Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sveavägen 97, Vasastan, Stockholms kommun
  • Ons 18 sep kl 17:45
Sveavägen 97, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sveavägen 97, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sveavägen 97

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/5
1 663 kr/mån
110 926 kr/m²

Varmt välkomna till denna utsökta etta där fastigheten är belägen mellan två lugna gårdar i centralt läge. Husets anor från 1920-talet genomsyrar hela lägenheten i form av både vackra golv, takhöjd samt detaljer i så väl som dörrar som lister. Balkongen, i sydväst, vetter ut mot bakgården där plats för sittmöbel finns. En kort promenad bort finner vi Vanadislunden med dess grönska och utsikt, några steg till och du tar dig till Hagaparken och där underbara promenadstråk och närhet till vattnet erbjuds. Odenplan ligger ett stenkast ifrån bostaden och i närområdet har vi flertalet restauranger, barer, butiker och flera typer av kommunikationer. Här bor du i en förening med välordnad ekonomi och låg belåningsgrad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fastlagsvägen 49, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Ons 18 sep kl 17:15
Fastlagsvägen 49, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Fastlagsvägen 49, Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Fastlagsvägen 49

Lägenhet
Telefonplan/Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
4 006 kr/mån
64 057 kr/m²

Välkommen till en charmig funkistvåa omgiven av vacker grönska i ett mycket trivsamt område! Denna välplanerade bostad kombinerar det bästa av två världar, där vackra originaldetaljer från funkiseran möter modern komfort och design. Lägenheten bjuder på rymliga rum med generöst ljusinsläpp, ett välbevarat trägolv och tidstypiska fönster. Här har man varsamt renoverat för att behålla den klassiska charmen samtidigt som man skapat ett hem som uppfyller alla moderna krav. Lägenheten ligger perfekt placerad med gångavstånd till både Aspudden, Midsommarkransen och Telefonplan tunnelbana. Här erbjuds ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker, samt utmärkta kommunikationer med tunnelbana och bussar som snabbt tar dig till Stockholms innerstad. Detta är en bostad som verkligen erbjuder en unik kombination av historisk charm och modern livskvalitet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Träsnidarvägen 38B, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 13:30
Träsnidarvägen 38B, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Träsnidarvägen 38B, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Träsnidarvägen 38B

Radhus
Telefonplan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
91 m²
4 rum
6 578 kr/mån
76 868 kr/m²

Gott om plats för stora sällskap - Modern stilfull kamin i vardagsrum/kök - Två våningsplan med genomtänkt bra planlösning - Sällsynt tillfälle - Stilfullt designat radhus på attraktiv adress - Stor uteplats och generös balkong - Gott om gräsytor runt huset och grönskande omgivningar - 3 bra sovrum - Två ljusa, rymliga och snyggt inredda badrum - Golvvärme på nedre plan och i badrum på övre plan - Samtliga rum målades om 2022 - Närhet till flera bra förskolor, skolor och väldigt goda kommunikationer - Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi! Radhuset har ett attraktivt och centralt läge samt med närhet till kommunikationer, service, grundskolor, förskolor, grönområden, restauranger, SATS gym, välbesökt klättercenter m.m. Här är väldigt lugnt och barnvänligt samt kort promenad till flertalet lekplatser och öppna gräsytor vid närliggande parker. Även Mälarens vatten och dess charm ligger nära. Missa inte denna chans!

  • Premium
  • Uteplats
Bisittargatan 29, Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 12:15

Bisittargatan 29

Villa
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 700 000 kr
150 + 100 m²
8 rum
727 m² tomt

