Mäklare Shpetim Bajrami

Shpetim Bajrami

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekebygården 45, Västra Fäladen, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 17:30
Ekebygården 45, Västra Fäladen, Landskrona kommun, bild 2
Ekebygården 45, Västra Fäladen, Landskrona kommun, bild 3

Ekebygården 45

Radhus
Västra Fäladen, Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
125 m²
6 rum
vån 1
9 509 kr/mån
19 200 kr/m²

Välkommen till ett fantastiskt radhus på Ekebygården 45, beläget i populära Brf Spelmansgården på Västra Fäladen, ett fint läge nära strand och Borstahusen. Detta charmiga bostadsrättshus är ett rymligt boende om 125 kvm, fördelat på 6 rum varav 5 sovrum, perfekt för en större familj. Huset byggdes 1989 och har en genomtänkt planlösning som ger gott om plats för både umgänge och avskildhet. Det stora och luftiga vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor för hela familjen och är perfekt för både vardagsmys och festliga tillställningar. Köket har bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket gör matlagningen till en fröjd. På övervåningen finner du flera rogivande sovrum samt ett badrum som rymmer hela familjens behov. Utomhusmiljöerna ger också mervärde till boendet. På framsidan av huset finns en avskild uteplats där du kan njuta av morgonkaffet i lugn och ro, medan trädgården på baksidan erbjuder en härlig plats för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. Här kan du njuta av soliga dagar och sköna grillkvällar med nära och kära. HSB Brf Spelmansgården är en välskött och mycket eftertraktad förening, bestående av 95 rad- och kedjehus i ett eller två plan. Föreningen har både festlokal, gymnastikhall, hobbyrum samt tvättstuga, som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Det är inte svårt att förstå varför Västra Fäladen har blivit ett av Landskronas populäraste områden. I det lugna området finns allt en familj kan behöva: mataffär, flera bra förskolor och grundskola inom bekvämt gångavstånd, Friskis och Svettis, vårdcentral, tandvård, apotek, restaurang och busskommunikationer. Området Karlslund i närheten har simhall, ishall, ridklubb och idrottsstadion. Därtill har man härliga grönområden runt husknuten och närhet till Borstahusens hamn, badplats och golfbana. I närheten ligger också Engelska skolan som nyligen slagit upp portarna med undervisning för f-9, och en liten bit längre bort ligger Säbyholms Montessoriskola och förskola, allt inom mycket kort cykelavstånd. Inom kort kommer också en större livsmedelsaffär byggas i närområdet. Detta radhus på Ekebygården 45 erbjuder en unik möjlighet att förvärva ett hem i en trivsam förening, belägen i ett fantastiskt område som kombinerar närhet till natur och stadens bekvämligheter. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Tufve Måns väg 30, Osby, Osby kommun
  • Sön 22 sep kl 14:00
Tufve Måns väg 30, Osby, Osby kommun, bild 2
Tufve Måns väg 30, Osby, Osby kommun, bild 3

Tufve Måns väg 30

Villa
Osby, Osby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 600 000 kr
95 + 121 m²
4 rum
960 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i hjärtat av Osby! Här möts du av ett hem som kombinerar klassisk karaktär med moderna inslag. Villan erbjuder nyrenoverade badrum med stilrena materialval och smakfull design som ger en känsla av lyx i vardagen. På den stora, soliga tomten finns gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter – perfekt för barnfamiljen eller den trädgårdsintresserade. Här kan du skapa din egen oas med utrymme för både grillkvällar och lugna stunder i grönskan. Ett boende som verkligen erbjuder det lilla extra!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rönnebergsgatan 55, null, Landskrona kommun

Rönnebergsgatan 55

Radhus
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 845 000 kr
114 + 64 m²
5 rum
350 m² tomt

Välkommen till ett underbart parhus i Landskrona med en privat uteplats, pool och terrass! Drömmer du om att bo i en miljö som förenar komfort och elegans? Detta parhus i Landskrona är en perfekt match för dig. Med en privat uteplats som inkluderar pool, terrass med markis, soldäck och ett pittoreskt lusthus, är detta hem en oas av avkoppling och stil. Detta 1,5-plans hus med en delvis inredd källare erbjuder allt du behöver för ett bekvämt familjeliv. Tre rymliga sovrum och två badrum, varav ett med badkar och det andra med dusch, gör detta hem idealiskt för en familj. Vardagsrummets braskamin skapar en varm och inbjudande stämning, perfekt för kalla vinterkvällar. Utomhus finns en stor stenlagd uppfart med generöst parkeringsutrymme och två förråd. Det ena förrådet är inrett med klinker och målat, vilket ger dig extra utrymme för förvaring eller hobbyaktiviteter. Läget är oslagbart, med närhet till tåg- och busstationer, mataffärer, skolor och förskolor. Du har även gång- och cykelavstånd till centrum, vilket ger dig enkel tillgång till alla bekvämligheter samtidigt som du bor i en lugn och privat miljö. Ta chansen att förvärva detta fantastiska parhus – Välkommen hem!

Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
32 m²
2 rum
vån 4/6
2 200 kr/mån
56 250 kr/m²

Denna moderna bostad är en kvadratsmart tvåa belägen i den nybyggda fastigheten vid Asa Thors gränd 2. Med en smart och effektiv planlösning erbjuder en bekväm livsstil med ett sovrum och ett kök/vardagsrum. Köket är helt nytt och utrustat med moderna apparater. Här finns gott om plats för antingen en bekväm soffgrupp eller en trevlig matsalsgrupp, vilket gör det till en idealisk plats för umgänge och avkoppling. Badrummet är stilrent och helkaklat, och det har en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Detta ger en praktisk lösning för den dagliga livsstilen och gör vardagen enklare. Lägenheten är belägen i det attraktiva området Oceanhamnen, ger närhet till stadens bekvämlighet samtidigt som det ger en lugn och avslappnad atmosfär. Med närhet till både grönområden och havet skapas en trivsam och harmonisk miljö. Föreningen erbjuder även 2 gemensamma tak terrasser, odlingslotter, gasolgrillar och en badbrygga. Huset är även miljömärkt vilket innebär rabatt på eventuella bolån. Det här är en fantastisk möjlighet att bo i en nybyggd bostad med moderna bekvämligheter och närhet till det bästa som Oceanhamnen har att erbjuda.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra hunnetorpsvägen 63A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 63A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
825 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 464 kr/mån
17 188 kr/m²

Välkommen till Södra Hunnetorpsvägen 63A, där denna smakfullt omgjorda 1a till en 2a på 48 kvadratmeter erbjuder en modern och trivsam atmosfär! Denna stilrena lägenhet inkluderar ett fräscht kök som är både modernt och funktionellt. Här hittar du gott om arbetsytor för matlagning, samt plats för ett matbord där du kan njuta av dina måltider. Det generösa ljusinsläppet från fönsterna ger en härlig atmosfär och lyfter fram det smakfulla och genomgående golvet. Badrummet har fått en uppfräschning med ny inredning, vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Medan du avnjuter din morgonkaffe på den inglasade balkongen kan du njuta av den vackra utsikten och det naturliga ljuset som strömmar in. Stambyte är planerat att genomföras under hösten 2024. Denna lägenhet har väldisponerade kvadratmeter som gör att varje hörn känns användbart och välplanerat. Den öppna och luftiga planlösningen skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. Med gavelläge och fönster i två väderstreck är ljusflödet i lägenheten fantastiskt och ger en känsla av kontakt med omgivningen. För extra bekvämlighet finns tvättstuga och källarförråd i samma byggnad, vilket gör vardagen smidigare och mer bekväm. Sammanfattningsvis erbjuder Södra Hunnetorpsvägen 63A en fantastisk möjlighet att bo i en lägenhet med moderna faciliteter och bekvämligheter. Med dess välskötta kök, generösa ljusinsläpp och sköna balkonghäng kommer detta hem definitivt att bli din personliga oas i vardagen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Trädgårdsgatan 21, Centrum, Helsingborgs kommun

Trädgårdsgatan 21

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/4
5 434 kr/mån
33 264 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan 21, din framtida oas i hjärtat av Helsingborg! Denna generösa 2:a om 72 kvm öppnar upp för en mängd möjligheter, med potential att förvandlas till en 3:a och skapa det perfekta hemmet för dig. De höga taken, de vackra stukaturerna samt fiskbensparkettgolvet ger bostaden en charmig sekelskifteskaraktär. Här möts det historiska och det moderna på ett förtrollande sätt. Läget är oslagbart för den som lever ett aktivt liv. Med gångavstånd till Helsingborg Central blir pendlandet en smidig och bekväm del av din vardag. Från din nya bostad har du även fri utsikt över en vacker parkmiljö, vilket skapar en harmonisk atmosfär och ger en känsla av lugn mitt i stadens puls. Det nyligen renoverade badrummet bjuder på en modern och stilren design, där varken bekvämlighet eller funktion har fått ge vika. Här är varje detalj noggrant utvald för att skapa en trivsam och bekväm atmosfär. Inbyggda förvaringsmöjligheter bidrar till en smart och effektiv användning av varje kvadratmeter. Detta är hemmet där du kan organisera och ordna dina ägodelar på ett snyggt och praktiskt sätt. Möjligheten att skapa ett extra rum ger dig friheten att anpassa hemmet efter dina behov. Varför inte omvandla denna pärla till en rymlig 3a? Här kan du låta kreativiteten flöda fritt och skapa det perfekta utrymmet, vare sig det är ett drömsovrum eller ett inspirerande arbetsrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6