Mäklare Filip Resare

Filip Resare

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedjegatan 22, Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 22 sep kl 12:00
Smedjegatan 22, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Smedjegatan 22, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Smedjegatan 22

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
2 551 kr/mån
22 111 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet är perfekt för dig som söker en kombination av komfort och bekvämlighet. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som maximerar utrymmet och ger en härlig känsla av rymd. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Köket är ett riktigt kök med gott om plats för matlagning, förvaring och matbord, vilket gör matlagningen både bekväm och trevlig. Här finns också ett rymligt vardagsrum, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Lägenheten har dessutom ett rymligt och lättåtkomligt vindsförråd. Förvaring är ingen bristvara här, med en rymlig klädkammare direkt när du kommer in i hallen. Som boende här får du även tillgång till en välskött innergård med möbler och grillplats, perfekt för sommarens sociala tillställningar. Det finns också ett gym för den som vill träna hemma och ett cykelrum för praktisk förvaring av cyklar. Dessutom brukar det vara avgiftsfritt en månad varje år, vilket är en extra fördel."

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 22D, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 22 sep kl 11:00
Gränsgatan 22D, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 22D, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 22D

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 112 kr/mån
22 881 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet om 59 kvm, belägen på Norr. Här bor du i ett hem som kombinerar modern design med en hemtrevlig atmosfär. Med sina genomtänkta detaljer och ljusa ytor är detta en bostad som verkligen känns som hemma från första stund. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med hatthylla, där de mörkgrå/blå väggarna skapar en elegant kontrast till det ljusa laminatgolvet med trämotiv. Hallen binder samman lägenheten och leder dig vidare in i de andra rummen. Från hallen når du ett generöst kök med plats för matbord och stolar, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillfällen. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter såsom häll, kyl/frys, platsbyggd mikro och diskho. Det kaklade stänkskyddet och de rymliga köksskåpen erbjuder både funktionalitet och stil. Vardagsrummet är ett stort och öppet rum med ljusa väggar som reflekterar dagsljuset. Här finns gott om plats för både soffgrupp, mediamöbel och en kontorsdel, vilket gör det till en perfekt plats att både koppla av och arbeta i. Från vardagsrummet har du även utgång till bostadens balkong i söderläge, där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Det nyligen renoverade badrummet erbjuder en fräsch och tidlös design med sandfärgade, kaklade väggar. Här finns en vägghängd toalett, en stilren kommod och en duschhörna med välvda glasdörrar. Lägenhetens sovrum är en lugn oas med mörka väggar som skapar en behaglig och avslappnad atmosfär. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng, vilket gör det till den perfekta platsen att varva ner efter en lång dag. Med sitt eftertraktade läge på Norr bor du nära allt du kan tänkas behöva – från shopping och restauranger till grönområden och kollektivtrafik. Här får du ett boende med närhet till stadens puls, men med lugnet kvar. Missa inte chansen att förvärva denna stilfulla lägenhet – boka din visning idag och upplev ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
Gustavsborgsvägen 4, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Sön 22 sep kl 10:00
Gustavsborgsvägen 4, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Gustavsborgsvägen 4, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Gustavsborgsvägen 4

Lägenhet
Hällby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 925 000 kr
124,5 m²
5 rum
vån 1
8 621 kr/mån
15 462 kr/m²

När du kliver in möts du av en rymlig och inbjudande hall med praktiskt klinkergolv. Direkt till vänster finner du en välutrustad tvättstuga med både tvättmaskin, torktumlare och tvättho – här är allt förberett för en smidig vardag. Från hallen når du även det generösa köket, där en hel kyl och frys, spis med häll, dubbla ugnar och gott om förvaringsutrymme gör matlagningen till ett rent nöje. Det stora köksutrymmet ger plats för ett större matbord, och de många fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Hemmets första badrum är helkaklat och elegant inrett med duschväggar, kommod, LED-belysning och mörkare klinkergolv som skapar en lyxig känsla. På samma våningsplan finns också ett rofyllt sovrum med platsbyggd förvaring och väggar målade i en djupt grön nyans som inbjuder till avkoppling. Vidare kommer du till det rymliga vardagsrummet, perfekt för både större soffgrupper och mediamöbler. Här finns även plats för matsalsmöbler om så önskas. Från vardagsrummet kliver du ut i det nybyggda inglasade uterummet, en plats att njuta av året runt, och vidare till en charmig altan som vetter mot bostadens trädgårdstäppa. På övre plan väntar tre rymliga sovrum, alla med plats för dubbelsäng och fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Badrummet på övre plan är ljust och luftigt tack vare ett takfönster, och erbjuder handfat, duschkabin och toalett. Dessutom finns ett praktiskt förråd för extra förvaring.

  • Premium
  • Uteplats
Björkbacken 13, null, Eskilstuna kommun

Björkbacken 13

Tomt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
4 460 m² tomt

Letar du efter en tomt där du kan förverkliga dina husdrömmar? I attraktiva Kullersta har vi nu nöjet att presentera en generös tomt med utmärkta byggmöjligheter där ett positivt förhandsbesked finns utfört 2022-09-20. Tomten ligger utanför detaljplan och är inte bunden till någon husleverantör, vilket ger dig stor frihet att bygga just ditt drömboende. Generösa områdesbestämmelser finns. Här bor du i ett naturskönt läge med närhet till både Mälaren och centrala Eskilstuna. I Kullersta bor du i en lantlig idyll med bekvämt avstånd till allt du kan tänkas behöva. I nära anslutning finns Vallby skola med klasser F-3 samt en intilliggande förskola. Här har du även närhet till flertalet badplatser i Mälaren samt mysiga gårdsbutiker och caféer, däribland Mary's Café och Solby Gård. ICA Maxi ligger ca 10 minuter med bil från fastigheten och centrala Eskilstuna nås på 15 minuter. Busshållplats finns några hundra meter från fastigheten. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer (samtliga anslutningar finns i anslutning till tomtgräns). Områdesbestämmelser finns under "Dokument". Missa inte chansen utan anmäl ditt intresse redan idag!

Visar alla 4