Välkomna till denna generösa och trivsamma villa med dess totala boyta om CA 200 kvm, belägen mitt i det charmiga Mälarhöjden. Här erbjuds en härlig tomt med sol hela dagen, perfekt för den som älskar att njuta av utomhuslivet. Den härliga terrassen erbjuder direktaccess från det fina vardagsrummet, vilket gör det enkelt att servera och njuta av måltider utomhus i den grönskande trädgården. Det finns även en mysig balkong från övre plan för mysiga dagar och kvällar. Denna villa har genomgått stilfullt designade renoveringar och bjuder på en påkostad modern inredning som smakfullt kombineras med bevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster, spegeldörrar samt bevarad vacker öppen spis. Det snyggt inredda och ljusa köket är både funktionellt och smakfullt, med gott om utrymme för matlagning och social samvaro. De generösa ytorna i både kök och vardagsrum är perfekta för att ta emot och umgås med gäster. Villan erbjuder även tre-fyra trevliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller eventuella gäster. Varje sovrum är omsorgsfullt utformat för att skapa en avkopplande och bekväm atmosfär. Dessutom finns det två smakfullt inredda badrum, vilket gör det bekvämt för alla i familjen. Uppvärmning sker via bergvärme, vilket ger låga energikostnader. Lummig insynsskyddad tomt med generösa ytor, här finns bla syrener, rododendron, lavendel, tujor m.m. På tomten finns en carport och i huset generöst garage för förvaring eller bil. Även plats för bil på uppfart. Läget på Bisittargatan 29 i Mälarhöjden är perfekt för den som söker närhet till både natur och stadsliv. Här finns vackra grönområden och promenadstråk längs med Mälarens vatten, perfekta för härliga promenader eller joggingturer. Mälarhöjdens villaidyll med bara några minuters gångväg till väldigt goda kommunikationer (t-banestation både Mälarhöjden och Västertorp samt bussar). Dessutom närhet till flera omtalade och populära skolor som till exempel Mälarhöjdsskolan (åk fk-9), Lögarbergets privata skola (åk fk-5) samt flertalet bra förskolor. Sammanfattningsvis är denna villa i Mälarhöjden en dröm för den som söker en trivsam och välskött bostad med gott om plats och moderna bekvämligheter. Med sin charmiga och lättskötta tomt, soliga altan och stilfulla inredning är detta verkligen ett hem att trivas i. Missa inte chansen att få bo i denna underbara villa i en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar!

  • Plus
Tenngjutargränd 4, Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Tenngjutargränd 4, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Tenngjutargränd 4, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Tenngjutargränd 4

Villa
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 995 000 kr
243 + 77 m²
10 rum
707 m² tomt

Äntligen till salu! Välkommen till denna fantastiska Herrgårdslika fastighet, belägen på lugn mysig gata i populära Mälarhöjden! Villan är arkitektritad och uppförd från början år 1890 och uppnår idag en totalyta om ca 320 kvm i fyra plan. Läget är fantastiskt, högt, fritt och fint samt utsikt över Mälaren. Här erbjuds renoverade stilfulla ytor samt bevarade originaldetaljer. Generöst, öppet och socialt kök med gott om plats för många gäster både i kök och vardagsrum. Vacker öppen spis och flertalet spröjsade fönster vilket ger ett fantastiskt ljus i samtliga rum. Villa är perfekt för den stora familjen och erbjuder 7 bra sovrum belägna på olika plan, tre smakfullt renoverade badrum samt gott om förvaringsmöjligheter både i huset och i källarplan. Villan är belägen med endast fem minuters promenad till Mälaren och dess trevliga badställen. Fridhemsbryggan vid Pettersbergsvägen är populär att bada från, även Skolflickargränd samt Piren vid Klubbens borg där båthamn, vandrarhem, mysigt café samt 4H-gård finns är mysiga ställen att besöka. På den friköpta tomten om drygt 700 kvm erbjuds trevliga gräsytor för lek och spring, två stora terrasser i olika sollägen samt gott om yta för tre bilar på uppfarten. Generöst förråd under altanen om ca 20 kvm som rymmer gott om förvaring. Uppvärmningen sker genom bergvärme, vilket ger låga energikostnader. Läget i Mälarhöjden är perfekt för den som söker närhet till både natur och stadsliv. Här finns vackra grönområden och promenadstråk längs med Mälarens vatten, perfekta för härliga promenader eller joggingturer. Villan ligger i Mälarhöjdens villaidyll med bara en minuts promenad till Mälarhöjdens tunnelbanestation som tar dig till stan på ca 15 minuter. Dessutom närhet till flera omtalade och populära skolor som till exempel Mälarhöjdens skola (åk fk-9), Lögarebergets privata skola (åk fk-5) samt flertalet bra förskolor. Sammanfattningsvis är denna fantastiska villa i Mälarhöjden en dröm för den som söker en trivsam och välskött bostad med gott om plats och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att få bo i denna underbara villa i en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar.

