Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stuvaregatan 1, null, Söderhamns kommun
  • Tis 9 jul kl 18:00

Stuvaregatan 1

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
156 + 50 m²
6 rum
489 m² tomt

Varmt välkomna till Stuvaregatan 1 och denna vackra villa från 1920-talet. Här bor du i ett stort hus med historia. Huset är rombiskt byggt vilket bara de gör det unikt av sitt slag. Direkt du kommer in i hallen möts du av den pampiga trappan som tar dig upp till övre plan. Från hallen på entréplan tar du dig vidare till husets hjärta - köket. Det exklusiva köket i körsbärsträ är verkligen iögonfallande. Köksön öppnar upp för socialt umgänge. Köket har gott om förvaring och arbetsyta. Gå-in-skafferiet förstärker husets charm och historia. Vardagsrummet är rymligt med fina ljusinsläpp genom de vackra fönstren. Täljstenskaminen som är mitt i rummet ger extra mys-känsla! Sovrummen är avskilt belägna på övre plan. Här uppe finns också det större badrummet så det går att hålla privat från gäster. Från balkongen på övervåningen har du utsikt över takåsarna på Öster och det västerliga läget gör att du kan njuta av kvällssolen härifrån. Populära stadsdelen Öster i Söderhamn har en lång historia. Öster var förr stadsdelen där yrkesfiskarna hade sina bostäder. Husen är direkt mot gatan och bakom de höga träplanken göms vackra trädgårdar. Husen, som de flesta består av ett eller två plan, är målade i noggrant utvalda färger för att passa in i omgivningen. Utöver namnet Fiskarstan är Öster känt för de smala gatorna och längst upp kan du blicka ut över staden. Allt detta har resulterat i ett av Söderhamns mest attraktiva bostadsområden. På Öster bor du nära till centrum med restauranger, caféer, butiker och affärer, förskolor/skolor och idrottshallar. Men också bara ett stenkast från havet och naturen.

  • Plus
Göthevägen 8, null, Söderhamns kommun
  • Tor 4 jul kl 17:00

Göthevägen 8

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
139 m²
6 rum
322 m² tomt

Välkommen till detta kedjehus med hörntomt på populära Göthevägen! Här bor du i ett stilrent och lättskött hus med gott om plats där samtliga ytskikt är renoverade Huset har ljusa och fräscha rum med fina ljusinsläpp. På entréplan finns ett nytt kök med gott om förvaring och arbetsyta, samt nya vitvaror. Det nybyggda uterummet med stora fönster samt golvvärme nås genom altandörren i köket. Här kan du njuta året om. Ett fräscht vardagsrum med fina ljusinsläpp som går att inreda efter egna behov och ett smakfullt helkaklat badrum med både dusch och badkar samt tvättmaskin. På övre plan är sovrummen avskilt belagda. Här finns även ett nyrenoverat helkaklat badrum så det går att hålla avskilt från gäster. Perfekt läge för familjeliv med närhet till förskola/skola, natur, hav och idrottsanläggningar. Från Stugsund når du Söderhamns centrum inom ett par minuter med bil. Det här är en bostad du inte vill missa med möjlighet till snabb inflyttning!

  • Plus
Nyhedsvägen 43, null, Söderhamns kommun

Nyhedsvägen 43

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
690 000 kr
64 + 17 m²
3 rum
1 932 m² tomt

Välkommen till mysiga Nyhedsvägen 43 och denna fastighet om 64 kvm! Med ett bra läge med närhet till fina promenadstråk, vacker natur och ett stenkast från stenö havsbad så kommer du trivas bra här. Nyhedsvägen rymmer kök, vardagsrum, matrum och sovrum samt ett duschrum. På tomten finns flera praktiska garage och gott om förvaringsmöjligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!

