Mäklare Marcus Dexell

Marcus Dexell

Om mig

Med många års erfarenhet av mäkleri, försäljning och kundvård förmedlar jag bostäder med en tydlig målbild där dina intressen som kund är mitt största fokus. Mitt personliga engagemang är komponenten som är avgörande för att kunna påverka de detaljer som leder till en lyckad försäljning och det har genom åren resulterat i flertalet återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Splintvedsgatan 2, Hills, Mölndals kommun

Splintvedsgatan 2

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Croisette Göteborg
3 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
7 254 kr/mån
53 624 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska bostad. Här erbjuds en öppen planlösning med stilrena interiörer vilket harmonierar perfekt med den exklusiva känslan som Hills Villastad förmedlar. När du kliver in i hemmet möts du av en luftig och välkomnande atmosfär och de stora fönsterpartierna låter ljuset flöda in från två väderstreck och ger en fantastisk utsikt över omgivningarna med såväl Hills golfbana som natur. Bostaden är belägen i ett fritt läge och förlängs av en väl tilltagen balkong i sydvästläge där solen följer en från tidig eftermiddag till solnedgång. Den öppna planlösningen skapar en sömlös integration mellan kök och vardagsrum som utgör navet med gott om plats för samvaro och umgänge. Här bor ni i en trivsam Riksbyggenföreningen i ett lugnt och grönskande område. Det finns tillgång till flera grillplatser, stort cykelförråd med lås samt parkering med laddstolpe precis utanför dörren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
1 800 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 443 kr/mån
26 277 kr/m²

Varmt välkomna till en ultimat planerad bostad med stor uteplats i sydväst. Planlösningen är genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck vilket tillsammans med de ljusa ytskikten och generös takhöjd skapar en känsla av rymd. Bostaden har genomgående hög standard och stilrena materialval. Köket är renoverat och binds tröskelfritt ihop med vardagsrummet vilket ger en social yta för hela familjen. Parkering ingår i avgiften. Här bor ni i en populär förening med fina gemensamhetsutrymmen och välskötta innegårdar. Området är lugnt och barnvänligt och erbjuder all tänkbar service såsom affärer och goda kommunikationsmöjligheter in till centrum.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gamlestadstorget 18, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Gamlestadstorget 18

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Croisette Göteborg
1 700 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 489 kr/mån
43 590 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade, ljusa och insynsskyddade genomgångsetta med fönster i två väderstreck. Planlösning lämnar inget övrigt att önska med separat kök och tilltaget allrum. Bostadens är genomgående i gott skick och här finns alla möjligheter att sätta sin egen prägel. Här bor du i en populär förening med välskött med god ekonomi och en pittoresk innegård utrustad med såväl grillplatser som grönyta. Läget är optimalt, med både natur och stadsliv inom nära räckhåll. Området är känt för sina pittoreska gator och blandad bebyggelse. Här bor du med närhet till goda kommunikationer affärer, restauranger och all nödvändig service. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus

Visar alla 3