Mäklare Emilia Almquist

Emilia Almquist

Om mig

Jag är resultatinriktad och driven med en genuin passion för människor och affärer därmed kommer jag att göra mitt yttersta för att du som säljare ska bli nöjd och hitta köpare som ser värdet i din bostad, för att du ska få högsta möjliga försäljningspris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasstigen 4, Vreta, Uppsala kommun
  • Tis 24 sep
Vasstigen 4, Vreta, Uppsala kommun, bild 2
Vasstigen 4, Vreta, Uppsala kommun, bild 3

Vasstigen 4

Tomt
Vreta, Uppsala kommun
CAF Mäkleri
3 795 000 kr
1 440 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en fantastisk tomt med sjöutsikt i Vreta, ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Tomten är disponerad på hela 1440 kvm och är belägen på en högre marknivå, vilket medför den otroliga utsikten. Tomten är perfekt för dig som vill skapa ditt nya drömboende i vacker miljö! Tomten bjuder in till harmonisk atmosfär med den lummiga naturen i omgivningen och den magiska utsikten över sjön Ekoln. Det är den perfekta privata oasen där du kan njuta av den fantastiska idyllen. På fastigheten finns även två byggnader som i dagsläget nyttjas som sommarstugor, där tillgång till sommarvatten finns. Det kommer inom kort finnas möjlighet att ansluta sig till ett reningsverk med stor kapacitet, genom gemensamhetsanläggningen. Säljaren finansierar och ordnar framdragningen till tomtgränsen. El finns i båda nuvarande byggnader. Vreta är ett område med vacker natur och närhet till vatten. Det finns en strand med flera badbryggor intill. Till tomten ingår även en båtplats - perfekt för dig som älskar att njuta av båtlivet! Under vinterhalvåret finns även möjlighet till skridskoåkning på slipad is samt skidspår. Området är lugnt, trivsamt och barnvänligt - förskola finns i närheten. Uppsala City når du med bil på ca 15 minuter och det går även regelbunden linjetrafik in till staden. Ett populärt utflyktsmål under såväl sommaren som vintern är naturreservatet Hammarskog, där det går att utföra olika aktiviteter, utegym, vackra promenadleder, fågelskådning och utforska vacker natur. Här finns möjligheten att låta dina boendedrömmar bli verklighet! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt för att boka en visning.

  • Premium
Friggaslingan 25, Skälby, Järfälla kommun
  • Sön 29 sep
Friggaslingan 25, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Friggaslingan 25, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Friggaslingan 25

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
CAF Mäkleri
5 495 000 kr
135 m²
5 rum
7 389 kr/mån
40 704 kr/m²

Varmt välkommen till detta familjevänliga radhus beläget i populära Järfälla! Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiska radhus disponerad på tre våningar om 135 kvadratmeter, med en insynsskyddad altan som vetter ut mot lummig natur - perfekt för avkoppling och härliga soltimmar! Byggt 2022 erbjuder bostaden en kombination av komfort och modernitet - i form av goda förvaringsmöjligheter, stilrena materialval och ytskikt. Radhuset är perfekt för den växande familjen som vill flytta in i en bostad som står redo för sin nästa familj! Radhuset är belägen på en gata där ingen trafik får passera, vilket gör det perfekt för barnen att leka på och medför även en lugn och bullerfri miljö. I närområdet finns skolor, förskolor, golfbana och ett stort utbud av affärer. Parkeringsplats ingår och föreningen har även förberett för laddstolpar! I Järfälla pågår just nu även en förlängning av tunnelbanans blåa linje, från Akalla fram till Barkarby. Trafikstart år 2027. Det innebär att kommunikationen för resenärer kommer förbättras ytterligare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 2