  • Premium
Lövsätragränd 19, Sätra, Stockholms kommun

Lövsätragränd 19

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 733 kr/mån
31 188 kr/m²

Varmt välkomna till en topprenoverad trea med balkong. Lägenheten erbjuder härliga sociala ytor med ett vackert genomgående ljusinsläpp till samtliga rum och präglas av moderna materialval med ett stilrent renoverat kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Bostaden vetter insynsskyddat och har en balkong där varma sommardagar kan spenderas. Här bor ni i en välmående förening med trevlig innergård till sina medlemmar där både grill och sittplatser erbjuds. Lägenheten liggeri i ett trivsamt område med närhet till både förskolor, skolor, bra serviceutbud och kommunikationer. Med en kort promenad finns ett fint naturreservat, Sätra strand och en stor fin lekplats med barnpool som färdigställdes våren 2023. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Balkong
Tellusborgsvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tellusborgsvägen 40

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
103 m²
4 rum
6 213 kr/mån
72 767 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga och välplanerade 4:a med föreningens största uteplats om hela 71 kvm med eftermiddagssol! Uteplatsen blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret och är perfekt för barnfamiljen eller den som söker villakänsla men med närhet till alla bekvämligheter som Midsommarkransen och Aspudden kan erbjuda! Nyproducerad lägenhet med trevligt och påkostat kök samt rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Lägenheten har tre sovrum varav två har plats för dubbelsäng och två av dem med klädkammare. Gott om förvaring i lägenheten och i externt förråd. Badrum med badkar och tvättmöjligheter samt gäst-WC. Missa inte denna! Möjlighet till grönt bolån. Närområdet erbjuder bl.a. nybyggd skola, flertalet förskolor, matbutiker och flertalet restauranger och caféer. Missa inte trevliga restaurang Gaia på granngatan! Här bor ni även nära till Aspudden och Vinterviken med bad samt promenadstråk i trevlig natur. Mycket goda kommunikationer med både Midsommarkransens och Aspuddens tunnelbana på kort gångavstånd. Hoppa på cykeln och ni är inne vid Hornstull på 10 minuter!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
LM Ericssons väg 18, Telefonplan, Stockholms kommun

LM Ericssons väg 18

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
4 687 kr/mån
75 215 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga och ljusa fyra, högt upp i huset med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten är mycket välplanerad med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus samt fin utsikt över grönska. Stor härlig balkong med gott om plats för stora sällskap. Lättmöblerade och sociala ytor med plats för både stor soffgrupp samt matbord för många gäster. Tre rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymmen finns både i bostaden och genom externt förråd. Här finns både ett helkaklat badrum, gäst.WC samt egen praktiskt och välinredd tvättstuga i lägenheten. Trevlig, stabil och välskött förening som äger marken (dvs ej tomträtt). Bostadsrättsföreningen Telefoncentralen (inflyttning skedde 2022) är ett nytt och stilrent bostadskvarter i Telefonplan med 157 lägenheter och god intäkt från 7 lokaler. För medlemmarna finns det två härliga takterrasser med odlingsmöjligheter, grill och bord samt växthus, dessa kan nyttjas året om kan bli ett trevligt ställe att samla familj och vänner på. T-banan (Telefonplan) nås på någon minuts gång där ni även finns flertalet busslinjer. Vid Telefonplan hittar ni även flera välsorterade livsmedelsbutiker så som Hemköp och ICA. Västberga handelsplats finns även i närområdet. Utanför porten finns flertalet restauranger, caféer, klättercenter och även SATS. Telefonplan kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gröndalsvägen 37, Gröndal, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gröndalsvägen 37

