Mäklare Nenad Markovic

Nenad Markovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkstigen 2, Västerhaninge, Haninge kommun

Björkstigen 2

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 253 kr/mån
16 887 kr/m²

Fräsch tvåa med visst renoveringsbehov. Bra centralt läge med gångavstånd till pendeltåg och närservice. Välskött stambytt föreningen med mysiga innergårdar.

Lejonets gata 382, Brandbergen, Haninge kommun
  • Sön 22 sep kl 13:15
Lejonets gata 382, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Lejonets gata 382, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Lejonets gata 382

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/7
5 889 kr/mån
22 652 kr/m²

Välkommen till denna gavellägenhet med vyer i tre väderstreck! Ljus och fräsch mini 3:a på 66 kvm med fräscha ytskikt. Stort kök med nymålade köksluckor. Helkaklat badrum med tusch och tvättmaskin. Inglasad balkong med sol till kvällen. Här erbjuds en modern och perfekt planerad gavellägenhet där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt. Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk och inbjudande hall med inbyggda garderober och hatthylla. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och två inbjudande sovrum varav det stora med platsbyggda garderober. Köket är praktiskt, modernt och stilrent med generösa arbetsytor, stora fönster och plats för matbord och stolar. Det öppna, rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har gott om plats för stor soffgrupp samt tv-möbel. Från vardagsrummet når man inglasad balkong med eftermiddagssol. I badrummet finns toalett, badkar, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Haninge är en populär förort till Stockholm. Här finns det man behöver vad gäller mataffärer, shopping, restauranger och caféer. Till Stockholm kommer man lätt tack vare goda kommunikationer och direktbuss till Gullmarsplan med 809 som tar ca 15 min. Samtidigt innebär läget närhet till fina grönområden. I Rudan kan man bada och fiska och njuta av den vackra naturen. Här finns frisbee-golf, teater och skidspår. Tyresta nationalpark ligger runt hörnet där du kan vandra, åka skidor, springa och tälta. Missa inte chansen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mellanvägen 6B, Vendelsö, Haninge kommun

Mellanvägen 6B

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
157 m²
5 rum
772 m² tomt

Varmt välkommen till denna mysiga villa belägen i Vendelsö! Med badplats, förskola, skola, butiker och kommunikationer i nära anslutning till hemmet är det detta hus ett perfekt boende för den aktiva familjen! Huset består av 157 väldigt flexibla kvadratmeter fördelat på två plan. På entréplan välkomnas man av en ljus och rymlig hall som skänker goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns tvättstuga, wc och ett sovrum/tv-rum som vetter mot den lummiga baksidan. Ett fint kök med fönster mot den grönskande baksidan med tillhörande matplats som bjuder in till härliga middagar med familjen. Från vardagsrummet som har plats för både matplats och soffgrupp nås den underbara uteplatsen. Här finns en härlig altan delvis under tak som skänker plats för matbord, perfekt att kunna sitta ute härliga sommarkvällar utan att vara beroende av vädret! Vidare finns en stor gräsmatta som bjuder in till lek med underbara blommor och växter som skapar vackra färger i trädgården. Övre plan består av ett mindre allrum, två bra sovrum varav ett med tillhörande klädkammare och ett stort badrum med bastu! Ett av sovrummen kan delas av ifall behovet finns. Förvaringsmöjligheterna är goda. Vidare finns gott om garderober i ena sovrummet och en separat klädkammare på övervåningen. Överst i huset finns en i dagsläget oinredd kallvind med mycket gott om förvaring. I anslutning till huset finns en praktisk carport samt två förråd varav ett är isolerat. Bakom förråden finns en enklare redskapsbod. Här bor du i en underbar familjeidyll med rogivande omgivning men ändå med närhet till det mesta. Goda kommunikationer, förskolor, skolor, vårdcentral, shoppingcentrum, natur och badplatser ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Man kan t.ex. cykla ner till Lyckan i morgonrock för ett dopp eller ta bussen till city på 25 min. Underbara kontraster. I närområdet finns även Trollbäckens centrum, Handens Centrum och Port 73. Här finns ett stort utbud av caféer, restauranger, butiker, frisörer, systembolag och annat. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ringvägen 57, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 57

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
5 099 kr/mån
18 239 kr/m²

Välplanerad trea med ett bra läge nära service och kommunikationer. Här bor du med två bra sovrum, kök med matplats, duschrum med tvättmöjlighet, fin balkong under tak och ett rymligt vardagsrum med plats för hela familjen. Omtyckt och lugnt kvarter med närhet till det mesta. Missa inte chansen!

  • Balkong
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 2
Vreta 19, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 3

Vreta 19

Tomt
Lisö, Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
1 503 m² tomt

Nu finns möjligheten att skapa ditt drömboende på denna trevliga kuperade naturtomt om ca 1503 kvm. Här bor man i en lantlig miljö med närhet till natur och hav. Denna miljö bidrar till avkoppling och en känsla av ro. I området finns flera villor med åretruntstandard samt en del fritidshus. Området är inte detaljplanerat. Från tomten har man gångavstånd till buss 856 som trafikerar Södra Lisö, Spångbro och Sorunda. Borrad brun på tomten och gemensam infiltrationsanläggning i samfälligheten. Lisö är en halvö, perifert belägen i sydvästra delen av kommunen med blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Från tomten är avståndet till Ösmo med pendeltågsstation cirka 17 kilometer, till Spångbro cirka 12 kilometer och till Nynäshamn cirka 25 kilometer.

  • Premium
Gaffelseglet 42, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 42

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
50 m²
2 rum
3 789 kr/mån
46 000 kr/m²

Här bor du på 50 smarta kvadrat med en grönskande uteplats och innergård precis utanför dörren. Praktiskt vindsförråd ingår. På innergården kan du hålla dig aktiv med både orangeri och lekplats. Välplacerat mellan citypulsen och skärgårdslivet kan du forma din egen vardag i Newton. Naturen finns att utforska runt hörnet och vardagens alla bekvämligheter ligger på behagligt avstånd.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallavägen 181, Handen, Haninge kommun
Vallavägen 181, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 181, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 181

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
43 m²
1.5 rum
4 781 kr/mån
30 116 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en härlig markplans 1,5a med ett av områdets kanske bästa lägen. Stor inhägnad uteplats med både trädäckad altan och gräsmatta i ett härligt söderläge. Genomgående gott skick med nyligen stambytt badrum. Bra hall med förvaring, stilrent kök med matplats. Stort allrum med avdelad sovalkov. Bra centralt läge med gångavstånd till det mesta. Missa inte chansen!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7