Mäklare Emelie Engdahl

Emelie Engdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 30 jun kl 15:45
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 495 000 kr
135 m²
5 rum
vån 6/9
9 231 kr/mån
48 111 kr/m²

På Ribersborgs fantastiska havssida finns nu möjlighet till en otroligt elegant och genomtänkt våning i sann perfektion! Dubbla balkonger, sagolikt genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier, fin havsutsikt och upp till fyra bra sovrum är bara några av attributen som kan nämnas. Varmt välkomna att uppleva Sergels väg 14B!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nygatan 90B, Centralt, Trelleborgs kommun
  • Tis 2 jul kl 16:30

Nygatan 90B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 4/4
2 148 kr/mån
17 679 kr/m²

I smakfulla nyanser möts vi av denna bostad som ligger högst upp i huset med en härlig utsikt. Den öppna planlösningen bidrar till goda och sociala umgängesytor. Här bor du på Citynära läge med gångavstånd till tågförbindelser samt utbud av shopping och dagligvaruhandel. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Västra Varvsgatan 27, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 30 jun kl 15:00

Västra Varvsgatan 27

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/6
7 010 kr/mån
37 308 kr/m²

På bästa adress i ljuvliga Västra Hamnen. Här bor du vid gröna Ankarparken och Ica Maxi, Sundspromenaden med vattnet runt hörnet. Våningen är bekvämt belägen på första våningen och bemästrar optimerade och smarta kvadratmeter, här bor man bra! Dessutom erbjuder bostaden trevlig utsikt, lättmöblerade rum, öppen planlösning och bra förvaringsmöjligheter. I Västra Hamnen bor du bland trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och havet nås nästan lika enkelt. Här finns även matbutiker, restauranger, butiker, caféer, skolor, förskolor, parker, bra kommunikationer och badplatser.

  • Plus
  • Hiss
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun

Bassänggatan 3

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 195 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 1/8
5 265 kr/mån
56 162 kr/m²

På unikt läge på undanskymda Bassänggatan i Malmös nya havsvända city välkomnas vi av en rymlig och genomgående marklägenhet – bekvämt belägen några trappsteg upp med hiss från markplan. Redan i hallen slås vi av en takhöjd på 3,1 meter, exklusiva materialval, väggar i behagligt grå nyans och vackra trägolv som tillsammans skapar en fin hemkänsla. Lite längre in väntar ett smakfullt Marbodal-kök i matchande grått, som tack vare takhöjden är utrustat med en extra uppsättning överskåp. Här i allrummet finns det gott om plats för matbord och soffmöblemang, och vi har en skön utsikt över den inglasade balkongen som med sina tolv kvadratmeter fungerar som ett ombonat uterum. Här blickar vi ut mot Universitetsholmens flanörstråk Citykajen och Bassängkajen, där fotgängare och cyklister har företräde – och på andra sidan Varvsbassängen växer den dynamiska stadsdelen Varvsstaden fram med gångbroar, bryggor, kulturinstitutioner och restauranger. Våningens master bedroom ligger vänd mot husets gröna innergård med utgång till en lummigt inramad uteplats på runt elva kvadratmeter. Mot gården ligger även de två andra sovrummen som passar utmärkt som barn- och tonårsrum, kontor eller gästrum. Här får vi det bästa av två världar mellan Gamla väster och Västra hamnen, ett par hundra meter till Malmö Live och minst lika nära är Anna Lindhs Plats med västra nedgången till Malmö Central. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Signalgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Ons 3 jul kl 17:00

Signalgatan 4

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
5 961 kr/mån
47 987 kr/m²

Nära härliga promenadstråk och badplatser i populära Västra Hamnen kan vi presentera denna otroligt stilfulla och trivsamma våning med genomgående nordiskt svala färgval och material som skänker både elegans och harmoni. Välplanerad trea på centralt läge i Västra hamnen med solig gårdsutsikt från den rymliga sydvästbalkongen. Lägenheten ståtar med ekparkett och vita väggar. Klassisk planlösning med separat kök som har tydlig vardagsrumskontakt. Arkitekten har på ett fulländat vis lyckats kombinera yteffektivitet med öppna ytor och kryddat livet på Signalgatan med takhöjd om ca 2,70 m och ett enormt ljusflöde genom hela våningen. Lägg därtill ett fritt läge och med skolan och djuphavsbadet, nästan som sina egna grannar, mindre än fem minuter bort både morgon- och kvällsdopp.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 8, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Idag kl 17:45

Döbelnsgatan 8

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/6
3 617 kr/mån
43 068 kr/m²

Välkomna till anrika Brf Malmgården med centralt läge alldeles intill Rörsjöparken och Kungsgatans lummiga promenadstråk. Här finner vi en total renoverad bostad med trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum samt ett extra rum / sovalkov perfekt för dig som önskar ett hemmakontor eller barnrum med tillhörande garderob. Lägg därtill ett helkaklat badrum och tillgång till en härlig takterrass så är har du allt man kan önska sig. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Hyllie Boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 395 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/7
3 274 kr/mån
48 103 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade, nyproducerade etta om ca 29 kvm som bjuder på tilltalande planlösning och stor gårdsvänd balkong på våning 5 av 5 med en fri utsikt. Bo på attraktivt läge i området med kort promenadavstånd till Hyllie Station.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 7