Mäklare Natalie Vesterlund

Natalie Vesterlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikingavägen 45d, Granlo, Sundsvalls kommun
  • Idag kl 16:30
Vikingavägen 45d, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikingavägen 45d, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikingavägen 45d

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 100 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 665 kr/mån
13 253 kr/m²

Välkommen till Granlo och Vikingavägen 45D. Här har vi en ljus och fin 3:a med fint läge i området. Lägenheten rymmer två sovrum med många garderober, badrum med badkar, gästtoalett, kök med plats för matbord vid fönster samt rymligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i härligt solläge. Lägenhet är välskött och ligger bra till på tredje våningen. Brf Selångerhus Nr 4 är en mycket fin och välhållen förening med fin sammanhållning. Parkeringsplats med motorvärmare finns ledigt per omgående. I månadsavgiften ingår även kabel-tv och internet. Här i Granlo bor du med närhet till naturen, fina strövområden, matbutik, pizzeria, äventyrsgolf, vårdcentral och förskolor/skolor. Via den fina gång- och cykelvägen tar du dig med lätthet in till Sundsvalls centrum, förbi Mittuniversitetet. Välkommen att anmäla ert intresse.

  • Premium
  • Balkong
Skogsvägen 10B, Centralt, Timrå kommun
  • Imorgon kl 16:00
Skogsvägen 10B, Centralt, Timrå kommun, bild 2
Skogsvägen 10B, Centralt, Timrå kommun, bild 3

Skogsvägen 10B

Lägenhet
Centralt, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
400 000 kr
46 m²
1 rum
vån 3/3
4 135 kr/mån
8 696 kr/m²

Här finns nu en rymlig etta med nyrenoverat kök och allrum! Köket är ljust och nyrenoverat med plats för mindre matbord. Allrummet är stort och kan med fördel sätta upp en vägg för sovalkov om man önskar det. Väl inne allrummet är utgång till stor inglasad balkong med många soltimmar. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter av flera garderober i hallen och även i allrummet. Badrummet är stort och har gott om utrymme. Ett stambyte gjordes i badrummet 2015 och är utrustad med tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Här bor man centralt i Timrå med närhet till flera matvarubutiker, gym, restauranger, caféer, bank apotek m.fl. Goda bussförbindelser till Sundsvall, Birsta och Härnösand. I närheten finner man även Sundsvall/Timrå flygplats.

  • Premium
  • Balkong
Stödevägen 20, Stöde, Sundsvalls kommun
Stödevägen 20, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Stödevägen 20, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Stödevägen 20

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
650 000 kr
60 + 44 m²
4 rum
947 m² tomt

Välkommen till Stödevägen 20 och denna trevliga 1 1/2-plansvilla. Huset har ett ljust kök med mycket förvaring. I huset finns totalt tre sovrum. På entréplan finns ett större sovrum med garderober. Här finns också ett stort badrum med duschkabin samt med möjlighet att sätta dit en tvättmaskin. Från vardagsrummet har man utgång till baksidan av gården som är förberett till att göra altan om så önskas. Ett staket med grind finns runt hela baksidan. Perfekt för barnfamiljen eller dig med hund. Ett mindre toalettrum finns på övre plan. Väl däruppe finnes även två sovrum med snedtak. Från ena rummet så finns utgång till balkong som är beläget med många soltimmar. Här bor man centralt i Stöde med kort promenad till matbutik, Stöde Ip, förskola, pizzeria mm. Fristående garage med ett inrett gästrum/kontor finns på tomten. Välkommen att anmäla Erat intresse!

  • Premium
Knopvägen 8B, Alnö, Sundsvalls kommun
  • Ons 11 sep kl 16:30
Knopvägen 8B, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Knopvägen 8B, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Knopvägen 8B

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 695 000 kr
117 + 117 m²
6 rum
703 m² tomt

Välkommen till Knopvägen 8b. Här finns nu en ljus och välplanerad villa där väldigt mycket är renoverat så du med enkelhet bara flytta in och börja trivas. I hallen så möts du av en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och en fantastisk utsikt ut mot Alnöbron genom de stora fönsterpartierna. Bostaden har idag fyra stycken sovrum varav ena sovrummet har garderober med skjutdörrar längs hela väggen. Badrum ett på övervåningen är belägen med dusch och golvvärme, vidare finns även ett mindre toalettrum också utrustat med golvvärme. På nedervåningen finns en lyxig spaavdelning med bubbelpool, duschhörna, bastu och mysig belysning med spottar i taket. Här finns också en spelhörna/kontorsmöjligheter, ett större garage med elektrisk garageport, där halva delen är uppdelad till ett biorum samt en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, torktumlare och tvättmaskin och många garderober. På eftertraktade Alnö finns nu denna fina villa att förvärva! Välkomna att boka in dig för visning!

