Mäklare Linda Lundgren

Linda Lundgren

Om mig

Jag är en positiv, driven och resultatinriktad mäklare som alltid gör det där lilla extra för mina kunder. Att jobba i ett högt tempo och gå de där extra stegen för varje affär är det något som står högt upp på prioriteringslistan för mig. Mitt lösningsorienterade och kreativa arbetssätt gör att ingen situation är omöjlig att lösa. Jag skapar skräddarsydda affärer som passar just dig och din bostad. Tillsammans med mig kan du känna dig trygg när jag guidar dig igenom ditt livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Palmes gata 41, Dragonfältet, Umeå kommun
  • Idag kl 14:00
Olof Palmes gata 41, Dragonfältet, Umeå kommun, bild 2
Olof Palmes gata 41, Dragonfältet, Umeå kommun, bild 3

Olof Palmes gata 41

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
CASA Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
119 m²
4 rum
vån 1/4
8 300 kr/mån
28 529 kr/m²

Välkommen till en stor och ljus lägenhet som bjuder på det lilla extra. Med fönster i tre väderstreck och två uteplatser kan du njuta av solens strålar hela dagen. Den generösa takhöjden och den luftiga, sociala planlösningen skapar en villa-liknande känsla som är svår att hitta i en bostadsrätt. Det smakfullt renoverade köket är utrustat med en stilren köksö som inte bara erbjuder extra arbetsyta utan också blir en naturlig samlingsplats i hemmet. Utöver köksön finns en stor separat matplats, perfekt för middagar och sociala tillställningar. Vardagsrummet smälter samman med resten av hemmet i en öppen och inbjudande atmosfär. Här finns också tre rymliga sovrum, perfekt för både barnfamiljen eller för dig som önskar extra utrymme. Utöver detta finner du ett stort förråd i lägenheten, en praktisk klädkammare och ett stort helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Detta är en chans att förvärva en bostad som verkligen känns som en villa, men med alla fördelar av att bo i lägenhet. Varmt välkommen på visning – denna lägenhet måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hedlundavägen 1B, Väst på stan, Umeå kommun
Hedlundavägen 1B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 2
Hedlundavägen 1B, Väst på stan, Umeå kommun, bild 3

Hedlundavägen 1B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
CASA Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 160 kr/mån
31 188 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt välplanerade och luftiga trea, en halv trappa upp, i en av Umeås absolut bästa bostadsrättsföreningar! Här bor du i en ljus och rymlig lägenhet med smart planlösning. En av bostadens stora fördelar är den separata uthyrningsdelen med egen ingång från trapphuset, men även tillgång från lägenhetens hall. Här finns ett pentry samt en egen toalett med dusch och tvättställ – perfekt för att hyra ut och bidra till att finansiera boendet, eller varför inte som en privat yta för tonåringen? Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det till den perfekta platsen för umgänge. Det moderna köket är stilrent med vita skåpluckor och gott om arbetsytor samt en trevlig matplats vid fönstret. Det stora sovrummet erbjuder ett harmoniskt utrymme för vila med en rymlig klädkammare som förenklar vardagen med gott om förvaring. Denna lägenhet ligger i en av Umeås mest eftertraktade bostadsrättsföreningar, BRF LOGEN. Med stabil ekonomi, låga avgifter och en välskött, grön innergård erbjuder föreningen både trygghet och trivsel. Här finns en stark gemenskap där grannar möts och njuter av den fina boendemiljön. Denna lägenhet erbjuder en unik möjlighet att kombinera bekvämt boende med en flexibel uthyrningslösning, mitt i ett populärt område nära både grönområden och stadens puls. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem!

  • Premium
Gårdsgatan 21, Tomtebo Gård, Umeå kommun
  • Idag kl 12:00
Gårdsgatan 21, Tomtebo Gård, Umeå kommun, bild 2
Gårdsgatan 21, Tomtebo Gård, Umeå kommun, bild 3

Gårdsgatan 21

Radhus
Tomtebo Gård, Umeå kommun
CASA Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
145 + 6,5 m²
6 rum
106 m² tomt

Ett exklusivt boende där du dessutom har möjlighet till amorteringsfrihet i 5 år! Kontakta oss redan nu för chansen till ett av dessa moderna radhus i tre plan. Huset erbjuder en enastående boendeupplevelse med lyxiga detaljer och högkvalitativa materialval. Med en generös takhöjd på 270 cm på alla plan, skapas en ljus och rymlig atmosfär genom hela bostaden. På entréplan möts du av en öppen planlösning som förenar köket och vardagsrummet, perfekt för både vardagsliv och underhållning. Från vardagsrummet når du en altan i västerläge med utsikt över den lugna innergården. Här finns också ett fullt utrustat badrum med tvättdel, praktiskt och bekvämt för familjens behov, samt en välkomnande och rymlig hall med plats för förvaring. Mellanplanet erbjuder mysiga och privata sovrum, idealiska för avkoppling och återhämtning, samt ytterligare ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. På översta planet finner du ett ytterligare sovrum som erbjuder lugn och ro, samt ett stort allrum med skjutdörrar som leder ut till en imponerande terass som verkligen är något utöver det vanliga! Detta radhus har många exklusiva detaljer, inklusive ett kök utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin för en elegant och stilren look. Köket har även högkvalitativa silestoneskivor för både stil och hållbarhet. Eleganta spotlights i fönstersmygar skapar en inbjudande atmosfär, och genomgående enstavs parkettgolv ger en enhetlig och lyxig känsla. Med minimal skötsel och låga driftskostnader får du mer tid över till familj, fritidsintressen och avkoppling. Detta hem erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och ekonomi vilket gör det till ett idealiskt val för dig som vill njuta av livet utan bekymmer. Förutom att huset är energieffektivt så betalar du ingen fastighetsskatt de 15 första åren. Missa inte chansen att förvärva detta unika boende beläget i Umeås nya stadsdel Tomtebo Gård. Med endast 7 km från centrum och närhet till både NUS och universitetet, erbjuder detta område en perfekt balans mellan stadsliv och natur. All tänkbar service finns tillgänglig och naturen ligger precis runt hörnet. Tomtebo gård - där staden möter naturen. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Näckrosvägen 24, Västerslätt, Umeå kommun
  • Imorgon kl 17:00
Näckrosvägen 24, Västerslätt, Umeå kommun, bild 2
Näckrosvägen 24, Västerslätt, Umeå kommun, bild 3

Näckrosvägen 24

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
CASA Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 717 kr/mån
28 047 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade tvåa belägen i det stadsnära och populära området Västerslätt. Här möts du av ett smakfullt renoverat hem som erbjuder både komfort och funktionalitet. Köket är hemmets hjärta och imponerar med sin moderna design från Sentens. Här finner du gott om förvaring, en praktisk köksö och högkvalitativa vitvaror i rostfritt stål. De två stora fönstren släpper in rikligt med ljus och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är generöst tilltaget med plats för både en större soffgrupp och en matplats, perfekt för trevliga middagar och avkoppling. Härifrån når du den inglasade balkongen i västerläge, där du kan njuta av kvällssolen. Sovrummet är rymligt och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare samt en stor skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och utrustat med en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Den välkomnande hallen ger ett stilrent första intryck med sin stora skjutdörrsgarderob och generösa avhängningsmöjligheter. Bostaden är en del av en stabil och välskött förening med god ekonomi. Här kan du njuta av en låg månadsavgift samt tillgång till bekvämligheter som övernattningsrum, samlingslokal och tvättstugor. Detta är en bostad som kombinerar det bästa av ett modernt hem med ett centralt läge – ett tillfälle du inte vill missa! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4