Mäklare Tommie Lagerkvist

Tommie Lagerkvist

Om mig

Jag har jobbat med relationer och kundvård i 20 år! Mäklaryrket ger mig möjlighet att göra det jag är bäst på, att se andra människor och ta hand om deras unika behov vid varje försäljning. För mig är det viktigast att du känner dig trygg genom hela processen. Låt mig hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Apotekare Reinholds väg 7B, Teleborg, Växjö kommun

Apotekare Reinholds väg 7B

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 500 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
5 110 kr/mån
21 429 kr/m²

Välkommen till en mysig bostadsrätt på markplan i ett lugnt och lummigt område på Teleborg. Bra planerad och med ett generöst ljusinsläpp som skapar hög trivselfaktor. Vitt och stiligt vinkelkök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt utgång till en mysig uteplats i söderläge. Bostaden erbjuder även närhet till en rad bekvämligheter såsom Universitet, badplatser, matbutiker och Växjö-citys mångfald av restauranger och spännande evenemang. För den som vill utforska staden utan bil är möjligheterna många. Turtäta bussförbindelser och välplanerade cykelvägar gör det smidigt att ta sig runt i Växjö och upptäcka allt vad staden har att erbjuda. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Fyllerydsvägen 51D, Sandsbro, Växjö kommun

Fyllerydsvägen 51D

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 250 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1/2
5 800 kr/mån
20 089 kr/m²

Varmt välkomna till fridfulla Fyllerydsvägen och en väl omhändertagen bostadsätt i 2 plan med natur och golfbana som god granne! Här erbjuds en bostad med stora sociala ytor på nedreplan där kök och vardagsrum har en öppen planlösning och en direkt utgång till en privat uteplats i söderläge. Sobert kök i högsta kvalité från Marbodal med bänkskiva i mörk sten och rostfria vitvaror från Siemens. Det övre privata planet huserar tre sovrum med möjlighet till fyra om så önskas. Ställbar golvvärme i hela lägenheten. Välkomna och känn på den höga trivselfaktorn i både bostad och område!

  • Uteplats

Visar alla 2