  • Premium
Grönavägen 3, Bergeforsen, Timrå kommun

Grönavägen 3

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 900 000 kr
112 + 150 m²
8 rum
1 000 m² tomt

Här har vi en välskött villa med större garage och carport på ett lugnt och trevligt område. Villan ligger med fint och bra läge på en återvändsgata. Bostaden är mestadels renoverad, välhållen och har öppna ytor mellan hall, kök och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder mycket ljusinsläpp från fönsterpartierna samt utgång till delvis takad altan. Köket är rymligt med mycket yta. Fyra sovrum, ett större master bedroom med utgång till altanen och ett med en mindre rum med en mindre walk in closet. Ett fint renoverat badrum med golvvärme, handukstork och spottar i tak. Här är det nya 3-glasfönster i större delen av bostaden, nyare plåttak 2015, vattenburen uppvärmning via pellets, inkopplad fiber, dränering som är gjord 2021. På källarvåningen finns ett allrum med mysig braskamin, tvättstuga, pannrum, förråd, hobbyrum, duschrum med badkar, handdukstork, golvvärme och bastu för avkoppling. Utvändigt finns en stor delvis takad altan. Här är en fin trädgård med härliga ytor för den trädgårdsintresserade. På tomten finns hallonbuskar, rabarber, äppelträd och pallkragar för odling av den intresserade. Här bor man i ett område som är omtyckt för alla åldrar. Trygg miljö för barnfamiljer med skola, förskola och mataffär. Nära till BSK Bergeforsens idrottsplats med fotbollsplaner, elljusspår, skridskoplan, discgolfbana och utegym. På sommaren kan man besöka badplatsen Brinken med sandstrand vid Indalsälven och Lögdösjön som även erbjuder fint fiske. Nära till Timrå Ridstadion, Midlanda flygplats, SCA arena, Timrås nya simhall, Timrå Golfklubb, almänn fotbollsplan. Välkomna att anmäla er på visning!

Rödhakevägen 32, Vävland, Timrå kommun

Rödhakevägen 32

Lägenhet
Vävland, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
825 000 kr
115 m²
5 rum
7 254 kr/mån
7 174 kr/m²

Lång säljande beskrivning Välkommen till Rödhakevägen 32! Letar du efter ett bekvämt och tryggt boende i form av en bostadsrätt men samtidigt önskar friheten som ett radhus. Då har du kommit rätt! Detta bostadsrättsradhus med garage om 115 kvm boyta är fördelat på fem rum och kök, varav fyra är sovrum. Uteplats både på fram- och baksida. På baksidan finns en mindre trädgård med en härlig altan som nås via vardagsrummet. Bostaden är i två plan och har ljusa och fina ytskikt. Här bor du lättskött och bekvämt med bostadsrättens alla fördelar, samtidigt som man får villakänsla. Här får du alltså det bästa av två världar - både trygghet och frihet! På Rödhakevägen 32 bor du barnvänligt på återvändsgata och med Furudals förskola i området. Lekpark, fotbollsplan och hockeyrink med belysning finns också och skoterled inom räckhåll. Fiber finns indraget. Välkommen att boka Er på visning!

  • Uteplats
Söråkersgatan 9, Söråker, Timrå kommun
  • Ons 11 sep kl 12:00
Söråkersgatan 9, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Söråkersgatan 9, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Söråkersgatan 9

Villa
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 500 000 kr
90 m²
4 rum
989 m² tomt

Välkommen till populära Söråker och denna renoverade enplansvilla i vinkel. Nu har du chansen att förvärva en fastighet med stora renoveringar utförda såsom nylagt plåttak, ny fasad, 3-glasfönster samt nyrenoverat kök. I bostaden möts du av en rymlig hall med utgång till altan, ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor, tre stycken stora sovrum. Ett rymligt vardagsrum samt ett välplanerat badrum. På fastigheten finns en lummig trädgårdstomt som ger ett insynsskyddat läge och med härligt uterum/lusthus med fint solläge. På tomten finner man också ett kallförråd, jordkällare samt tre förråd med indragen el. I Söråker finns goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats. Här finns även populära Folketshus med massa roliga aktiviteter för vuxna och barn, matvaruaffär, gym, apotek, café, restaurang, skola, förskolor, lekplatser mm. Välkommen att anmäla dig/er på visning!

