sovplatser som tidigare var ett båthus, ett utedass med en förrådsdel, en praktisk matkällare och en grillplats. Från bryggan har du utsikt mot Vallsundsbron och åt andra hållet utsikt mot fjällvärlden. Vintertid kan du även hoppa på skidorna eller skridskorna och ta dig via medvinden in till Östersund. Fastigheten ger en möjlighet att skapa sitt egna drömboende, vare sig det är som permanent eller som fritidsboende. Utöver det unika och lockande läget tillåter detaljplanen för området en generös byggrätt! Bostäder får byggas i två våningar, största bruttoarea (BTA) är på hela 300 kvadratmeter + 100 kvadratmeter för garage eller uthus. Minsta tillåten fastighetsstorlek 1000 kvadratmeter. Ett läge som måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar. Välkommen hem!

  • Premium
Norra strandvägen 6A, Frösön, Östersunds kommun
  • Mån 12 aug kl 16:30
Norra strandvägen 6A, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Norra strandvägen 6A, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Norra strandvägen 6A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 550 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
5 086 kr/mån
24 219 kr/m²

På Frösön precis intill Storsjön och Frösö båthamn kan vi nu presentera denna trevliga och renoverade tvåa. Här finns möjlighet att bo på högsta våningen med en härlig utsikt från balkongen. Dessutom finns det hiss i huset, vilket gör detta till ett praktiskt och bekvämt boende! Denna rymliga och hemtrevliga lägenhet erbjuder ett renoverat kök med fönster med utsikt mot innegården. På innegården finns även möjlighet till att odla i pallkrage samt grilla på föreningens gemensamma ytor. Helkaklat badrum med el golvvärme och förberett för tvättmaskin. Vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge och här finns även utgången till balkongen med den härliga utsikten mot ÖSK och Storsjön. I lägenheten har man också valt att lägga in ett slitstarkt parkettgolv i ek från Kährs. Fördelaktigt om man har barn eller djur. Brf Domaren är en ordningsam och familjär förening med trevliga sociala ytor som medlemmarna kan nyttja samt möjlighet till parkeringsplats i carport. Perfekt under vinterhalvåret! Då det finns hiss i huset kan du åka hela vägen från lägenheten ner till tvättstugan och förrådet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stuguvägen 24, Centralt, Östersunds kommun

Stuguvägen 24

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 050 000 kr
45 m²
2 rum
vån -1/3
2 899 kr/mån
23 333 kr/m²

Letar du en studentlägenhet eller en mindre lägenhet med citynära läge? Då kan vi presentera denna tvårummare om 45 kvm belägen på populära Stuguvägen endast en kort promenad till Mittuniversitetet och stadskärnan! Lägenheten helrenoverades under 2019 så här finns alla möjligheter att skapa ditt nya hem. Här finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, allrum och kök med allt man behöver, stort badrum med dusch och el-golvvärme. Perfekt under det kallare vinterhalvåret. Från köket finns också ett fönster mot föreningens trevliga innergård med parkering och gemensam grillplats. På Stuguvägen har du Mittuniversitet på bekvämt avstånd. Det är också en kort promenad till Östersunds stadskärna med restauranger, bio och butiker. Bra bussförbindelser med härliga grönområden och promenadstråk utanför lägenheten. Då ingen i dagsläget bor i lägenheten finns möjlighet till mycket flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

Fältjägargränd 16A, Centralt, Östersunds kommun

Fältjägargränd 16A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 450 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/3
4 512 kr/mån
28 488 kr/m²

Centralt belägen 3:a med tilltagen takhöjd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har renoverats med stil och finess och här har man anpassat boendets karaktär med moderna färgval, materialval för att därigenom skapat en social oas där man gärna bjuder in vänner och familj för härligt umgänge. Med en välkomnande hall med plats för avhängning öppnar lägenheten upp sig mot det sociala och kombinerade kök/vardagsrum och matplats. Här erbjudes ett fantastiskt ljusinsläpp via de härliga fönstersättningarna som verkligen ger rummet karaktär. Köket är modernt och fullutrustat med goda arbetsytor där man gärna tillreder härliga måltider till sina inbjudna gäster. Lägenhetens badrum är mycket välplanerat och erbjuder dusch och WC. De två sovrummen är mycket rogivande och erbjuder bra förvaring i varsin skjutdörrsgarderob. Det större sovrummet är stilrent avdelat med glasad industrivägg för att skapa rum i rummet och erbjuda plats för kontorshörna. Härifrån finns också utgången till den inbjudande balkongen som med sitt trivsamma läge mot föreningens innergård blir det lilla extra. Från balkongen erbjuds trappa ner till innergården där man gärna socialiserar med de trevliga grannarna. Föreningen är mycket omtyckt och väl underhållen, och du kommer att ha tillgång till bekvämligheter som gästlägenhet och en avkopplande relaxavdelning i källaren. Dessutom har du allt inom gångavstånd tack vare den centrala belägenheten i Östersund. Detta är en sällsynt möjlighet att äga en pärla av en lägenhet i ett attraktivt område. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem på nära håll. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor.

  • Plus
  • Balkong
Krondikesvägen 92E, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 206 kr/mån
25 364 kr/m²

På populära Krondikesvägen kan vi äntligen presentera denna moderna och ombonade lägenhet med egen balkong mot innergården och hiss huset! På våning två, längst in på loftgången, finner du denna trevliga lägenhet. Här bor du med ett enskilt och lugnt läge då detta är en av gavellägenheterna. Bostaden har en social och genomtänkt planlösning med en välkomnande hall med ett stort förråd som erbjuder väldigt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även ett rymligt och trivsamt sovrum, balkong i sydväst-läge med sol från lunch och framåt samt ett stort badrum med praktisk tvättbänk och tvättmaskin. I lägenheten är det ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket skapar en ljus och härlig känsla i bostaden. För dig som söker ett lättskött och praktiskt boende med ett bra läge är detta det perfekta hemmet för dig. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till Storsjöbadet, travet och CirkleK. Du bor också med närhet till bussar, skola och fina grönområden. Föreningen har en trevlig innegård med lekplats, sandlåda, sittgrupper, grill och en trevlig pergola. Utanför huset finns det också ett utvändigt förråd som hör till lägenheten samt möjlighet till en parkeringsplats med motorvärmare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5