Mäklare Emma Veesmaa

Emma Veesmaa

Om mig

Emma arbetar som fastighetsmäklare i omtyckta Partille där hon förmedlar både bostadsrätter och villor. Hennes positiva energi, genuina intresse för människor och starka drivkraft mot resultat, gör att hon alltid strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar. Bjurfors starka varumärke tillsammans med Emmas gedigna erfarenhet inom försäljning och service skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Kronvägen 45, Partille - Centrum, Partille kommun
  • Sön 29 sep kl 11:00
Gamla Kronvägen 45, Partille - Centrum, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 45, Partille - Centrum, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 45

Lägenhet
Partille - Centrum, Partille kommun
Bjurfors Partille
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/7
4 291 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till Gamla Kronvägens kanske bästa läge, ett stenkast från Partille Centrum. Ta enkelt trappa eller hiss upp till våning 5. Ingången till bostaden ligger bekvämt belägen nära hiss/ trapphus. Bostaden stod klar 2019 och har endast haft en ägare som tagit mycket väl hand om den. Genomgående ekparkett, helkaklat och ljust badrum med kombimaskin, öppen och ljus planlösning mellan det toppmoderna köket och vardagsrum. Balkongen når du från bostadens sovrum, den ligger i svalt nordvästläge och badar i kvällssol med utsikt över centrum och grönområde. Tack vare ljusinsläpp från två väderstreck blir detta en ljus och fin bostad med härlig atmosfär som måste upplevas. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Gamla Kronvägen 49, Partille - Centrum, Partille kommun

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Partille - Centrum, Partille kommun
Bjurfors Partille
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
4 195 kr/mån
36 944 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna 2:a, mitt i hjärtat av Partille centrum. I denna lägenhet har du allt du behöver för en bekväm vardag. Köket är utrustat med bekvämligheter som diskmaskin, induktionshäll, inbyggd och mikrovågsugn. Den öppna, sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd i lägenheten. I det ljusa, helkaklade badrummet finner du en kombinerad tvätt & torktumlare och golvvärme samt dusch. I sovrummet finns plats för dubbelsäng samt utrymme för såväl en walk-in-closet som större förvaringsutrymme – vad man så önskar. I anslutning till sovrummet ligger balkongen i svalt nordvästläge med kvällsol att njuta av. Ett stenkast från porten finner ni Partille centrums alla bekvämligheter som mataffär, apotek, vårdcentral och inte minst köpcentrumet Allum bara några minuter från bostaden. Göteborg city nås enkelt med en busstur på ca. 10 minuter. I närheten finns gott om naturområden med trevliga promenadstråk/ löpslingor - Här finns helt enkelt det mesta man kan önska av ett bekvämt boende centralt beläget i Partille! Kontakta gärna ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Västra annebergsvägen 3L, Partille, Partille kommun
  • Sön 22 sep kl 13:00
Västra annebergsvägen 3L, Partille, Partille kommun, bild 2
Västra annebergsvägen 3L, Partille, Partille kommun, bild 3

Västra annebergsvägen 3L

Lägenhet
Partille, Partille kommun
Bjurfors Partille
2 595 000 kr
102,6 m²
4 rum
vån 2/3
5 917 kr/mån
25 292 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna trivsamma och sociala 4:a på Västra Annebergsvägen 3L! Redan när man kommer in i lägenheten möts man av fina materialval som lyxig granitkeramik på golvet i hallen och vackert bevarad fiskbensparkett i vardagsrummet. Tack vare ljusinsläpp från 2 väderstreck blir detta en genomgående ljus bostad med en social öppen planlösning. Inglasad balkong finner ni i soligt söderläge med utsikt över vackert grönområde. Varmt välkommen på visning för att uppleva denna pärla på plats!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3