  • Premium
Loböle 211, Stöde, Sundsvalls kommun

Loböle 211

Fritidshus
Stöde, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
550 000 kr
65 m²
2 rum
4 710 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga i natursköna Loböle! Med en bostadsyta på 65 kvadratmeter erbjuds du en unik möjlighet att bo nära naturen. Fastigheten är belägen på en stor tomt vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina drömmar om trädgård eller kanske till och med ett eget grönsaksland. På gården finnes redan äppelträd och hallonbuskar. Här bor du antingen året om eller under sommartid för att komma bort i lugnet och tystnaden. Stugan erbjuder alla bekvämligheter med kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen med möjlighet till matgrupp, altanen är belägen med insynsskydd och sträcker sig runt huset. Omgivningen är präglad av vacker natur och här kan du verkligen koppla av och njuta av lantlivets fördelar. Här finner du även skoterled och närhet till fiskevatten. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet med stor potential! Välkommen till Loböle, där naturnära boende blir verklighet.

Ava 645, Söråker -Tynderö, Timrå kommun

Ava 645

Gård/Skog
Söråker -Tynderö, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
6 600 000 kr
160 m²
5 rum
5 ha tomt

Välkommen till denna lantbruksdröm med stor inarbetad kundkrets inom B&B i Ava beläget i natursköna och kustnära Tynderö i Timrå kommun. Denna vackra lantbruksfastighet i Ava erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Med tillhörande strandremsa badar och solar ni många härliga sommar timmar. En vacker sjöbod pryder början på en fin brygga, bastu och en ved eldad badtunna finns alltid att tillgå och tillhör fastigheten. Här saknas inget för varken privat boende eller den B&B som nu genomsyrar Ava 645 . Detta fantastiska boende är inte bara boende , den vackra naturen och närheten till stranden är fantastisk och inger harmoni och lugn. Bad, båt och fiske livar upp för den enskilde om så önskas. Huvudbyggnaden som byggdes 2015 har exklusiva och lyxiga materialval på interiören. Med dörrar på nedervåning med en höjd på 2,5 meter så upplever du både rymd och lyx i bostaden. När du kommer in i hallen så möts du utav en öppen planlösning av kök och vardagsrum med vackra ljusinsläpp och ljusa materialval. På nedervåningen finns ett vackert och unikt badrum med badkar och så även dusch, med stora glasfönster från golv till tak i badrummet så inger det ett fint ljusinsläpp. En trappa upp finner man en genomgående stor hall och ett badrum med dusch. Tre stora sovrum som kan användas både i privat bruk såväl för uthyrning. I denna del av fastigheten hyr verksamheten i nutid ut rum för tillresta gäster. Det finns både trappa ner inom byggnaden och yttligare trapp till utsidan av huset, där kan du enkelt erbjuda uthyrning utan att bli störd i ditt privata liv av gäster för boende på denna fina övervåning . I hus nummer två finner du ett stort dubbelgarage med indraget vatten, golvvärme, toalett och fönster. Om så önskas är det möjligt att göra om det till yttligare en lägenhet för antingen att bo där själv eller för uthyrning. Om intresse för båt finns så vinterförvaras båten med enkelhet i garaget då garaget har väl tilltagen takhöjd. I övriga delen av huset finns en mindre lägenhet med badrum och dubbla dörrar med glasparti. På övervåningen finns en större lägenhet med köksanex , allrum, sovalkover, badrum och balkong. Den havsnära och väl tilltagna strandremsan lockar verkligen till intresse. En vedeldad bastu med närhet till den fina badtunnan samt en varmbonad sjöbod pryder början på ett fantastiskt fint soldäck, möjligheter till grill kvällar erbjuds genom en fin grillplats. Därtill står ett strategiskt traditionellt utedass uppställt i anslutning till den vackra havsviken. För att denna fastighets fulla prakt skall infrias så behöver den upplevas på plats. Välkommen att kontakta mig för mer information och privat visning.

  • Energieffektiv
Vikingavägen 43C, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 43C

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 252 kr/mån
17 857 kr/m²

Här finns en mycket fin och välplanerad etta om 42 kvm. Fräscht vitt kök, stor inglasad balkong, rymligt vardagsrum med stor sovalkov mm. Välkomna till en mycket fin etta som verkligen har allt. Lägenheten har vitt fräscht kök med utgång till stor inglasad balkong om hela 8 kvm. Vardagsrummet är ljust och har stora fönster. Rummet rymmer både soffgrupp och matmöbel. I sovalkoven ryms dubbelsäng 180 cm samt sängbord. Lägenheten har både klädkammare och garderober. Badrummet har plastmatta på golv och väggar. Tillträde kan ske omgående för den som önskar. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 10