Mäklare Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönninge Torg 14, Rönninge, Salems kommun
Rönninge Torg 14, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Rönninge Torg 14, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Rönninge Torg 14

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
3 250 000 kr
63 m²
3 rum
4 765 kr/mån
51 587 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fina 3:a med ett oslagbart läge i hjärtat av Rönninge centrum! Här bor du med närhet till allt – bara ett stenkast från pendeltåget, trevliga restauranger, och den vackra Skönviksparken samt sjön Flaten. Dessa moderna bostäder, uppförda mellan 2016 och 2018, håller hög standard och erbjuder ett fräscht och stilrent boende. Lägenheterna präglas av ljusa och fina materialval som skapar en inbjudande och trivsam atmosfär. I denna lägenhet finns två rymliga sovrum, vilket gör den perfekt för både familjer och par. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar och skapar ett luftigt och rymligt intryck. Köket är utrustat med moderna vitvaror och erbjuder gott om förvaringsutrymme. En av höjdpunkterna är den fantastiska inglasade balkongen med sjöglimt över sjön Flaten. Här kan du njuta av morgonkaffet, avkopplande stunder och soliga eftermiddagar med en oslagbar utsikt. För att inte tala om de fantastiska solnedgångarna över sjön! Kort sagt, detta är en lägenhet som erbjuder allt man kan önska sig. Med sitt oslagbara läge, moderna standard och fantastiska balkong är detta ett drömboende för dig som söker det lilla extra. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Rönninge centrum!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rönningevägen 3, null, Salems kommun
  • Idag kl 13:00

Rönningevägen 3

Lägenhet
Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
3 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/5
5 639 kr/mån
38 210 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och välplanerade 3:a med moderna ytskikt och en balkong som vetter mot den rofyllda Skönviksparken och sjön Flaten. Här bor du i en förening med mycket god ekonomi och ett fantastiskt läge, bara ett stenkast från Rönninge centrum och dess utbud av service och kommunikationer. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i form av två separata garderober/förråd. Badrummet är smakfullt renoverat med kakel och klinker, och de två sovrummen erbjuder generösa ytor för både vila och förvaring. Vardagsrummet är stort och ljust, med en härlig anslutning till balkongen där du kan njuta av lummig utsikt över parken. Rummet öppnar upp sig mot köket och matplatsen i en halvöppen planlösning, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Läget är oslagbart – med mataffär, konditori, frisör och flera trevliga restauranger inom nära räckhåll. Pendeltågstationen i Rönninge centrum, tillsammans med bussförbindelser mot Salem och Tumba, gör det enkelt att ta sig vidare till resten av Stockholm. Det här är en bostad för dig som söker en harmonisk tillvaro i ett centralt och grönskande läge!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Westerdahlsvägen 17, Rönninge, Salems kommun

Westerdahlsvägen 17

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
4 350 000 kr
115 m²
4 rum
vån 2/3
7 982 kr/mån
37 826 kr/m²

Nu finns denna exklusiva etagelägenhet till salu i hjärtat av Rönninge Centrum – en perfekt bostad för dig som söker modernitet, bekvämlighet och ett oslagbart läge! Här möts du av en ljus och välplanerad lägenhet på två våningsplan och högt i tak vilket ger en luftig känsla. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum och ett stilrent kök med utgång till en härlig terrass – perfekt för sköna sommarkvällar. På övre plan hittar du bostadens tre rogivande sovrum. Varje våningsplan har ett badrum vilket underlättar vardagslivet. Lägenheten är byggd mellan 2016 och 2018 och erbjuder ett fräscht och modernt boende, redo för inflyttning utan att behöva göra några som helst renoveringar. Dessutom ingår ett generöst förråd på hela 12 kvm och för den som önskar finns parkeringsplats att hyra precis utanför dörren – bekvämt och praktiskt! Denna bostad är idealiskt belägen med Rönninge Centrum runt hörnet, där du hittar pendeltåg och bussar som snabbt tar dig till Salem, Tumba, Södertälje eller Stockholm. I området finns även ett brett utbud av service och bekvämligheter som mataffär, frisör, konditori och mysiga restauranger. För den som uppskattar naturen är sjön Flaten och Skönviksparken bara en kort promenad bort, vilket ger dig en harmonisk tillvaro mitt i centrum. Detta är en bostad som erbjuder det bästa av två världar – ett centralt läge med alla bekvämligheter och en naturnära miljö med lugn och ro. Missa inte chansen att göra denna fina lägenhet till ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
Hagavägen 8B, Rönninge, Salems kommun

Hagavägen 8B

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
2 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/2
4 909 kr/mån
49 917 kr/m²

Välkomna till denna 3:a från 2020 med härligt ljus, egen ingång och uteplats och med gångavstånd till Rönninge Centrum och Pendeltåget. En modern lägenhet med fina ytskikt som har allt man kan önska sig och tack vare en generös takhöjd på 2,70 så upplevs lägenheten större än sina kvm. Hallen är stor och ljus och erbjuder en inbyggd praktisk förvaring längs med väggarna. Det finns ett stort sovrum också det med snygg inbyggd förvaring samt ett lite mindre rum som passar perfekt som gästrum/arbetsrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens uteplats i perfekt solläge. I Rönninge centrum finns bla. trevliga restauranger, konditori, blomsterbutik och mataffär och hit tar det inte mer än ca. 5 minuter att gå. Här finns dessutom en pendeltågstation som tar dig till Södertälje på 15 minuter eller Stockholm central på 30 minuter. Har du bil så finns det parkeringsmöjligheter och du tar dig smidigt ut på E4:an. Välkomna att anmäla ert intresse, detta är en lägenhet som måste ses!