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 880 kr/mån
80 268 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade sekelskiftestvåa med både kakelugn och balkong! Här bor du i ett högt läge i en mycket välskött byggnad från 1913 som dessutom har hiss i huset. Lägenheten har stambytt och tidstypiskt renoverat badrum och ett trevligt kök med plats för matbord. Genomgående finns här ett plankgolv och som tillsammans med den fungerade kakelugnen ger lägenheten gott om charm. Utanför porten har du all närservice du behöver och ett par minuters promenad bord ligger Mälarens vatten med trevliga promenadstråk och flertalet badplatser. Föreningen är mycket populär och välskött och ligger i hjärtat av Gröndal. Föreningen äger marken och fyra hyresrätter kvar vilket ses som ett dolt kapital, dessutom har man ca 12 kommersiella lokaler vilket även det är en bra tillgång för föreningen. Föreningen har gjort stora renoveringarna de senaste åren och har fortfarande en mycket stabil ekonomi med en belåning på ca 5 900 kr/kvm (ÅR 2022). I området finner du service i form av butiker, goda kommunikationer med både tvärbana och buss samt ett stort utbud av caféer och restauranger. I området finns fina naturområden så som Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finns även Liljeholmens galleria en kort promenad bord samt att ni når Hornstull på ca 20 minuters gång. Välkommen att anmäla intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Johannisdalsgatan 10, Mälarhöjden, Stockholms kommun
Johannisdalsgatan 10, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Johannisdalsgatan 10, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Johannisdalsgatan 10

Villa
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
86 + 99 m²
6 rum
882 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och lummigt belägna villa i eftertraktade Mälarhöjden. Villan erbjuder väldisponerade ytor samt omges av en grönskande stor tomt trevlig balkong/ altan inteill entrén samt en mysig grönskande tomt runt om huset. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Såväl inne som ute finns gott om plats för stora sällskap och trevliga tillställningar. Huset har utmärkt planlösning som optimerar utrymmet och skapar en öppen och välkomnande atmosfär. Övre plan består av ett väldisponerat, rymligt kök samt matrum intill stora fönster, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Generöst och öppet vardagsrum med öppen spis samt gott om plats för stor soffgrupp och ytterligare möblering. Två bra sovrum som ligger insynsskyddat på övre plan samt möjlighet att bygga fler sovrum på nedre plan. Nedre plan erbjuder ett stort garage, tvättstuga samt gott om olika utrymmen för förvaring. På den härliga, stora och rymliga tomten finns fyra äppelträd, ett päronträd, ett plommonträd, röda vinbärsbuske samt rabarber. Uppvärmning sker via bergvärme, vilket ger låga energikostnader! Läget på denna villa i Mälarhöjden är perfekt för den som söker närhet till både natur och stadsliv. Här finns vackra grönområden och promenadstråk längs med Mälarens vatten, perfekta för härliga promenader eller joggingturer. Mälarhöjdens villaidyll med bara några minuters gångväg till väldigt goda kommunikationer (t-banestation både Mälarhöjden och Västertorp samt bussar). Dessutom närhet till flera omtalade och populära skolor som till exempel Mälarhöjdsskolan (åk fk-9), Lögarbergets privata skola (åk fk-5) samt flertalet bra förskolor. Sammanfattningsvis är denna villa i Mälarhöjden en dröm för den som söker en trivsam och välskött bostad med gott om plats och moderna bekvämligheter. Med sin fantastiska tomt belägen mot allmänning, soliga altan och generösa ytor är detta verkligen ett hem att trivas i. Missa inte chansen att få bo i denna underbara villa i en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar!

  • Premium
Hägerstensbrinken 74, Axelsberg, Stockholms kommun
Hägerstensbrinken 74, Axelsberg, Stockholms kommun, bild 2
Hägerstensbrinken 74, Axelsberg, Stockholms kommun, bild 3

