Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näsbychaussén 21A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Näsbychaussén 21A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 21A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 21A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
750 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 676 kr/mån
12 605 kr/m²

Välplanerad tvårummare en halv trappa upp, erbjuder ett smart och genomtänkt boende. Här får du en praktisk planlösning och balkong i söderläge vilket gör lägenheten både ljus och inbjudande. Vid entrén möts du till vänster av ett kvadratsmart kök med god förvaring och matplats för tillställningar. Det helkaklade duschrummet erhåller egna tvättmöjligheter utöver föreningens vilket underlättar vardagen och ger en extra känsla av komfort. Sovrummet är ljust och härligt med mindre klädkammare och stort fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Längst in når du det rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen som vetter mot söder. Balkongen är utrustad med både tak och markis, vilket gör den till ett perfekt ställe att njuta av solen från förmiddag till sen eftermiddag. Drick kaffe på morgonen eller ta en avkopplande stund på eftermiddagen, skyddad från både regn och alltför stark sol. Runt hörnet väntar Kristianstads stadskärna med shopping, restauranger och nöjesaktiviteter. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till städer som Malmö och Köpenhamn. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Lyckans väg 15, Egna Hem, Kristianstads kommun
  • Ons 2 okt kl 12:30
Lyckans väg 15, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Lyckans väg 15, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Lyckans väg 15

Villa
Egna Hem, Kristianstads kommun
4 295 000 kr
160 + 15 m²
5 rum
982 m² tomt

Rymlig enplansvilla med pool i det eftertraktade området Egna hem, mitt i centrala Kristianstad! Här välkomnas man till ett hem för hela familjen där man satsat på detaljer och utrustning för att öka känslan av lyx och komfort. Den genomtänkta planlösningen utgörs av härliga sällskapsytor i form av vardagsrum med kamin, välutrustat kök med matplats och ett inglasat uterum som går att nyttja året runt. För egentid finns det fyra sovrum där hälften har egna ingångar - perfekt för tonårsfamiljen eller långväga gäster. Till vardagens bestyr har man ett rymligt förråd, klädvårdsavdelning, två helkaklade badrum varav ett har ett bubbelbadkar och tv. Utomhus möts man av en stor, härlig, välskött trädgård med insynsskyddat läge. Bland vackra rosenbuskar, hortensior och odlingsland finns det plats för lekfulla barnsben och festligheter. På sommarhalvåret har man ett stort altandäck med en 32 gradig pool att njuta av. Allt är på sin plats men det finns fortfarande gott om utrymme om man skulle vilja sätta sin egen prägel. Ett mycket mer centralt läge går inte få, här finns allt från fina promenadstråk vid skog och björket till Kristianstads stadskärna med shopping, restauranger och god mat. Skola och lekplatser finns på gångavstånd så barnen kan gå själva. På Lyckans väg får man njuta av sitt hem både inomhus och utomhus året runt.

  • Premium
Hörviksvägen 25, Hörvik, Sölvesborgs kommun
  • Sön 6 okt kl 17:30

Hörviksvägen 25

Villa
Hörvik, Sölvesborgs kommun
2 395 000 kr
170 + 65 m²
6 rum
1 498 m² tomt

Havsnära familjevilla med fantastisk trädgård. Nu ges tillfället att förvärva Hörviksvägen 25 som är belägen i trevligt villakvarter med endast en granne på ena sidan. Här bor du bara tre minuters promenad från hav och strand och med några minuters bilfärd når du Sölvesborgs mysiga handelsstad. På den generösa tomten står tvåplansvillan med källare och omges av en välskött trädgård, en grön oas som har allt från växthus och stor kryddträdgård till fruktträd och druvor. Flertalet mysiga uteplatser i olika väderstreck bjuder in till både avkoppling och rekreation men även skapande. På entréplanet möts du av en välkomnande hall som leder vidare till ett välutrustat kök, komplett med skafferi och köksö som inbjuder till social matlagning. Intill köket ligger ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp vilket gör det till den naturliga samlingsplatsen i huset. När vädret inte tillåter att duka upp utomhus finns det ett inglasat uterum att njuta av. Här finns även ett sovrum och en toalett. På ovanvåningen finns fyra rymliga sovrum, alla med gott om plats för personlig inredning och komfort. Här ligger också ett helkaklat badrum samt en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över havet – perfekt för att starta dagen med morgonkaffet eller avsluta kvällen i lugn och ro. Källaren är praktiskt utformad med flera förrådsutrymmen, en tvättavdelning och andra funktionella ytor som underlättar vardagen. Villan erbjuder en stilren interiör, komfort och ett fantastiskt läge vilket gör den till en perfekt plats för en växande familj att trivas i.

  • Plus
Fästningsgatan 4B, Östermalm, Kristianstads kommun

Fästningsgatan 4B

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
1 250 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 4/4
5 384 kr/mån
19 084 kr/m²

Tvårummare med hiss och balkong i centrala Kristianstad. De 66,5 kvadratmetrarna erbjuder en vacker inredning med högt i tak och trägolv som ger en ljus och luftig känsla. Den kvadratsmarta planlösningen inkluderar en rymlig hall, ett funkisinspirerat kök och en matplats med utgång till balkongen. Här kan du öppna upp med dubbeldörrar och njuta av sommarens varma dagar i en perfekt kombination av inomhus- och utomhusliv. Vardagsrummet som ligger precis intill skapar en social och inbjudande yta för umgänge med vänner och familj. Sovrummet är lättinrett med bra förvaringsmöjligheter. Duschrummet är utrustat med en egen toppmatad tvättmaskin vilket underlättar de dagliga sysslorna utöver föreningens tvättmöjligheter. För att göra vardagen ännu enklare är lägenhetshuset utrustad med hiss och två förråd som ger dig gott om extra förvaringsutrymme. Bostadsrätten ligger på Östermalm, precis intill Kristianstads stadskärna med närhet till butiker, restauranger, galleria och gym. Här har du allt inom bekvämt räckhåll samtidigt som du kan njuta av vackra grönområden och närheten till resecentrum för den som reser kommunalt. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4