Mäklare Carola Ivarson

Carola Ivarson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Parkgatan 12, Huskvarna söder, Jönköpings kommun

Södra Parkgatan 12

Villa
Huskvarna söder, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
175 + 67 m²
8 rum
1 132 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och stilfullt renoverade bostad som kombinerar modern design med klassiska detaljer. Här erbjuds generösa sällskapsytor, stora fönster som släpper in rikligt med ljus, och en genomgående hög standard med smakfulla materialval. Bostaden har en välplanerad planlösning som skapar en härlig rymd och en inbjudande atmosfär, perfekt för både vardag och fest. Läget är optimalt med närhet till grönområden, service och goda kommunikationer. Detta är en plats att verkligen trivas på – ett hem att längta till!

Snöbollsvägen 36, null, Jönköpings kommun

Snöbollsvägen 36

Villa
Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
121 + 120 m²
6 rum
786 m² tomt

Kombinationen av öppna fina sällskapsytor och tre - fyra sovrum ger bostaden en tacksam rymd och atmosfär. Planeringen är genomtänkt. Vardagsrummet har en ljus och öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matsalsmöblering, köket är rymligt och det finns tre - fyra gedigna sovrum. - Källardelen upplevs till stor del som boyta då den är inredd med ett stort härligt allrum med öppen spis samt ett sovrum och hobbyrum - alla med större fönster. - På husets baksida finns ett trivsamt inglasat uterum samt uteplats med många soltimmar. - Vidbyggt garage. Då huset är beläget i ett lugnt område med närhet till skolor och grönområden, är detta ett perfekt hem för er som söker en familjevänlig miljö. Med närhet till naturen och goda kommunikationer är detta ett utmärkt läge att bo på. - I området finns Nyarps stugan, Bankeryds Skid och Motionsklubb - Nyarps stugan (sportadmin.se) planerna för en mountainbike park i Nyarpsbacken och motionsspåret som ligger i dess anslutning. - Det ligger en större lekplats, Lekplats Baldergatan, på väg ner till Nyarpsskolan, i jämnhöjd med Nyarps förskola. Renoveringar och förbättringar: 2022 - Ny luftvärmepump 2020 - Målning av träpanel på hus 2018 - Ny bakre dörr till garage 2018 - Renovering av uterum - ny kanalplast 2018 - Byte av panel och vindskivor plus plåtarbete, hängrännor 2015 - Takomläggning garagetak 2012 - Taktvätt, försegling lackfärg mörk antracit 2000 - Braskamin/keddy 210 superkassett 1996 - Nya oljefyllda element 1993 - Byte till parkettgolv i delar av undervåningen 1991 - Ombyggnad av kök

Fällhagen 20, null, Jönköpings kommun

Fällhagen 20

Villa
Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
104 + 23 m²
5 rum
321 m² tomt

Välkomna till Fällhagen 20! Här bor man lugnt och högt beläget intill natursköna omgivningar. Redan på vägen fram till huset märker man den barnvänliga och trivsamma miljön med grönområden och lekplatser inom synhåll. Ett mycket fräscht boende med en härlig och skyddad tomt i bästa västerläge. Husets generösa intryck märks direkt när man kliver in. Planlösningen är både trivsam och funktionell. Huset innehåller idag 3 sovrum men man kan med enkla medel skapa ett sovrum till, om man så önskar. Samfälligheten är välskött och boende har låga driftskostnader vilket gör den totala boendekostnaden fördelaktig för köparen. Garage i länga samt parkeringsplats tillhör fastigheten. På baksidan finns även ett rymligt förråd. Ett utmärkt val för den som söker ett boende med många fördelar.

Berghagsgatan 4, Bankeryd, Jönköpings kommun

Berghagsgatan 4

Villa
Bankeryd, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
162 + 82 m²
7 rum
768 m² tomt

Rymlig suterrängvilla med 7 rum och kök i idylliska Bankeryd! Välkommen till denna imponerande suterrängvilla som erbjuder ett livsstilspaket utöver det vanliga! Med hela 7 rum och kök, fördelade på två plan, är detta hem perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar gott om utrymme och flexibilitet. Belägen i det natursköna Bankeryd, får du här njuta av både närhet till naturen och ett bekvämt avstånd till Jönköpings citypuls. Fantastiska sällskapsytor och fina materialval. Entréplanet möts bla. av en rymlig hall samt ett mycket trivsamt sällskapsrum med öppen spis. På övre plan hittar man ett nytt modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör matlagningen till en fröjd. Här finns även tre ljusa och rymliga sovrum, alla med god förvaring och fina fönsterpartier. Suterrängplanet erbjuder ytterligare två sovrum, vilket gör det idealiskt som tonårsdel, gästavdelning eller för hemmakontor. Ett hem för livsnjutare. Utöver den stilrena inredningen och de generösa ytorna har denna villa allt för dig som vill ha lite extra lyx i vardagen. Här finns en avdelning med bastu och dusch, perfekt för avslappning efter en lång dag, samt ett friliggande garage. Grönskande trädgård och närhet till naturen. Villan omges av en lummig trädgård med plats för både lek och avkoppling. Med närhet till Vättern och härliga naturstigar blir det enkelt att njuta av friluftsliv och rogivande promenader året om. Skolor, affärer och kommunikationer ligger inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att förverkliga dina husdrömmar i denna unika suterrängvilla i Bankeryd!

Visar alla 4