Bostadsbutiken Sotenäs

Bostadsbutiken Sotenäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 16, null, Sotenäs kommun

Kyrkogatan 16

Villa
Sotenäs kommun
Bostadsbutiken Sotenäs
4 750 000 kr
85 + 50 m²
4 rum
210 m² tomt

Varmt välkomna till Kyrkogatan 16 och Skolgatan. Ett centralt läge i Kungshamn, två fastigheter med möjlighet för byggnation eller skräddarsy en fantastisk trädgård med gott om utrymme. Villan har genomgått mycket renovering sen 2022. Här har ni bland annat ett nytt kök, badrum, el, VA, fönster för att nämna några saker. Även ytskikt såsom innertak, väggar och golv har renoverats. Allt är gjort med mycket omtanke och beaktande av villans karaktär. Man har valt stilrena och naturnära kulörer samt bevarat och tagit fram villans historia i balkar och tegel som ett naturligt inslag i inredningen. I trädgården hittar ni ett mysigt gårdshus och på sommaren kan ni njuta av all grönska i trädgården och massa gott att mumsa på såsom vinbär, krusbär, rabarber, äpple och päron. Här bor ni på en kort promenad till såväl badplats, hamnen och centrum. Kungshamn erbjuder all tänkbar service som restauranger, butiker, vårdcentral systembolag, bageri och mycket mer. Välkomna med er intresseanmälan!

Villagatan 4A, Heljeröd - Bovallstrand, Sotenäs kommun

Villagatan 4A

Villa
Heljeröd - Bovallstrand, Sotenäs kommun
Bostadsbutiken Sotenäs
5 750 000 kr
94 + 82 m²
5 rum
966 m² tomt

Välkomna till Heljeröd, en populär och omtyckt del av Bovallstrand. Här har ni nu möjligheten att förvärva en mycket trivsam villa i ett plan med inredd källare och ett läge på första parkett mot havet. Interiören har mycket ljusa materialval och fina sällskapsytor då kök och vardagsrum har en öppen planlösning. Båda badrummen är helkaklade och ett är nyligen stilrent renoverat i en murrig grå ton. Entréplan innefattar två sovrum, badrum, kök samt vardagsrum med en värmande kamin. Källarplan är utan fönster men inrymmer sovrum, allrum, badrum samt tvättrum. Även utsidan har mycket extra att erbjuda. En klassisk trädgård kombinerat med berg och en otroligt rymlig terrass där ni kan ni njuta av solen hela dagen fram till solnedgången. I bergen på den lilla terrassen slås ni av en fantastisk vy över nejderna. Det finns dessutom ett gästhus och ett garage. Fiber är installerat och fastigheten är besiktigad och kopplad till en säljarförsäkring. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Ödby 47, null, Sotenäs kommun

Ödby 47

Fritidshus
Sotenäs kommun
Bostadsbutiken Sotenäs
5 000 000 kr
86 m²
4 rum
1 395 m² tomt

Här har ni en plats att njuta med familj och vänner med sol, bad och möjlighet att arrendera båtplats med brygga. Vi kan nu erbjuda ett fritidshus på Ödby med vackra vyer och naturskönt läge. Huvudbyggnaden innefattar kök, vardagsrum, badrum samt två sovrum. Dessutom ett mycket rymligt sovloft med plats för flera sängar. Lägg till en stor härlig terrass och promenadavstånd till del i brygga och Ödby Ö. Fastigheten ligger i en typisk Bohuslänsk natur med en blandning av berg, gräsmatta och omgiven av träd. Dessutom finns en fristående gäststuga med kokvrå, sovrum, badrum samt mindre sovloft. Även här finns en rymlig terrass i anslutning. Tar ni cykeln så når ni enkelt Hunnebostrand med alla dess restauranger, butiker och allmän service. Parkera bilarna gör ni enkelt vid entrén. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Springgatan, null, Sotenäs kommun

Springgatan

Fritidshus
Sotenäs kommun
Bostadsbutiken Sotenäs
625 000 kr
1 rum
19 m² tomt

Nu har ni möjlighet att överta denna vackert renoverade sjöbod i Springets båthamn med en tillhörande båtplats. Ett trevligt avkopplande läge i hamnen på brygga C där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Insidan är mycket smakfullt renoverad under åren 2021-23 med vitmålade ruffiga träpaneler, brunbetsat trägolv, loft med förvaringsmöjlighet, infällda spotlights , luftvärmepump samt eget elskåp. Det finns ett trinettkök med kyl samt frysfack. (vatten ej indraget). Möblemanget är specialbeställda och perfekta för denna bod och de kan vid intresse tas över av ny ägare. Sjöboden ligger på kommunalt arrende och därmed krävs det att man är mantalsskriven i Sotenäs kommun för att få förvärva. Boende är ej tillåtet.

Visar alla 4