Mäklare Pernilla Fahlén

Pernilla Fahlén

Om mig

Jag är uppvuxen i Örnsköldsvik och har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2004. Jag började som byggnadsingenjör och idag arbetar jag som fastighetsmäklare. Min ambition är att skapa långsiktiga relationer, där kunden står i fokus genom hela köp- och säljprocessen och där kunden vet att jag alltid kommer vara en tydlig, kommunikativ och pålitlig mäklare i alla lägen

Mäklarens försäljning på Hemnet
Höjdvägen 1, Gullänget, Örnsköldsviks kommun
Höjdvägen 1, Gullänget, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Höjdvägen 1, Gullänget, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Höjdvägen 1

Villa
Gullänget, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
695 000 kr
107 + 77 m²
5 rum
1 223 m² tomt

Välkommen till denna villa, som erbjuder stor potential för den som vill sätta sin egen prägel. Denna en och en halvplansvilla med källare har en gulputsad fasad och en singelklädd uppfart samt ett trädäck på mark. Den mysiga trädgården, omgiven av frodig grönska, inkluderar ett charmigt uthus. Invändigt erbjuder bostaden möjligheter för renovering och förvandling till ditt drömhem. Entréplanet har generösa ytor med ett stort arbetskök, ett vardagsrum och ett allrum i fil, alla med bra ljusinsläpp från fönsterpartier i tre väderstreck. På ovanvåningen finns tre rymliga sovrum med flexibla möbleringsalternativ och en gäst-wc. I källaren finns en tvättstuga. Denna villa, med sitt charmiga utgångsläge, ger dig möjlighet att skapa ett hem helt efter dina egna önskemål och behov. Välkommen att upptäcka potentialen i detta boende i Gullänget!

  • Premium
Röksta 326, Nordingrå, Kramfors kommun
Röksta 326, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 2
Röksta 326, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 3

Röksta 326

Fritidshus
Nordingrå, Kramfors kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 095 000 kr
82 m²
2 rum
1 695 m² tomt

Välkommen till detta charmerande fritidshus på 82 oemotståndliga kvadratmeter, beläget på en höjd som bjuder på fantastiska gröna vyer och en känsla av avskildhet. Här får du njuta av naturens skådespel året om, med en utsikt som är svår att tröttna på. När du kliver in genom dörren möts du av en välplanerad och ljus planlösning som genomsyras av en varm och inbjudande atmosfär. Det stora köket är en fröjd för matlagningsentusiaster, med generös förvaring bakom vackra träluckor och gott om plats för ett större matbord där familj och vänner kan samlas. Flertalet fönster släpper in rikligt med dagsljus och ger en härlig rymd, medan den värmande braskaminen sprider en mysig stämning under årets kallare månader. Vidare in i huset finner du det rymliga vardagsrummet som fortsätter på samma tema med de vackra trägolven som i köket. Här finns en centralt placerad kakelugn som inte bara är en fröjd för ögat utan även skänker skön värme och trivsel. Fönsterpartierna i rummet skapar en ljus och luftig känsla och ger en vacker inramning till de grönskande omgivningarna. Sovrummet erbjuder en lugn och rofylld plats för vila, med tillräckligt med utrymme för att skapa en personlig och ombonad miljö. Badrummet är både funktionellt och stilrent, utrustat med en praktisk tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Dessutom finns en extra gästtoalett, perfekt för besökare och för att underlätta vardagen. Detta fritidshus är en dröm för den som söker en plats att koppla av och njuta av livet i natursköna omgivningar, utan att kompromissa med bekvämlighet och funktion. Här kan du skapa minnen för livet och verkligen känna dig som hemma. Välkommen till ditt nya paradis!

  • Premium
Järvstagatan 26D, Örnsköldsvik överstan, Örnsköldsviks kommun

Järvstagatan 26D

Lägenhet
Örnsköldsvik överstan, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
945 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 512 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet i markplan med egen ingång och uteplats. Bostaden erbjuder två rum och kök, vilket skapar en rymlig och bekväm atmosfär. Köket och duschrummet har renoverats och har moderna ytskikt. Förvaring är inget problem här, då det finns gott om plats i två klädkammare och flera andra förvaringsutrymmen. Uteplatsen ger en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Missa inte chansen att se denna charmiga lägenhet – boka din visning idag!

  • Plus
  • Uteplats
Svartbyvägen 12, Svartby, Örnsköldsviks kommun

Svartbyvägen 12

Villa
Svartby, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
2 395 000 kr
110 + 82 m²
5 rum
1 285 m² tomt

I trivsamma Svartby presenterar vi denna smakfulla villa på utmärkt läge nära såväl grundskola som buss och härliga promenadvägar runt Höglandssjöarna. Villan erbjuder tre sovrum med möjlighet till fler, ett generöst tilltaget vardagsrum och en elegant köksinteriör med stor matplats. Lägg därtill ett snyggt helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter, liksom utgång till underbar utbyggnad med öppet till nock, värmande kamin och fantastiska glaspartier som bjuder på en strålande utsikt över området. Extra bonuskvadrat i inredd källare med bland annat bastu, förråd och fint inrett sovrum. Utemiljön lockar med upphöjt trädäck av vida mått, perfekt för socialt umgänge eller för familjen att njuta av sommarsolen. Här finns både inbyggt bad och plats för grillen. Härlig gräsmatta för barnens lek och både garage och lekstuga finns att tillgå. Här bor du modernt och bekvämt i natursköna omgivningar. Varmt välkomna!