Storsjön 267, Trönö, Söderhamns kommun
  • Lör 29 jun kl 11:00

Storsjön 267

Fritidshus
Trönö, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
124 m²
5 rum
2 028 m² tomt

Här erbjuds ett tillfälle du inte vill missa om du söker ett naturskönt läge med sjöutsikt och samtidigt vill njuta av ett stycke arkitekturskonst! Denna robusta villa från 2010 i omålad timmerfasad smyger sig in bland sluttningens trädstammar medan husets insida flödar i ljus och som tack vare de strategiskt placerade fönsterna riktigt släpper in naturen utanför. Arkitekten har tagit vara på de 124 kvadraten och skapat en trevlig familjevilla om 5 rok med det fantastiska allrummet som husets hjärta som bjuder på öppna ytor, braskamin och ett stort burspråk öppet till taknock med fönster som sträcker sig mellan våningsplanen för en fantastisk rymd. Här bor du med naturen inpå knuten och gångavstånd till båt- och badplats. Fastigheten har egen bad- och båtbrygga vid sjön med plats för hela familjen. Välkommen att anmäla dig till vår nästa visning och upplev huset på plats.

  • Plus
Kjerattvägen 14, null, Söderhamns kommun

Kjerattvägen 14

Lägenhet
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
102,4 m²
4 rum
5 994 kr/mån
12 646 kr/m²

Välkommen till Kjerattvägen 14 och detta välplanerade radhus! Här bor du i ett lättskött hus med liten tomt. Altaner i både östligt och västligt läge gör att du kan njuta av solen oavsett tid på dygnet. Parkering i carport precis in till huset. På entréplan finns kök med gott om förvaring och arbetsyta, mysigt vardagsrum med utgång till en av altanerna och gården, WC samt tvättstuga. På övre plan är alla tre sovrum förlagda och ett badrum. Det är även härifrån du ser havet. Området Kjeratten är ett barnvänligt område vid havet. Här finns lekpark, närhet till skola/förskola och mataffär. Genom bostadsrättföreningen får du tillgång till sjöstuga, samlingslokal och lusthus på en liten kobbe med badstrand.

  • Uteplats
Lasarettsgatan 2C, Söderhamn, Söderhamns kommun

Lasarettsgatan 2C

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
560 000 kr
50 m²
1 rum
vån 1/3
3 599 kr/mån
11 200 kr/m²

Välkomna till Lasarettsgatan 2C och denna välplanerade 1:a! Stig in i en hall med gott om förvaring för att kunna organisera enkelt bland dina ägodelar. Vidare finner du ett väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv och en dov beige färg, med plats för både soffa och säng. Här ifrån når du ut till den mysiga balkongen som vetter mot ett lugnt grönområde. Köket inrymmer ett matbord och erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring, perfekt för dig som vill leva enkelt och bekvämt! Badrummet är modernt med kaklade väggar och spotlights i taket, utrustat med bl.a. kommod, spegelskåp och dusch. Hiss finns. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Aspvägen 22, Söderhamn, Söderhamns kommun
Aspvägen 22, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 2
Aspvägen 22, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 3

Aspvägen 22

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
104 m²
4 rum
800 m² tomt

Välkommen till Aspvägen 22 & denna trevliga familjevilla i Ljusne! Här finner ni ett lättskött hus med en trevlig planlösning. Husets 104 kvadrat är fördelat på 3 sovrum, vardagsrum & kök. Här finns också en praktisk tvättstuga, badrum och ytterligare en WC. Fastigheten ligger bra till på gatan och har en fin trädgård med möjlighet till lek och odling, härlig altan och ett stort garage med autmatisk port samt tillhörande förråd. Välkommen att anmäla dig till vår nästa visning, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Södra hamngatan 62, Söderhamn, Söderhamns kommun

Södra hamngatan 62

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/2
5 506 kr/mån
18 571 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna modernt renoverade 4:a med utsikt över hamnen och tillgång till egen båtplats. Bostaden fördelar sig på två våningar där entréplanet erbjuder öppna sociala ytor med fönster i flera väderstreck som ger ett magiskt ljusinsläpp. Köket är stort och har gott om arbetsytor vilket gör det möjligt att umgås här i stora som små sällskap. Här får du plats med både soffgrupp och stort matbord. De rymliga sovrummen kan möbleras med både säng och tillhörande möblemang. Badrummen är modernt renoverade och utrustade med allt du kan önska dig för en bekväm vardag. Här erbjuder säljaren också köparen en unik möjlighet till att vara med och påverka ytskikten om sådana önskemål finns. Golv kommer att kunna slipas och oljas och väggar & tak kan målas enligt önskemål. Båtplats finns och följer med lägenheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Stenåker 468, null, Söderhamns kommun

Stenåker 468

Villa
Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
110 m²
3 rum
1 569 m² tomt

