Mäklare Kim Appelfeldt

Kim Appelfeldt

Om mig

Min strävan är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vara din pålitliga guide genom kanske den mest betydelsefulla affären i ditt liv. Min motivation ligger i att alltid ge mitt yttersta i varje moment för att optimera försäljningen enligt dina önskemål och säkerställa det bästa slutresultatet. Varmt välkommen att kontakta mig, och jag ser fram emot att dela med mig av hur jag arbetar för att säkerställa att din försäljning blir så framgångsrik som möjligt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Revingegatan 13A, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 22 sep kl 14:30
Revingegatan 13A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Revingegatan 13A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Revingegatan 13A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Croisette Lund
2 650 000 kr
58,9 m²
2 rum
vån 2/4
3 898 kr/mån
44 992 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga och välplanerade lägenhet på två rum och kök. Här erbjuds stort ljusinsläpp från fönster, helkaklat badrum och ett kök med plats för matbord. Sovrummet har gott om förvaringsmöjligheter och vardagsrummet har nyslipad fiskbensparkett och utgång till en solig balkong i västligt läge. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Rudeboksvägen 716, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Sön 22 sep kl 12:30
Rudeboksvägen 716, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Rudeboksvägen 716, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Rudeboksvägen 716

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Croisette Hyllie
2 100 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/2
3 466 kr/mån
30 882 kr/m²

Grymt väldisponerad lägenhet med genomgående stilrena materialval och en yteffektiv planlösning. Här erbjuds ett smakfullt kök i elegant grå ton med fin kontakt med matplats och vardagsrum i direkt anslutning. Vidare åtnjuts access till en härligt stor balkong i västligt läge. Ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter i separat tvättrum och en rymlig sovrumsmiljö med optimala förvaringsmöjligheter. Allt detta på ett lugnt läge på Gunnesbo med fantastiska förbindelser med några minuters promenad till antingen buss eller tåg som tar dig smidigt till Lund C - varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Tallgatan 10, Södra Sandby, Lunds kommun
Tallgatan 10, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 2
Tallgatan 10, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 3

Tallgatan 10

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Croisette Hyllie
3 095 000 kr
92 + 35 m²
3 rum
800 m² tomt

I barnvänliga kvarter finns nu möjlighet till denna enplansvilla med chans att sätta sin egen prägel. Idag består villan av två bra sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till trädgården samt ett öppet generöst kök, garage och stora förrådsutrymmen. En utemiljö med massor av lummig grönska, damm och växthus. Allt med direkt närhet till såväl buss som skola, förskola samt kringliggande naturområden att njuta av. Varmt välkomna!

  • Premium
Lilla Varvsgatan 21E, Västra Hamnen, Malmö kommun
Lilla Varvsgatan 21E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 21E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 21E

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Lund
3 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/5
5 992 kr/mån
46 369 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna smakfulla trerummare om 84 kvm som har allt och lite till. På Lilla Varvsgatan 21E erbjuds en stilfull lägenhet med underbart ljusinsläpp, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med egna tvättmöjligheter, två fina sovrum och en generös balkong i bästa söderläge. Läget är perfekt! Ta en härlig kvällspromenad längs Sundspromenaden och se solnedgången eller vakna piggt med ett morgondopp i havet. På kort gångavstånd finns matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Oxievägen 4, Eslöv, Eslövs kommun
Oxievägen 4, Eslöv, Eslövs kommun, bild 2
Oxievägen 4, Eslöv, Eslövs kommun, bild 3

Oxievägen 4

Villa
Eslöv, Eslövs kommun
Croisette Lund
4 195 000 kr
147 + 36 m²
5 rum
832 m² tomt