Hägerstensbrinken 74

Radhus
Axelsberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
192 + 33 m²
7 rum
248 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina och välbevarade gavelradhus om 4 plan på attraktiva och lugna Hägerstensbrinken! Ljus, trevlig planlösning samt generösa ytor för stora sällskap, total bostadsyta uppgår till drygt 220 kvm! Härlig grönskande trädgårdsdel som vetter mot allmänning, en mysig uteplats intill entrén och även fransk balkong från övre plan. Radhuset ligger på bästa läge och helt insynsfritt - här flödar solen hela dagen. Huset har ett fantastiskt ljusinsläpp och har många fina originaldetaljer från byggåret. Stort härligt kök för många gäster och fri utsikt över grönska och vatten, generöst vardagrum med gott om plats för stor soffgrupp samt flertalet höga fönster fyra till fem bra sovrum, badrum med badkar på övre plan, badrum med dusch på mellanplan samt gäst-WC på entréplan. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter. Stort garage för bil och förvaring samt tillgång till parkeringsplats intill huset. Exceptionellt tillfälle att förvärva ett unikt och sällan till salu radhus med sitt charmiga och centrala läge. Detta radhus, med sin generösa yta fördelad på fyra våningsplan är en pärla som sällan dyker upp på marknaden! Området är lugnt och barnvänligt och förmedlar en härlig skärgårdskänsla - samtidigt som man når Stockholms citypuls endast 10-15 minuters resa med tunnelbanan. I närheten finns bra förskolor, skolor, en fin lekpark och 4H gård. Längs Mälarens strand finner man flera vackra badplatser och båtplatser. Ett boende med det bästa av två världar - måste upplevas!

  • Premium
Skidskyttevägen 6, Västertorp, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Skidskyttevägen 6, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Skidskyttevägen 6, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Skidskyttevägen 6

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
56,5 m²
2 rum
3 342 kr/mån
50 442 kr/m²

Nu finner du denna fantastiska tvårummare med otroligt ljusinsläpp i hjärtat av mysiga Västertorp! Bostaden karaktäriseras av ljusa, luftiga ytor tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck samt av moderna ytskikt såsom väggar målade i en behaglig nyans och ljusa golv. Bostaden präglas av en social och öppen planlösning mellan det vältilltagna vardagsrummet och det fullutrustade stilrena köket med goda arbetsytor. Härifrån har man utgång till den stenlagda uteplatsen med gott om plats för utemöbler och grill. Den soliga uteplatsen är inhägnad och avgränsas av en tät häck. Sovrummet är generöst med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Det helkaklade moderna badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Bostaden uppfördes 2008 och har nästan tre meter i takhöjd samt gott om förvaringsmöjligheter. Med bara tre minuters gångavstånd till Västertorp centrum finner du tunnelbana, livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Ett väl engagerat centrum där det även anordnas marknader under året såsom höst- och julmarknader som bidrar till en trivsam och god sammanhållning med grannar och området. Tunnelbanan från Västertorp tar dig till Liljeholmen där du finner Liljeholmens galleria med stort utbud, byte till kommunikationer med buss och tvärbana och trevliga Liljeholmskajen. Välkommen till detta moderna hem med underbar uteplats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tellusborgsvägen 42, Midsommarkransen, Stockholms kommun

Tellusborgsvägen 42

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 184 kr/mån
74 012 kr/m²

Nu saluförs denna moderna och nyproducerade trea i trivsamma Midsommarkransen. En smakfullt och påkostad bostad med bland annat kök från Vedum som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Den sociala planlösningen bjuder in till sociala sammanhang med nära och kära! Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen som vetter i ett härligt läge mot föreningens innergård. En plats att njuta av varma dagar i trevligt sällskap. Vidare bjuder bostaden på ett lättmöblerat vardagsrum, två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med kombitvättmaskin. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Midsommarkransen är känt för sin småstadskaraktär med lokala mysiga butiker för mat, kläder och inredning. Caféer och restauranger finns det också gott om, några av de lokala favoriterna är restaurang Landet, Svenska Sushiköket och Tellus Pizza, allt på promenadavstånd – precis som i en liten stad. Tunnelbanans röda linje tar dig in till stan på bara ett par minuter och Svandammsparken bjuder in till sena picknickkvällar och parklek. Varma sommardagar kan du sätta dig på cykeln eller promenera ner till Liljeholmskajen som är en populär samlingsplats för både stora och små.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vantörsvägen 262, vån 3, Fruängen, Stockholms kommun

