Mäklare Manuel Rodrigues

Manuel Rodrigues

Om mig

En av ditt livs största affärer, en bostadsaffär, är en känslig process. Ingen bostadsaffär är den andra lik och för mig är det en självklarhet att behandla varje affär unikt, där jag skräddarsyr allting efter dina behov och önskemål. Jag är tillgänglig, kunnig och engagerad i varje enskilt uppdrag och vill att du ska känna dig trygg att lägga din bostadsaffär i mina händer – oavsett om du ska sälja eller köpa. Efter avslutad bostadsaffär är mitt mål att du ska vilja rekommendera mig till dina n

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alnarpsvägen 2A, Åkarp, Burlövs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Alnarpsvägen 2A, Åkarp, Burlövs kommun, bild 2
Alnarpsvägen 2A, Åkarp, Burlövs kommun, bild 3

Alnarpsvägen 2A

Lägenhet
Åkarp, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
112 m²
4 rum
vån 3/3
8 152 kr/mån
33 884 kr/m²

Högst upp och på hel gavel har ni här en unik chans att bo i en modern bostad skyddat från insyn och grannar ovanför. Bostaden är smart planerad med rymliga rum, öppen planlösning mellan modernt och stilrent kök och vardagsrum med utgång till en terrassliknande balkong. Bostaden har många och stora fönster i tre väderstreck och från bostaden har man fri utsikt över byns takåsar. som ett extra plus i kanten finns dessutom i lägenhet stort badrum med tvättmaskin och torktumlare men även en extra gästtoalett. Föreningen är en Bonum-förening var minst en boende behöver vara minst 55 år. Varmt välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hesekillegatan 16, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Hesekillegatan 16, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Hesekillegatan 16, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Hesekillegatan 16

Radhus
Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
159 + 5 m²
7 rum
425 m² tomt

Mitt i ett av centrums vackraste kvarter presenterar vi här en ytterst sällsynt chans att bo i ett klassiskt ”townhouse” på tre våningar. Ett vackert och ståtligt hus med härligt vacker innergård. Hela konceptet är som taget ur Londons gamla kvarter med townhouses och på en avlång tomt med hela trädgården på husets baksida. Här presenteras vackra originaldetaljer i kombination med moderna inslag. Husets anda från början av 1900-talet gör sig påmind genom hela huset utan att göra avkall på moderna bekvämligheter. Till huset hör även en egen parkering för extra bekvämlighet. Trädgården är snudd på förtrollande med olika ställen att njuta sommarn på. Ett stort inglasat uterum i förgrunden sen uteplats under pergola och sen en inhängad och barnvänlig trädgård med fruktträn och bärbuskar. Här bor vi på eftertraktat centrumläge med parkering och bekväm närhet till allt vardagen kräver så som skolor, förskolor, matbutiker, shopping och nöjen samtidigt som vi enkelt når Malmö med bil, buss eller tåg. Ett hem med stil och klass helt enkelt. Välkommen hem!

  • Premium
Gymnasistgatan 1C, Gullviksborg, Malmö kommun
  • Sön 22 sep kl 16:00
Gymnasistgatan 1C, Gullviksborg, Malmö kommun, bild 2
Gymnasistgatan 1C, Gullviksborg, Malmö kommun, bild 3

Gymnasistgatan 1C

Lägenhet
Gullviksborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 471 kr/mån
15 890 kr/m²

Här på inhägnat område presenterar vi en fin lägenhet på mycket bra läge. Lägenheten ligger högst upp i huset och har fri sikt i två vädersträck. Lägg där till en stor balkong i sydväst. Lägenheten kan med enkla medel göras om till en fyra. Stort och modernt kök med matplats, tre praktiska sovrum, badrum med tvättpelare och toalett vid entrén. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Närkesgatan 3B, Dalaplan, Malmö kommun
  • Sön 22 sep kl 15:00
Närkesgatan 3B, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Närkesgatan 3B, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Närkesgatan 3B

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
4 233 kr/mån
21 339 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva denna förtjusande tvårumslägenhet på Dalaplan. Belägen på en lugn och trivsam gata erbjuder denna bostad allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Den ljusa lägenheten har en genomtänkt planlösning som maximerar både funktion och estetik. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, där du från den soliga balkongen kan njuta av härlig kvällssol och en fri, luftig utsikt över omgivningarna. Här finns det gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Bostaden är genomgående smakfullt inredd med parkettgolv, och i vardagsrummet har det vackra originalgolvet bevarats, en detalj som tillför karaktär och värme till hemmet. Lägg därtill ett charmigt kök, ett helkaklat badrum som ger en fräsch och stilren känsla samt gott om förvaring i garderober. Här kan vi inget annat än att trivas. Till bostaden hör även en grönskande och välskött innergård, perfekt för avkoppling i en rofylld miljö och föreningen erbjuder dessutom garageplatser för den som önskar. Beläget i ett livfullt område finns allt du behöver inom räckhåll, från trendiga kaféer och shopping till grönskande parker och kollektivtrafiken inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns all tänkbar service inom gångavstånd, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4