Med plats för hela familjen där allt är bekvämt paketerat i ett plan bjuds vi in till Oxievägen 4. Här är det inte svårt att förstå att detta kan bli en plats att kalla sitt hem. Vi möts av en trivsam planlösning som tillsammans med den grönskande trädgården skapar härligt villaliv för familjen. När vi kliver in över tröskeln får vi direkt en känsla av öppenhet där köket är rymligt och stort nog för den köksglada med köksö, bra bänkytor, gästkockar och vänner runt bordet i det intilliggande vardagsrummet. Hela 4 sovrum gör att alla har plats att hitta sin egna lilla vrå och här bjuds vi på både separat klädvårdsavdelning, badrum och gäst-wc. På huset insynsskyddade baksida har vi en idyllisk sommardröm med stort pooldäck där vi får plats med både solsängar, loungemöbeln och grillen. Här är det både privat, lugn och välbalanserat och väljer man att inte vara under bar himmel eller behöver man ta skydd mot regn och vind så gör sig det generösa uterummet perfekt för att duka upp till grillkvällar. Trädgården är toppen för spralliga ben och för att underlätta vardagens bestyr finns här en robotgräsklippare. På framsidan har vi uppfart om husets båda sidor samt ett garage. På Oxievägen bor man lugnt och idylliskt samtidigt som man inte behöver tumma på bekvämligheterna, läget innebär att man har närhet till kommunikationer, förskola, skola och affär.

  • Premium
Småskolevägen 5, Mårtens Fälad, Lunds kommun
  • Sön 22 sep kl 13:30
Småskolevägen 5, Mårtens Fälad, Lunds kommun, bild 2
Småskolevägen 5, Mårtens Fälad, Lunds kommun, bild 3

Småskolevägen 5

Radhus
Mårtens Fälad, Lunds kommun
Croisette Lund
5 195 000 kr
140 + 7 m²
6 rum
232 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska 2-plansradhus, utformat med en genomtänkt planlösning som maximalt utnyttjar 140 kvadratmeter. På övervåningen hittar du fyra sovrum och ett allrum samt badrum vilket ger gott om utrymme för hela familjen. På nedre plan finns de mer sociala ytorna, en gästtoalett, ett fantastiskt kök därtill ett rymligt vardagsrum. Som extra bonus har huset ett inglasat uterum, en inglasad balkong och en tvåmanna bastu för avkopplande stunder - Lyxigt! Trädgården är en grönskande oas, frodig och trivsam, med ett soligt söderläge där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Det finns gott om parkeringsmöjligheter, inklusive garage och ytterligare parkeringsplatser i området. Detta radhus ligger i ett populärt och familjevänligt område med låga driftskostnader. Här är det nära till både förskola och skola, samt till härliga grönområden. Missa inte chansen att flytta in i detta fantastiska hem! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
Dörröd 951, Veberöd, Lunds kommun
Dörröd 951, Veberöd, Lunds kommun, bild 2
Dörröd 951, Veberöd, Lunds kommun, bild 3

Dörröd 951

Gård/Skog
Veberöd, Lunds kommun
Croisette Lund
10 995 000 kr
250 + 82 m²
7 rum
5,3 ha tomt

Välkommen till en underbar och gedigen gård, belägen på den vackra skånska landsbygden med dess mjukt böljande landskap! Här får du det bästa av två världar: ett idylliskt lantligt läge med möjligheter för hästar, samtidigt som du har naturen precis runt hörnet. Huvudbyggnaden är ett charmigt och energieffektivt stenhus byggt 2009 på hela 250 kvadratmeter. Utemiljön är magisk med ett stort trädäck som har båda jacuzzi och pool - här ser du direkt ut på hästarna som strövar runt huset. Perfekt för den som vill kombinera det lantliga med moderna bekvämligheter. Utöver boningshuset finns en rymlig sidobyggnad som dels används som garage för fordon, maskiner, verktyg, dels är inredd med hundboxar som inrymmer familjens tre fina jakthundar med tillhörande rastgård bakom byggnaden. Sidobyggnaden är också den byggd i sten och har ett gjutet betonggolv med vattenburen golvvärme. För hästälskaren är gården en dröm som går i uppfyllelse. Redan nu finns det robusta hagar och ligghall med tre avdelningar varav en för uppbindning. Här finns även gott om utrymme för att bygga ridbana och stall om du så önskar. Det här är en plats som verkligen måste upplevas för att förstå dess charm och potential. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 7