Vantörsvägen 262, vån 3

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
6 648 kr/mån
47 000 kr/m²

Varmt välkomna till Vantörsvägen 262 och denna rymliga trerummare med de stora fördelarna att kunna avnjuta såväl två balkonger, som två badrum. Här bor du högt upp på våning 3 som ger ett fritt och insynsskyddat läge. Bostaden disponeras med genomgående ljusa och rymliga ytor med de sociala ytorna i vardagsrum och kök i fokus. Köket och vardagsrummet sammankopplas med den mellanliggande matplatsen intill fönsterparti som vetter mot en av de inglasade balkongerna. Från vardagsrummet nås bostadens första balkong, som vetter i eftertraktat söderläge som erbjuder sol under i princip hela dagen. Inglasningen gör att balkongen kan nyttjas redan från tidig vår till sen höst. Vidare erbjuder bostaden två sovrum, det större med utgång till bostadens andra balkong, även den inglasad och som vetter mot den slutna innergården. De två badrummen underlättar vardagspusslet och gör att du slipper att kompromissa och välja mellan dusch eller badkar - här har du båda delarna. Till sist en ljus hall med plats för att hänga av ytterkläder. Här bor du i modern fastighet i förening med den stora fördelen att tillsammans med grannföreningen ha ett eget poolområde med två pooler och pooldäck att avnjuta under sommarmånaderna. I föreningen finns även garage, miljöstation, förråd och rum för cyklar och barnvagnar. På promenadavstånd nås Fruängen centrum med goda kommunikationer med tunnelbanans röda linjen och busstorg där många linjer trafikerar. På gatan utanför går även buss. Förutom goda kommunikationer erbjuder Fruängen ett bredd serviceutbud med allt från flertalet matbutiker, gym, apotek, blomsteraffär, restauranger, till caféer mm. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sigtunagatan 13, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sigtunagatan 13

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
30 m²
2 rum
1 622 kr/mån
116 500 kr/m²

Nu saluförs denna enastående sekelskiftspärla anno 1901 med kakelugn. Bostaden är belägen på attraktiva Sigtunagatan med tidstypiska sekelskiftsdetaljer så som hög takhöjd, stuckatur, djupa fönsternischer och välbevarade golv. Här möts tidstypiska attribut det moderna i en perfekt kombination av följt av trendiga materialval och sobra färger. Tack vare den sociala och väldisponerade planlösningen, blir bostaden den perfekta platsen för sociala sammanhang med nära och kära. Det separata sovrummet ligger inbäddat i bostaden med ett härligt ljusinsläpp från fönsterparti och har även platsbyggda garderober som ger möjlighet till förvaring av kläder. En bostad för den kräsne och den som letar efter en modern sekelskiftspärla. Här bor du med ett fantastiskt läge i hjärtat av Vasastan med närhet till ett gediget serviceutbud och flera populära restauranger och caféer. Runt hörnet hittar du Vasaparken där en varm sommardag kan spenderas i trevligt sällskap och med ett stenkast bort finns goda kommunikationer både via buss, tunnelbana och pendeltåg! Ett stenkast från bostaden finns Rörstrandsgatans gågata som under sommartid blir en härlig oas att samlas kring. Varmt välkommen hem!

Fågeltorget 169, Aspudden, Stockholms kommun

Fågeltorget 169

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 795 000 kr
130 m²
5 rum
vån 1/3
7 001 kr/mån
75 346 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika funkis-5:a på trivsamma Fågeltorget! Välplanerad gavellägenhet med öppen spis, trevligt bibliotek och attraktivt läge i populära Aspudden. Här finns gott om charmiga tidstypiska detaljer bevarade så som fönsterbrädor i sten, originaldörrar och vackert fönster. Fint ljusinsläpp från tre väderstreck! Vardagsrummet har plats för stor soffa och matbord, här finns även lägenhetens öppna spis och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Rymligt kök med plats för matplats, i anslutning till serveringsgången och vardagsrummet finns ett rum som kan användas som arbetsrum, matrum eller sovrum - eller varför inte ateljé? Förutom detta rum finns tre ytterligare sovrum som alla har plats för dubbelsäng samt förvaring. Lägenheten har två badrum, ena med dusch det andra med badkar och tvättmaskin. Gott om förvaring både i lägenheten och i stort vindsförråd samt mindre källarförråd. Stor förening som äger marken och som har många faciliteter så som samlings-/festlokal, övernattningslägenhet, gym- och pingisrum m.m. På förenings innergård erbjuds bla gemensamma grill- och uteplatser, lekplats samt stora gräsytor. I närområdet finns allt du kan önska i form av både närservice och kommunikationer. Aspudden är ett populärt, lugnt och trivsamt område med flertalet restauranger, caféer och butiker. Ett par minuters promenad bort ligger Aspuddsparken med flertalet djur att kolla och hälsa på, minigolf och lekpark samt plaskdamm. Två stationer med tunnelbanan så är ni inne vid Hornstull. Välkomna att anmäla intresse redan idag!