Välkomna till Stenåker 468 och denna trevliga enplansvilla byggd 2004. Här erbjuds du ett välplanerat boende i ett lugnt område med närhet till vattnet. Bostaden fördelar sig på ett rymligt kök som går i halvöppen planlösning mot vardagsrummet för en optimal social yta. Köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig för en bekväm vardag. Från matsalen når du ut till den härliga inglasade altanen som kan användas som ett extra rum när vädret tillåter. Vidare finner du ett väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang, och en mysig braskamin. Dessutom finns två rymliga sovrum, en hall med gott om förvaring i garderober samt ett stort badrum kombinerat med tvättstuga och bastu. Intill huset finns också en fristående uthusbyggnad om ca 75kvm med isolerad verkstad, förrådsrum samt ett större gästrum! Hör av er till ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Ejderstigen 18, null, Hudiksvalls kommun
  • Lör 29 jun kl 12:00

Ejderstigen 18

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
43 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Varmt välkomna till Ejderstigen 18 och detta mysiga fritidshus i populära Långvind. Detta fritidshus erbjuder ett ombonat och hemtrevligt intryck och är beläget med närhet till havet. Huset är disponerat på ett kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På gården finns två gäststugor med övernattningsmöjlighet. Här bor du med närhet till härlig natur, badplats och bra bussförbindelser. Till Fastigheten hör en båtplats belägen vid "saltpanna". Fastigheten säljs besiktigad. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Kungsgatan 18B, Söderhamn, Söderhamns kommun

Kungsgatan 18B

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
2 171 kr/mån
9 722 kr/m²

Varmt välkomna till Kungsgatan 18B och denna välplanerade 1:a om 36 kvm. Denna bostad fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både säng och soffa, eller annat möblemang enligt behov. Vidare finner du ett ljust kök utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. I hallen finns det plats för avhängning av kläder och från hallen når du även till badrummet. I BRF Bananen bor du i en ekonomiskt stabil förening, ett stenkast från centrum och dess utbud. Missa inte din möjlighet att se denna bostad på plats! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Skärså 669, Söderhamn, Söderhamns kommun

Skärså 669

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 275 000 kr
94 + 16 m²
5 rum
1 365 m² tomt

TILLFÄLLE! Nu erbjuder vi möjligheten till ett havsnära boende i fantastiska Skärså! Här finner du ett ljust, välplanerat boende med sociala ytor och en öppen planlösning. Från kök och vardagsrum har man panoramavy mot havet och utgång till en inbjudande altan i soligt läge, med integrerat spabad för en lyxig tillvaro året om. Hög materialstandard och ett fint ljusinsläpp präglar bostaden och i vardagsrummet finns en trevlig täljstenskamin. På altanen finns plats för matgrupp och soffgrupp för större sällskap, samt ett växthus för odling i trädgården nedanför. Huset står på en lättskött naturtomt med närhet till både badstrand, badbrygga och båtplats med servitut.

Abraham bäckgatan 5, Söderhamn, Söderhamns kommun
  • Budgivning pågår

Abraham bäckgatan 5

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
70,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 780 kr/mån
12 108 kr/m²

Välkommen till Abraham Bäckgatan 5 & denna fina tvårumslägenhet om 70 kvm. Här finns ett rymligt vardagsrum med en fin parkett & ett fantastiskt ljusinsläpp, sovrum med gott om förvaring, kök med matplats och ett duschrum. Lägenheten präglas utav en känsla av rymd med den tilltagna takhöjden. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 18A, Söderhamn, Söderhamns kommun
  • Fre 28 jun kl 12:00

Kungsgatan 18A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 213 kr/mån
10 531 kr/m²

Fint renoverad 2-rums lägenhet i centrala Söderhamn med låg månadsavgift!

  • Plus
  • Balkong
Abraham bäckgatan 13B, Söderhamn, Söderhamns kommun

Abraham bäckgatan 13B

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
295 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 590 kr/mån
8 806 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1:a på populära Klossdammen med väldisponerade kvadratmetrar, praktiskt kök och avskild vrå för säng. Här bor du med närhet till det mesta oavsett om du uppskattar träning, friluftsliv eller stadsliv med caféer, restauranger och shopping. Välkommen att boka in dig på nästa visning, kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong

Visar alla 15