  • Plus
Nygårdsvägen 3, Svartby, Örnsköldsviks kommun
Nygårdsvägen 3, Svartby, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Nygårdsvägen 3, Svartby, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Nygårdsvägen 3

Villa
Svartby, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
595 000 kr
91 + 70 m²
5 rum
1 256 m² tomt

Drömmer du om en villa med potential? Nu har du chansen att förvärva en 1½-plansvilla i Svartby som du kan sätta din egen prägel på. Villan har renoveringsbehov men också stora möjligheter för dig som vill skapa ditt drömboende. Boarean är 91 kvm och i källarens 70 kvm finner vi såväl tvättstuga som förrådsutrymmen. Entréplanet erbjuder vardagsrum i fil med allrum i öppen planlösning, toalett samt ett kök med bardisk mot stor matplats. På det övre våningsplanet väntar ett större och ett mindre sovrum, toalett och ett rymligt allrum eller sovrum med anslutande läshörna eller mysigt krypin. Guldkantad trädgårdsmiljö därtill där härligt generösa gräsytor väntar liksom massor av varierad grönska. Läget är utmärkt med sin lugna och barnvänliga atmosfär. Här bor du nära både förskola, skola och vacker natur såsom Höglandssjön och Bergsjöns skogsområde. Varmt välkomna!

  • Premium
Mandolinvägen 16, null, Örnsköldsviks kommun
Mandolinvägen 16, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Mandolinvägen 16, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Mandolinvägen 16

Villa
Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
1 350 000 kr
179 + 36 m²
7 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla i Bjästa, där varje rum bjuder in till ett liv av komfort och stil. På entréplan möts du av sociala ytor som genast ger en känsla av hemtrevnad. Det vita arbetsköket är både praktiskt och estetiskt tilltalande, och leder vidare till ett allrum där en kakelugn sprider värme och atmosfär. Härifrån har du också direkt utgång till ett inglasat uterum, som i sin tur öppnar upp mot en underbar trädgård – perfekt för avkopplande stunder och härliga grillkvällar. Entréplan fortsätter att imponera med ett stort vardagsrum i vinkel, där klassisk parkett och stora fönsterpartier ger rummet en elegant och ljus atmosfär. Här finns också en separat bastu och ett kombinerat badrum med klädvårdsavdelning, där förvaring och tvättfaciliteter gör vardagen smidig och bekväm. Ovanvåningen förser oss med tre av hemmets totalt fyra sovrum, alla rymliga och inbjudande. Ett ljust och tilltalande allrum erbjuder flertalet möbleringsalternativ och skapar en flexibel yta för familjens olika behov. På denna våning finner du även ett helkaklat badrum med hörnbadkar – en perfekt plats för avkoppling och egen tid. Utomhus väntar en underbar trädgård med varierande grönska och gott om plats för egen odling om så önskas. Denna villa i Örnsköldsvik är en plats där varje detalj bidrar till ett hem fyllt av liv och möjligheter. Välkommen hem!

  • Premium
Sörböle 305, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår
Sörböle 305, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Sörböle 305, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Sörböle 305

Gård/Skog
Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
995 000 kr
70 + 10 m²
3 rum
5,1 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård som erbjuder en oas av lugn och naturskönhet! Bostadshuset har ny fasad, nytt tak, nya fönster och ett inglasat uterum. Huset har golvvärme och kamin för optimal komfort. På gården finns bland annat en bastu, en gäststuga och en mindre ladugård. Perfekt för dig som söker ett avskilt permanet- eller fritidsboende med moderna bekvämligheter.

  • Premium
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Granitvägen 28, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Granitvägen 28

Villa
Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Croisette Örnsköldsvik
975 000 kr
200 m²
10 rum
9 130 m² tomt

Välkommen till denna fastighet med vackert läge och stor potential i lantlig miljö, bara 10 minuter från Örnsköldsviks centrum. Fastigheten omfattar en markareal på hela 9 853 kvm och har en tillåtande detaljplan. Huset på fastigheten är idag uppdelat i tre lägenheter, men kan även omvandlas till ett enfamiljshus. Huset har stora skador på grund av tidigare läckage från yttertaket, men renovering har påbörjats med nytt yttertak. Omfattande renoveringar kommer att krävas för att modernisera och återställa huset till sin forna glans. Detaljplanen indikerar goda möjligheter att stycka av flertalet nya fastigheter eller tomter efter lantmäteriförrättning. Den tillåter friliggande enplanshus med en byggnadsarea på max 150 kvm på minst 800 kvm tomtarea, med möjlighet att inreda vinden, samt en komplementbyggnad på max 50 kvm. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Premium

Visar alla 8