  • Balkong
Mellanbergsvägen 15, Hökmossen, Stockholms kommun
Mellanbergsvägen 15, Hökmossen, Stockholms kommun, bild 2
Mellanbergsvägen 15, Hökmossen, Stockholms kommun, bild 3

Mellanbergsvägen 15

Lägenhet
Hökmossen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
44 m²
2 rum
3 466 kr/mån
56 705 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade bostad om 44 kvm, på vackra Mellanbergsvägen. En fantastisk bostad med ett insynsskyddat läge omgiven av total grönska. Bostaden har med sin sociala planlösning gott om plats för trevliga sammankomster med nära och kära. Vidare möts ni av ett rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matbord. En rymligt och mysigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Med sitt otroliga läge bor ni i ett lugnt och attraktivt område där både närhet till förbindelser via buss och tunnelbana erbjuds, brett serviceutbud samt vackra naturstråk som ligger inom ett stenkast från bostaden. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Premium
Stjernströms väg 5, Örnsberg, Stockholms kommun

Stjernströms väg 5

Lägenhet
Örnsberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
78,8 m²
4 rum
vån 4/5
6 706 kr/mån
57 043 kr/m²

Välkomna på visning 15/9 kl 10.50-10.20! Välkomna till denna välplanerade och ljusa 4:a som är perfekt för en familj med generösa ytor och härliga umgängesytor. Här finner du en smakfullt inredd och påkostad lägenhet med stilfulla detaljer och modern inredning. Mycket ljus från två väderstreck och trevlig, rymlig balkong utan insyn! Rymligt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot både matsalsdel samt det fina välutrustade köket. Från vardagsrum och matsalsdel nås även den fina balkongen. Gott om plats för stora sällskap. Tre bra sovrum och bra med ytor för förvaring. Lägenheten erbjuder även ett stort stilfullt inrett badrum med dusch samt tvättmaskin/torktumlare. Bostadsrättsföreningen är välskött och erbjuder sina medlemmar en rad förmåner. Du har tillgång till en härligt takterrass, där du kan njuta av panoramautsikten över omgivningen. Dessutom finns det ett garage för bekväm och säker parkering. Här finns även cykel-och barnvagnsrum, förråd samt bra sopsorteringsrum. Axelsberg/Mälarhöjden är känt för sin charmiga atmosfär med närhet till vackra grönområden, trevliga promenadstråk, Mälarens vatten och Vinterviken. Här är det härligt att ta sig ett kvällsdopp under sommarhalvåret. Stjernströms väg 5 har ett utmärkt läge, centralt i Axelsberg, ett stenkast från Mälarhöjdens villaidyll och med bara några minuters gångväg till väldigt goda kommunikationer (t-banestation Axelsberg, Mälarhöjden, Hägerstensåsen eller Örnsberg samt bussar). Dessutom närhet till flera omtalade och populära skolor som till exempel Mälarhöjdsskolan, Hägerstenshamnens skola, Hägerstensåsens skola, Lögarbergets privata skola samt flertalet bra förskolor. För barnfamiljer finns Arken parken och den mycket populära Aspuddsparken inom gångavstånd. Populära Aspudden med dess stora utbud av allmän service, restaurangliv och kulturkänsla finns ett par hundra meter bort. Det är även kort promenadavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS gym, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, flertalet restaurangr, jourlivs m.m.