  • Plus
  • Uteplats
Mosshagestigen 74, Salem, Salems kommun
  • Idag

Mosshagestigen 74

Radhus
Salem, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
2 800 000 kr
109 m²
4 rum
7 192 kr/mån
25 688 kr/m²

Sätt din dröm till verklighet med detta charmiga radhus beläget på eftertraktade Mosshagestigen, där du finner ett av områdets mest attraktiva lägen! Med skogen som närmsta granne bjuder denna pärla på unika möjligheter att skapa din egen avslappnande oas. Detta väl underhållna hem präglas av ljusa, välkomnande färger och en planlösning som förenar funktion med estetik. På entréplan välkomnas du av ett hemtrevligt kök med generös matplats, ett fräscht duschrum samt ett inbjudande vardagsrum. Från vardagsrummet når du den rogivande uteplatsen, perfekt för avkopplande stunder under bar himmel. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, två stora klädkammare och ett större badrum, alla utformade för att möta behoven hos den moderna familjen. Mosshagestigen är en välkomnande gemenskap som erbjuder säkra lekplatser, lummiga grönområden samt två förskolor bla, vilket gör detta till ett idealiskt hem för både stora och små. Gångavstånd till busshållplats mot Salem-, Rönninge och Tumba centrum och för dig som har bil så tar det bara några minuter att komma ut på E4:an. Missa inte chansen att bli del av ett familjevänligt område där livskvalitet står i centrum!

  • Plus
  • Uteplats
Verandastigen 1, Söderby, Salems kommun
  • Sön 15 sep kl 13:00

Verandastigen 1

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
3 420 000 kr
128 m²
4 rum
vån 2/5
9 363 kr/mån
26 719 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Denna ljusa och välplanerade 4:a på hela 128 kvm är belägen i ett anrikt hus från sekelskiftet, fyllt av karaktär och med en känsla av historia. Njut av en boendeupplevelse utöver det vanliga med bostadens vackra ljusinsläpp, stora fönster och generösa takhöjd på 3,70 , perfekt för den som uppskattar öppna och luftiga utrymmen. Varje detalj i denna lägenhet har bevarats och underhållits med omsorg. På entréplan finns de sociala ytorna. Marbodalköket är hjärtat i hemmet med halvöppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till en härlig balkong med utsikt över den anlagda parken, perfekt för morgonkaffet. Här finns allt en matentusiast kan önska: generösa arbetsytor, utmärkt förvaring och moderna vitvaror. Stora fönster badar rummet i naturligt ljus och skapar en perfekt miljö för både matlagning och umgänge. Vardagsrummet är en inbjudande samlingsplats där de stora fönsterna även här bidrar till rummets ljusa och öppna atmosfär. Nedre plan erbjuder flera rum med möjlighet för flexibel användning. Här finns hela 5 separata rum som kan användas som sovrum, arbetsrum, gästrum, allrum, förråd och walk-in closet, allt beroende på vad man behöver. Från nedre plan når man också lägenhetens insynsskyddade uteplats med trädäck – en verklig pärla där du kan njuta av avkopplande stunder i det fria. Denna välutformade uteplats erbjuder perfekt utrymme för avslappning, umgänge och middagar under bar himmel, allt skyddat från nyfikna blickar. Boendet är beläget i ett eftertraktat och idylliskt område i Söderby, känt för sin närhet till natur och familjevänliga bekvämligheter som förskola, lekparker, fotbollsplan och skola. Allt du behöver för en praktisk och njutbar vardag finns inom räckhåll. Missa inte chansen att förvärva detta underbara hem med perfekt kombination av charm, komfort och funktion.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Mosshagestigen 23, Salem, Salems kommun

Mosshagestigen 23

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 625 kr/mån
32 636 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med fina ytskikt, en stor trädäckad altan och ett tillbyggt extrarum med plats för en säng eller arbetsplats. En mycket trevlig planlösning med halvöppet mellan kök/matsal och vardagsrum, ett stort ljust sovrum, ett fräscht helkaklat badrum samt ett stort förråd. I vardagsrummet är en vägg och dörr uppsatt som skapar ett litet extrarum med plats för ett skrivbord och en säng. På den stora trädäckade altanen finns gott om plats för avkoppling, grillmiddagar och lek. Det finns också ett stort förråd på vinden av byggnaden som tillhör lägenheten. Brf Mosshagestigen erbjuder många grönområden och lekplatser inom föreningen och har två st förskolor inom området. Lägenheten ligger bra till med ett lugnt läge och ändå med ett kort gångavstånd till busshållplats mot Salem-, Rönninge och Tumba centrum. I närheten finns också större grönområden och badplats vid Uttran, Möllebadet.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7