  • Balkong
  • Hiss
Västertorpsvägen 148, Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Västertorpsvägen 148

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 600 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/2
5 920 kr/mån
46 465 kr/m²

FAST PRIS! Välplanerad och ljus 4:a om med stor och mysig balkong samt separat uthyrningsdel! Genomgående fint ljusinsläpp, generösa ytor för många gäster både i kök och vardagsrum. Från köket nås den stora, trevliga balkongen. Smakfullt inrett och välplanerat kök, stort vardagsrum med plats för många gäster samt tre bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder även två rymliga och helkaklade badrum, både med dusch och badkar. Lägenheten är inredd med en helt separat uthyrningsdel. Väletablerad bostadsrättsförening med god ekonomi. Välskötta, barnvänliga och grönskande innergårdar med parkkänsla. Här bor man nära alla bekvämligheter men också i närhet till naturen och lugnet. På bekvämt promenadavstånd från bostaden ligger Mälarhöjdens skola, Mälarhöjdens centrum samt Västertorps centrum. Här finner man allt från mataffärer, caféer och restauranger till inredningsbutiker, antikhandlare och T-bana m.m. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Blackensvägen 18B, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 22 sep kl 14:45

Blackensvägen 18B

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
3 628 kr/mån
46 077 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade, charmiga, nyrenoverade och ljusa lägenhet om 3 rum och kök med genomgående och social planlösning, lugnt belägen med fina gårdar! Lägenheten erbjuder ett stilfullt inrett kök med plats för matbord, rymligt, ljust och lättmöblerat vardagsrum samt två bra sovrum. Badrummet är totalrenoverat och utrustat med dusch, tvättmaskin, WC, handfat samt spegel. Även torktumlare finns i köket och badrummet är utrustat med golvvärme. Påkostad belysning med dimmers-funktion. Attraktivt belägen lägenhet intill Älvsjös uppvuxna villakvarter samtidigt som det endast är en kort promenad till Älvsjö station och dess goda kommunikationer. Pendeltåget från Älvsjö C tar dig in till stan på under 10 minuter vilket gör att du smidigt kan ta dig in till pulsen. I närheten finns även busshållplatsen "Älvsjögården" där buss 163 (Bredäng-Kärrtorp), 161 (Midsommarkransen - Bagarmossen),144 (Fruängen- Gullmarsplan), 173 (Skärholmen-Skarpnäck via IKEA) passerar. För den som istället gillar friluftsliv och vill ha nära till grönska har vi flertalet motionsspår och populära Långsjön med fin och populär badplats med både grillplatser och beachvolleybollplan. I närheten av föreningen finns naturreservatet Älvsjöskogen och Gamla Älvsjö IP som är ett naturområde med upplysta joggningspår, fotbollsplaner samt utegym.

  • Plus
Isgränd 3, Västertorp, Stockholms kommun

Isgränd 3

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 087 kr/mån
47 459 kr/m²

Välkomna på visning 15/9 kl 14.00-14.30! Välkommen till denna charmiga och genomgående lägenhet om 2 rum och kök, rymliga 60 kvm, med balkong i söder. Lägenheten är belägen högst upp i huset och helt utan insyn! Flertalet fina originaldetaljer blandat med modern inredning! Lägenheten erbjuder stilfullt inrett kök med plats för matbord för 6 personer intill fönster, rymligt vardagsrum med anslutning till balkong samt fönsterutsikt mot grönskande gård samt väl tilltaget sovrum med fint ljus från högt fönster. Ljust, fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och vädringsfönster. Gott om förvaring ryms i stor klädkammare som även kan nyttjas som ett extrarum för tex skrivbord eller annat. Därtill en väletablerad bostadsrättsförening med stabil och god ekonomi. Välskött trädgårdsmiljöer intill föreningens byggnader och entréer. Trevliga gårdar med sittgrupper för trevliga sommardagar och kvällar. Här bor man nära alla bekvämligheter men också i närhet till naturen och lugnet. På kort och bekvämt gångavstånd finns Västertorps centrumgata. Här finner man allt från mataffärer (Coop och Hemköp), caféer, konditorier och restaurangalternativ till inredningsbutiker, antikhandlare m.m. Kort gångavstånd (ca 100 meter) till T-baneuppgång som tar dig till stan på ca 15 minuter!

  • Balkong

Visar alla 21